Koti Uutisia Kotimaa Piraattipuolueen hallitusjäsen vaatii poliittista väkivaltaa

Piraattipuolueen hallitusjäsen vaatii poliittista väkivaltaa

18
Ville Hautakangas.

Kulttuurimarxistisen Piraattipuolueen hallitukseen kuuluva Ville Hautakangas vaatii poliittista väkivaltaa kansallismielisiä vastaan. Hautakangas teki rajun kannanottonsa riidellessään laillisuusperiaatetta kannattavan vasemmistolaisen kanssa Twitterissä.

Vasemmistolahkojen julkinen riitely kärjistyi vuoden vaihteessa niin sanotun Silakkaliikkeen perustamisen myötä. Tapahtumaketju on vähintäänkin ironinen, sillä Silakoiden oli alun perin määrä nimenomaan yhdistää kaikki “rasisminvastaiset” voimat. Lopputulos on kuitenkin ollut päinvastainen.

Hautakankaan edustamat väkivallasta fantasioivat äärivasemmistolaiset yrittivät välittömästi kaapata Silakkaliikkeen lainkuuliaiselta liberaalisiiveltä. Äärivasemmisto on jo pitkään pyrkinyt soluttamaan liberaaleja massaliikkeitä yrittäen saada tukijoukkoja katutaisteluun kansallismielisiä vastaan. Toistaiseksi liberaalit eivät ole suostuneet tähän, minkä vuoksi Suomen äärivasemmisto ei uskalla koskaan hyökätä esimerkiksi kansallissosialistien marsseja vastaan. Vasemmisto ei uskalla taistella ilman moninkertaista ylivoimaa.

Hautakangas ja muut Silakkaliikkeen liberaalista suunnasta katkeroituneet äärivasemmistolaiset ovat koko tammikuun ajan purkaneet kiukkuaan sosiaalisessa mediassa. Kuten tavallista, valtaosa purkauksista on katteetonta väkivaltauhoa kansallismielisiä kohtaan sekä luopiosyytöksiä maltillisia vasemmistolaisia kohtaan.

“Kyllä. Kannatan väkivaltaa. Ensisijaisesti toivoisin että sitä käyttäisi poliisi, mutta loppupeleissä ihan sama kuka, kunhan natsien ja muiden kämyhäiriköiden toiminnasta tehdään mahdotonta”, Hautamäki uhosi laillisuusperiaatetta kannattaneelle vasemmistolaiselle.

Puolue ei ole irtisanoutunut Hautakankaan kannanotosta. Piraattipuolueella ja Piraattinuorilla on yhteinen toimitila Kalliossa, lähellä Sörnäisten metroasemaa, osoitteessa Franzéninkatu 5 E 1, 00500 Helsinki.

Lähde: Twitter (arkistoitu)

18 KOMMENTIT

 1. Äärivasemmisto ja silakkaliikkeet ym on täynnä Villen näköisiä ja kaltaisia kehitysvammaisia. Tämän porukan ÄO on todella alhainen ja sen kyllä huomaa.

  Anarkisti, antifa – Rahavallan kassara!

 2. Tämä samainen militantti äärivihervasemmistolainen johti antifan väkivaltaista hyökkäystä SKE-puoluetta kohtaan heidän vaalitilaisuudessa Narikkatorilla eduskuntavaalien aikaan.

  • Minä muistan kanssa että tuo pötkylätukka oli siinä. Ja tuskin sai mitään rangaistuksia vaikka näkyi videotallenteella ihan selvästi.

  • Se on Narinkkatori. Nimi tulee siitä että muinoin oli Suomessa aitoa, kokemuspohjaista, ei fobiaa vaan jude-nauseaa juutalaisia kohtaan.

   Tästä syystä juutalaisia EI SALLITTU mihinkään päättäviin asemiin yhteiskunnassa. Niinpä heitä löytyi sankoin joukoin nykyisellä Narinkkatorilla, myymässä vaatteita ja kankaita.

  • Eipä tuo vässykkä miltään militantilta näytä vaan ihan perus anarkistilta. 😂

  • Tämä takkutukka varmaan kuvittelee nyt olevansa isompikin street fighteri kun on paininut MdW:n kanssa. Kokeilisi joskus ihan oikeata katutappelua eikä sellaista, jossa tietää jo etukäteen toisen osapuolen ottavan tarkoituksella turpaan uhriutuakseen julkisuudessa. Voisi isommat väkivaltafantasiat karista varsin nopeasti tämän jälkeen.

 3. Tuossa on mistä ottaa kiinni, jos sattuu Syksy Räsäsen kanssa estämään luvallista mielenosoitusta.

 4. Ei ole geenilotto tämän ripulinranteen kohdalle osunut, ihmekös kun vihaa tavallisia kansalaisia noin.

 5. onko tuo osoite tarkoitettu jollekkin masentuneelle itsetuhoiselle nuorelle miehelle joka haluaa tehdä itsestään marttyyrin?

 6. Tuollaisella karvapeikolla ei ole menestymisen mahdollisuuksia, ei väkivallan eikä minkään muunkaan saralla. Olen surullinen.

 7. Tämä todistaakin, kuka oli Narikkatorin väkivaltaisuuksien takana 2019! Kyseinen herra huuteli rekkansa katolta megafonilla siellä riehuville nuorille.

Comments are closed.