Koti Uutisia Kotimaa Pirkkalassa haavoittuneiden lampaiden kohtalo edelleen pimennossa

Pirkkalassa haavoittuneiden lampaiden kohtalo edelleen pimennossa

6

Kaksi viikkoa sitten Pirkkalan Virkaniemestä löydettiin kolme haavoittunutta lammasta, jotka olivat hoitamassa laidunta kesän aikana. Yhdellä lampaalla oli puhkaistu silmä, ja kahdella muulla oli haavoja niskassa. Silmänsä menettänyt lammas joutui lopetettavaksi.

Yksi lampaista on toipunut, mutta toinen haavoittuneena löydetyistä lampaista on edelleen kriittisessä tilassa. Laitumella olleista yhdeksästä lampaasta vahingoittunut kolmikko oli lauman kesyimpiä.

Nyt kaikki lampaat on viety kotitilalleen Lempäälään, ja lampurin mukaan lampaat eivät palaa Pirkkalaan ennen kuin selviää, miten eläimet olivat loukkaantuneet. Tapauksesta on tehty eläinsuojelu- ja rikosilmoitukset, eikä poliisin tietoon ole tullut silminnäkijähavaintoja tai vinkkejä.

Lähde: Yle (12)

6 KOMMENTIT

 1. Pirkkala on Tampereen naapurissa.

  Ja jokainen kansallissimielinen tietää, minkälaista porukkaa Tampereelle on kahden viime vuosikymmenen aikana kerääntynyt.

  Eläimetkään eivät ole turvassa.

 2. Suomalaiseen kulttuuriin ei kuulu kuljeskella niityllä lampaiden perässä puukon kanssa. Suomalaiseen kulttuuriin kuuluu juoda rähinäviinaa ja puukottaa juomakaveri.

  Tämän on kokonaan toisen kultuurin tekosia. Ja nyt yleisökysymyksenä onkin arvuuttelu: Minkä kultuurin jäsenet harrastavat seksiä lampaiden kanssa ja kuljeskelevat puukkojen kanssa vuoleskelemassa kauloja poikki?

 3. Voi ei. 🙁 Raivostun jos eläimille tehdään jotain pahaa. Tuollaiset saastat jotka rääkkää eläimiä pitäisi hitaasti kiduttamalla tappaa. Todella vastenmielistä. Toivottavasti tekijät saadaan kiinni ja nimet selville.

 4. Miten lampaalta puhkeaa silmä, puhkeaako se kuten ” ihmisen” silmä.

 5. Kuka tämän tekikin, ansaitsee auenneen kuusen kävyn hanuuriinsa ja päivän istuallaan muurahaispesässä nivuset hunajalla voideltuna.

Comments are closed.