Koti Uutisia Piispa Williamsonin kolumni Syyriasta

Piispa Williamsonin kolumni Syyriasta

2
"Tavallisesti kansa tekee vallankumouksen, eivätkä kansaa vastaan kapinoivat ulkomaalaiset." – Bashar al-Assad.
“Tavallisesti kansa tekee vallankumouksen, eivätkä kansaa vastaan kapinoivat ulkomaalaiset.” – Bashar al-Assad.

Katolinen piispa Williamson lainaa kolumnissaan syyrialaista partisaanityttöä, joka eräässä YouTube-videossa kertoo syitä Syyriaan kohdistuneesta vihamielisyydestä. Piispa Williamson listasi videolta kahdeksan syytä, miksi sionistit ja Israel pitävät Syyriaa suurena vihollisena.

1. Syyrian keskuspankki on valtion omistama ja hallitsema. Se palvelee kansallista taloutta ja Syyrian kansaa sen sijaan, että se tekisi kansainvälisistä pankkiireista, länsimaista ja Israelista rikkaampia. Nämä puolestaan pakottavat muut kansat lainaorjuuteen.

2. Syyria ei ole velkaa IMF:lle. IMF toimii kansainvälisten pankkiirien perintätoimistona ja poliisina. Järkevät kansat pysyvät erossa IMF-pesueesta. Pankkiirit eivät kuitenkaan katso hyvällä Syyrian viisautta.

3. Syyria on kieltänyt muuntogeeniset siemenet eli “Franken-ruoan”. Bashar al-Assad haluaa suojella kansalaistensa terveyttä. “Franken-ruoka” on hallintaa, joka puolestaan tarkoittaa väestöhallintaa.

4. Syyrian kansa on hyvin perillä NWO:sta (New World Order, Uusi maailmanjärjestys), joka dominoi maailman poliitikkoja ja salaisia yhteisöjä, joista keskustellaan avoimesti Syyrian mediassa ja yliopistoissa. Sellainen avoimuus johtaa NWO:n pannaanjulistukseen.

5. Syyrialla on valtavat öljy- ja kaasuvarat, joita se hyödyntää itsenäisesti länsimaisilta Shellin ja Texacon öljy-yhtiöiden välikäsiltä. NWO rakastaa öljyä, muttei öljy itsenäisyyttä.

6. Syyria vastustaa yksiselitteisen selvästi sionismia ja Israelia. Viime vuosina jopa länsimaiden mediat ovat kiinnittäneet huomiota Palestiinan muuttamisesta jättimäiseksi gulagiksi. Syyria tuomitsee Israelin julman apartheidin. Maailman juutalaiset lobbaajat yhdistyvät selvästi käyttämään vaikutusvaltaansa lopettaakseen Israelin vastustuksen.

7. Syyria on Lähi-idän viimeinen maallinen muslimivaltio, joka kieltäytyy tunnustamasta “Jumalan valitun kansan” paremmuutta. Samat juutalaislobbaajat rankaisevat kaikkia, jotka kieltävät juutalaisten uskonnollisen ja rodullisen paremmuuden.

8. Syyria ylläpitää ja suojelee sen poliittista ja kulttuurillista kansallista identiteettiä, kun taas NWO pyrkii sulattamaan kaikki kansat (yhtä lukuun ottamatta) yhteen.

 

Lähde: Eleison Comments

Aiheeseen liittyen: Malli kansojen vapauttamiselle

2 KOMMENTIT

  1. tota 7. en ymmärrä. Tunnustavatko muut lähi-idän muslimivaltiot sitten juutalaiset paremmiksi? Kuulostaapa hullulta. En ole kyllä ikinä kuullutkaan moisesta käytännöstä muutenkaan.

Comments are closed.