Koti Uutisia Kotimaa “Pizzamafialle” syytteet lukuisista väkivalta- ja talousrikoksista

“Pizzamafialle” syytteet lukuisista väkivalta- ja talousrikoksista

8

Viidelle niin sanotulle pizzamafia-yrittäjälle on nostettu syytteet lukuisista talousrikoksista mukaan lukien rahanpesu, veropetokset ja työsyrjintä. Tapauksen keskiössä on turkkilaistaustainen suku, joka on pyörittänyt pizzerioita eri puolilla Suomea. Suvun väkivaltarikoksia puitiin Oulun käräjäoikeudessa jo viime vuoden puolella.

Nyt nostetut syytteet liittyvät kuuden eri yhtiön nimissä olevan ravintolan toimintaan Oulussa, Rovaniemellä, Jyväskylässä, Tampereella ja Joensuussa. Syytekohtia on yhteensä 22. Rikosnimikkeinä toistuvat kiskonnan tapainen työsyrjintä, törkeä velallisen epärehellisyys, törkeä kirjanpitorikos, törkeä veropetos, törkeä rahanpesu, rekisterimerkintärikos, veropetos, kirjanpitorikos, törkeä petos sekä petos.

Kaikki syytetyt ovat kiistäneet syyllistyneensä esitutkinnassa olleisiin rikoksiin. Poliisi on esitutkinnan aikaan kuvaillut suvun toimintaa “mafiatyyppiseksi”. Suku on pyrkinyt estämään pizzerioiden perustamisen lähelle heidän omistamiaan ravintoloita uhkailua ja väkivaltaa käyttäen.

Lähde: Iltalehti

8 KOMMENTIT

 1. Muslimeja, kas kun sattui. Ne vääristävät kilpailua ja jättävät yhteiskunnan maksut maksamatta. Mutta vaatia ne kyllä osaa. Ja kaikki on insinöörejä.

 2. Olen aina ihmetellyt, että miten nuo kaikki ählämipizzeriat menestyy, mitä on isoissa kaupungeissa joka kadun kulmassa, no tuossa syy: tehdään vähän muutakin kuin paistetaan pizzaa. 🙂

 3. Potkitaankohan nuo takaisin Irakiin/Turkkiin haisemaan jo?

  Mitäs tälle kaverille kuuluu: Rikam Akram? Sai karkotuspäätöksen. Taustalla mm. väkivaltatuomioita, törkeää liikennekäyttäytymistä ym. kivaa. Ei näitä sitten kuintenkaan vissiin laiteta täytäntöön koskaan? Eli tämäkin jatkaa sekoiluaan maassa edelleen.

  • Loviisassa (ent. Pernajan Koskenkylä) pizza-kebab-paikkaa vieläkin pyörittää Rika Akram, mutta ei ilmeisesti enää kauaa. Tällaista löysin:

   Ei hyvät vibat pizzapojan mestassa. Tullut 3–4 kertaa pizzaa haettua sieltä joskus aikoinaan. Kuivaa. Ei paikka, jonne tahtoo mennä uudestaan. Sitten siellä sisällä on vauvasta vaariin turkkilaista/irakilaista (=”kurdi”), jotka solkkaavat omaa kieltään. Siellä oli kerran pikkupoika, n. 10:n vanha. Kysyin pojalta pizzaa odotellesani: “Mitä meinaat tehdä syyslomalla?”, johon Titta vastasi pojan puolesta: “Ei hän osaa suomea.” Mitäköhän tuollaisetkin Suomessa tekevät? Laskevat ainakin PISA-tuloksiamme, jotka olivat maailman kärkeä ennen.

   iPhone-“pakolaisten” jälkeen tilanne on “hieman” muuttunut. Helsingissä — varsinkin itä-Helsingissä — valkoiset alkavat olla pian vähemmistö. Somalit, irakilaiset, iranilaiset, afgaanit ym. loissaasta diilaavat huumeita ja ryöstelevät nuorisoamme. Sääliksi melkein kävisi helsinkiläisiä, paitsi etteivät mitään ole tämän saastavyöryn estämiseksi tehneet, kuten ruotsalaisetkaan. “Sitä saa mitä tilaa”, sanoi huijari-Soini ja otti PS:n päästyä hallitukseen maahamme tunkeutujia (joiden joukossa PALJON ISIS-taistelijoita ja sitten pizzapojan kaltaisia SOTILASKARKUREITA) yli 100 000(‼) ennätysvuositahdilla! Vastaanottokeskuksilla ja muukalaisten ynnä virkavallan sekä oikeuslaitoksen suojeluksessa olevien ns. “moottoripyöräkerhojen” pyörittämällä huumekaupalla kun tekevät rahaa Soini, Stubb, Katainen, Sipilä, Orpo, Lehtommäki & co. puolisoineen, niin eihän sitä maahantunketuja l. pakoloisvyöryä tahi rikollisjärjestöjä kannatakaan kieltää. Kielletään mieluummin SVL, joka vastustaa huumeita ja haittamaahanmuuttoa. Lisääntynyt yleinen turvattomuus ynnä rikollisuus lihottavat myös yksityisten vartiointifirmojen osakeomistajia.

