Koti Uutisia Pohjoismaat “Pikkurötökset” eivät enää kiinnosta Tukholman poliisia

“Pikkurötökset” eivät enää kiinnosta Tukholman poliisia

5

Monikulttuurisessa Tukholmassa poliisilla kyllä riittää aikaa, resursseja ja rahaa “väärinajattelijoiden” vaanimiseen, mutta aitojen rikosten selvittäminen ei heidän mukaansa ole mahdollista. Samaan aikaan kun entistä useampi ruotsalainen päätyy petoksen kohteeksi, Tukholman poliisi ilmoittaa, että he eivät vastaisuudessa tule tutkimaan petoksia, joiden kokonaisarvo on alle 5 000 kruunua.

Poliisijohdon antaman ohjeistuksen mukaan petokset, joiden arvo on alle 5 000 kruunun, tulee jättää ilman toimenpidettä. Tämä tarkoittaa muun muassa sitä, että poliisi ei tällaisissa tapauksissa edes vaivaudu hakemaan todisteita, vaikka niitä olisi tarjolla.

Syy uudelle linjaukselle on poliisin mukaan petosten määrän valtava nousu. Ongelma on nyt niin suuri, ettei heillä omien sanojensa mukaan riitä resurssit niiden hoitamiseen.

Tukholman poliisi vastaanottaa päivässä noin 150–200 rikosilmoitusta liittyen petoksiin. Lokakuussa koko maassa poliisi vastaanotti 25 332 rikosilmoitusta petoksesta.

Lähde: Nordfront

5 KOMMENTIT

 1. Samahan on suomessa, yksityistetyt hälytyskeskukset tekevät päätöksiä ilmoittamatta jättämisestä.
  Kirjataan tapahtuma ylös mutta se ei siitä sitten etenekkään poliisille asti, jonka velvollisuus on määritellä asian kiireellisyys ja tärkeys.
  AIka rauhassa saa parasiitit ja maahantunkeutujat rikkoa lakeja viranomaisten puuttumatta niihin, mutta auta armias jos kyseessä onkin kantaväestöön kuuluva niin silloin löytyy resurssit ja sanktioit kovimmasta päästä.

  • Soitin tuossa parisen vuotta sitten 112:een kun Romanian saastat alkoivat leiriytymään huoltoaseman parkkipaikalle. Ei sieltä ketään koskaan tullut, joten ajoin saastat pois sieltä. Takaisin eivät tulleet.

   Hoitakaa itse kaikki nämä “pikkujutut”. Poliisia ei kannata häiritä. Ja sitten kun hoitaa omalla tavallaan jutut, niin olen huomannut vaikutustenkin olevan pysyviä.

 2. MV-lehden mukaan syyllisiä Euroopan tuhoon ovat edelleen media ja “päättäjät”.

  Kulttuurimarxismista MV kuitenkin jo uskalsi jotakin kirjoittaa.

 3. Itse törmäsin kaupungissa pakon edessä käydessäni suvakkihuoriin ja johonkin vitun rättipäiseen apinaan. Kehoitin kuuluvaan ääneen tämän parasiitin suksivan hevonvittuun minun maastani. Käydessäni poliisilaitoksella aivan muissa asioissa yli vuoden jälkeen poliisi otti siinä sitten puheeksi asioiden hoitamisen jälkeen, että minusta on tehty rikosilmoitus em. tapahtuman takia.

  Eli melkoiset jonot on. Kela ja muut laitokset myös aivan totaalisessa jumissa uusien kunniakansalaistemme ansiosta.

  Nyt kannataa rötöstellä jos haluaa — tätä olen sanonut jo pitkään. Jonot kasvavat koko ajan.

Comments are closed.