Koti Uutisia Piispa Richard Williamson tuomittiin Saksassa

Piispa Richard Williamson tuomittiin Saksassa

3

piispa

Vanhoilliskatolinen piispa Richard Williamson tuomittiin Saksassa holokaustin kieltämisestä. Nürnbergiläinen tuomioistuin katsoi, ettei tammikuussa 2013 langetetussa tuomiossa ollut oikeudellista virhettä.

Piispa Williamson tuomittiin sakkoon kiistettyään holokaustin ruotsalaisen televisiokanavan tekemässä haastattelussa Regensburgissa vuonna 2008. Sakkoa piispan maksettavaksi kertyy 1 800 euroa.

Sittemmin Williamson on ottanut kantaa muun muassa Saksan poliittisiin vankeihin. Hän on osoittanut avointa paheksuntaa saksalaisen kansallissosialisti Gerhard Ittnerin vankeustuomiota kohtaan. Ittner suorittaa tällä hetkellä kolmen vuoden vankeustuomiota muun muassa holokaustin kieltämisestä.

 

Lähteet: The Epoch Times, Yle

Aiheeseen liittyen:

Piispa Williamsonin kolumni Syyriasta
Gerhard Ittneriä ei päästetä ehdonalaiseen

3 KOMMENTIT

  1. Saksalla on vielä pitkä tie siihen, että se pystyy keskustelemaa siitä mitä tapahtui ja mitä ei tapahtunut. Kaikkein ihmeellisintä on tämä fanaattinen johto joka kieltää asiasta keskustelun. Tässä nähdään mihin se johtaa kun maa on miehitetyssä tilassa. Ei ole omaa politiikkaa. Ei ole omaa oikeuslaitosta eikä pankkilaitosta. Kaikkea johdetaan ulkopuolelta. Ihmisiä käytetään vain tuotannoliseen työhön.

  2. Saisikohan joku piispa tai pappi sakkoa jos kieltäis esim. Raamatun? Ei varmaankaan. Maailma on kumma paikka?

Comments are closed.