   Ihmissalakuljetus tuli julki ennen tätä pedofiilijuttua: pizzapoika oli salakuljettanut useita henkilöitä — vanhoista mummeleista mahdollisiin paikkansa työntekijöihin — Ruotsin-laivalla. Kellään näistä ei ollut passeja. Vieläkään ei pantu JO ANNETTUA KARKOITUSTUOMIOTA täytäntöön. Ennen tätä hän teki törkeitä liikennerikkomuksia, törkeitä pahoinpitelyitä yökerhoissa sekä kohteli Tittaa kuin vankia. Parveketta pidemmälle ulos ei pikku-Titta saanut mennä pizzapojan kontrollissa, kun he asuivat eräällä paikkakunnalla kymmenen vuotta sitten.

   Idioottisuvakit keräävät nimiä ja vaahtoavat vaikka Jammu-sedän puolesta. “Liberaalit”, vasemmistolaiset kumipäät, jotka uskovat “tasa-arvoon” (sellaista asiaa ei ole olemassa; synnymme ja kuolemme kaikki eriarvoisina), eivät omaa logiikantajua, järkeä tai mitään muitakaan kognitiivisia kykyjä. Älä siis turhaan yritä näistä mätäpäistä niitä etsiä, sillä se olisi vain ajanhukkaa.

   Itse ajattelin, että voisi olla kova juttu mennä megafonin ja isojen banderollien ynnä plakaattien kanssa messuamaan nyt pizza-kebab-paikan eteen: “EI KARKOTUSTA PIZZAPOJALLE! PEDOFILIASSA, RAISKAUKSISSA JA PAHOINPITELYISSÄ EI OLE MITÄÄN PAHAA! PEDOFILIAA PITÄÄ YMMÄRTÄÄ! NEKROFIILEJÄ JA RAISKAAJIA PITÄÄ YMMÄRTÄÄ! ZOOFIILEJA (=eläimiinsekaantuja) PITÄÄ YMMÄRTÄÄ!” jne. Uusi liike voitaisiin perustaa jo olemassa olevan LGTBBQHIVAIDS:in rinnalle: PNZR — pedo-nekro-zoo-raiskarit.

   Pizzapoika takaisin Kabuliin, Bagdadiin tai mistä nyt lienee tänne ryöminytkään kiven altaan. Sinne sotimaan ISIS:tä vastaan, niin kuin heidän pitäisi kaikkien! Eiväthän meidänkään vaarit ja isät lähteneet karkuun, vaan taistelivat loppuun asti isänmaansa puolesta! Nämä pahuksen raukat jättävät vanhukset, lapset ja vaimot kotikonnuille ja lähtevät Eurooppaan kuppaamaan rahaa. No, systeemi on mätä. Toivottavasti se murtuu pian. Tarkoitan, ettei jaeta starttirahoja näille muukalaisille, jotka pizza-kebab-paikkansa alati jatkuvalla nimenvaihtelulla ynnä muin kepulikonstein iilimadon tavoin imevät suomalaisen kovalla työllä Suomea varten kerättyä verorahaa, jolla olisi tarkoitus pitää suomalaista yhteiskuntaa ja suomalaisia elossa.

   Hyvää kotimatkaa, pizzapoika. Enää ei auta lasta yrittää siittää. Kyllä se on kotimatka kun kutsuu nyt.

   Emme jää kaipaamaan.

   P.S.: Kuulin eilen muijaltani uutisen. Arvatkaa nauroinko! “Minähän sanoin!” Ikävä että nuoria tyttöjä on molestoitu, mutta tiedän ihmisiä joita on seksuaalisesti hyväksikäytetty, ja kyllä he siitä ovat yli päässeet.

Comments are closed.