Koti Uutisia Pienituloiset häädetään kodeistaan pakolaisten tieltä Saksassa

Pienituloiset häädetään kodeistaan pakolaisten tieltä Saksassa

4

UK_Nieheim

Saksassa Nieheimin kylän pormestari on päättänyt, että pienituloiset häädetään pois asunnoistaan, jotta pakolaisten majoittaminen on mahdollista. “Tiedän, että tämä on epätavallinen ratkaisu. Meillä on kuitenkin velvollisuus majoittaa pakolaiset”, pormestari kertoi.

51-vuotias sairaanhoitaja ja yksinhuoltaja Bettina Halbey on yksi henkilöistä, jotka saivat häätöilmoituksen. Hän oli ehtinyt asua talossaan jo 16-vuotta, kun hän sai häätöilmoituksen, jossa luki, että hänen täytyy muuttaa pois vuoden 2016 toukokuuhun mennessä.

Omituisena voi pitää sitä, että kylässä on jo tyhjillään olevia taloja, joihin pakolaiset voitaisiin sijoittaa. Asunnot eivät ilmeisesti ole kuitenkaan tarpeeksi hyvässä kunnossa uusille tulokkaille.

Lähde: Daily Stormer

4 KOMMENTIT

  1. €urostoliitto-meininki päälle vaan. Saattaa muuttua muoti-ilmiöksi ympäri Eurooppaa tuo.

  2. That is disgusting throwing your own people out on the streets so a refuge gets a home!!!!Hope you sleep well at nights…I couldn’t live with myself.

  3. Sairas maailma. KVJ kiristää otettaan Euroopasta ja satraapeiksi hinkuavia kiipijöitä – pettureita – kyllä riittää.

  4. Suomessahan noin jo toimitaan. Kemijärvellä tyhjättiin kerrostalo köyhistä vuokralaisista ja musut tilalle. Vanhainkoteja on jo useita jotka tyhjennetään lähiaikoina ja päiväkoteja. Ilmiö laajenee huomattavasti. Tuhansia perheitä ja yksinäisiä uhkaa häätö muutaman kk sisällä Suomessakin.

Comments are closed.