Koti Uutisia Pieneen 2 000 asukkaan Röykän kylään jopa 500 pakolaista

Pieneen 2 000 asukkaan Röykän kylään jopa 500 pakolaista

11

UK_varoitus_flyeri

Nurmijärven Röykän kylään ollaan perustamassa hätämajoituskeskusta Röykän sairaalaan. Aihe on herättänyt keskustelua kyläläisten keskuudessa varsinkin, koska kylässä asuu vain 2 000 asukasta ja pakolaisia ahdetaan kylään 400–500 henkeä. Kylälle olikin ilmestynyt Vastarintaliikkeen tulostettavaa materiaalia toimeliaan kansalaisaktivismin johdosta.

Paikallisille järjestetään asukasilta koskien hätämajoituskeskusta perjantaina 18. syyskuuta. Ensimmäiset pakolaiset saapuvat maanantaina.

Haluatko sinäkin levittää materiaalia asuinalueellasi? Tulostettavat materiaalit löydät täältä: http://www.vastarinta.com/diy/

Lähteet: Helsingin Sanomat, Nurmijärven Uutiset

11 KOMMENTIT

 1. Hei vastarinta!

  Saisinko 10 kpl varoituslappuja, kun tänne kangasallekkin tuli vastaanottokeskus. Voitais laitella sopiviin paikkoihin,kiitos.

 2. Noniin… Kuinkahan moni näistä uusista asukkaista on valmis rikastamaan tätä pientä impivaaralaista kuntaa?

 3. Onnea Röykkään kylä!!! Tämän viikon eurojackpot voiton johdosta. Surullista.
  Tänään on painettu sankoin joukoin Helsinkiin ‘mieltäilmaisemaan’. Perkele!!!…sinne vaan tuuleen ja tuiskuun, kun 200 lähtee lompakosta. Asia on nyt vaan niin, että tällä vauhdilla mihin meidän asiat on menossa… ei ole paskan väliä lompakon sisällöllä. Tämä Suomen monikulttuuristaminen on tämän hetken akuutein ja isoin ongelma. Nykyisellä menolla mun lapsen tullessa täysi-ikäiseksi (4v päästä) ei ole enää olemassa sitä Suomea, mihin halusin lapseni kasvavan. Vittu,ei näin: kinataan jostain sunnuntai korvauksista jne, jne ja samaan aikaan mun maani vallataan s-u-o-m-a-l-a-i-s-t-e-n itsensä hiljaisella hyväksynnällä. Ja ei….alkää puolustelko, et tärkeitä on noi talous asiat ja pienipalkkaisten asema ja edut: Vaimoni on töissä juuri noilla kyseessä olevilla aloilla (vanhustenhoidossa ja ravitolassa kesät) ja noi leikkaukset osuu kyllä maaliinsa tässä taloudessa. Mitä sitten?: Palataan ja ratkotaan näitä sitten Kun invaasio on pysäytetty. Nyt on kyse vain ja ainoastaan Suomen valtion säilymisestä siinä merkityksessä mitä se tarkoittaa allekirjoittaneelle. piste

 4. Hämeenlinnaan Lammille on perustettu väestöpohjaan suhteutettuna käsittämättömän iso vastaanottokeskus. Uutisten mukaan jo 10 % Lammin väestöstä on maahantunkeutujia.

  Kaksi tytärtäni asuu Lammilla äitinsä kanssa; olen tilanteesta helvetin huolissani. Pyrin levittämään materiaalianne Lammin alueella. Kansalaiset on pakko saada ymmärtämään, ennenkuin on myöhäistä.

  -Timo-

 5. synnyin seutu!röykkä !ei pika pankkia sairaan kallis valintalato!sit sinne lyödään jotain””””yön timoja tollanen määrä!!!!!hei haloo Helsingin kaupunki!!!!röykän sairaala satuu oleen suojelu kohde!!!!!!!!!!!!!!!!!!missä oikeet pakolaiset on?kaikki jotain pari kymppisiä jätkiä!niiden pitäis puolustaa omaa maata!!sit tälläset pre::::::::::::::.tulee tänne apinoimaan!raiskaamaa !on nähty jo sveduissa mitä mihin nää apinat pystyy!!!!!!!!!!!!!!!

 6. Minä ite olen noin 16 vuottias röykkäläinen. Aina asunut röykkässä. Oletteko stadilaiset mietineet mitä te oikein teette. Meinaan täällä on vähän eri meno kun sielä. Tällä pyöräillään ja kukkutaan pelloilla ja istutaan iltaa ja joskus pimeellä menemme kotiin ja yleensä kävellään yksin kotiin. Nyt kun noita tulee nii luuleteko että vanhemmat antaa meidän enään olla pimeellä yksin. Vastaus on ei varsinkaan jos ollaan tyttöjä. Nyt meillä menee kaikki meidän sosiaalinen elämä koska ei meitä haluta eikä anneta olla yksin pimeellä ulkona. Me olemme aina voineet olla ihan rauhassa. Nyt vähän mietimme että jäädään me varmaan kotiin pelaamaan videopelejä kotiin eikä enään olla ulkona kavereitten kanssa. Ja muutenkin röykkässä on todella vähän näitä hengaus paikkoja niin mihin me mahdumme kun nuorisotila ei ole joka päivä auki eikä viikonloppuisin. Ei siinä mitään jos olisi meidän ikäisiä niin varmaan tultaisiin paremmin toimeen ja meistä tulis salee kavereita mutta hej ne on 20-30 vuotiaita miehiä niin vähän arveluttaa.

 7. oikeessa olet!! Isommassakin kaupungissa saa olla varpaillaan ulkomaalaisten kanssa, saati sitten röykän tapaisessa pikku paikassa missä 500 YÖN TIMOA TULEE TÄNNE HALLITSEMAAN KUVIOITA! P.S. COLTTI KAINALOON…

 8. Hei

  Se on ihan sama miten meuhkaatte ja puuhastelette. Tänne tulee väkeä, osa lähtee ja osa jää. Nämä kansanvaellukset eivät ole historiaa tunteville mitenkään uusi juttu.

  En minäkään pidä ajatuksesta että tänne tulee esimerkiksi 100 000 työtöntä ja tuntematonta henkilöä, mutta minkäs teet asialle. Parasta olisi varmaan miettiä miten tilanteeseen voi sopeutua parhaiten, 1970 – 2000 luvun hyvät ajat ovat ohitse toistaiseksi.

  • Ei monikulttuurisuus ole mikään pysäyttämätön luonnonvoima, jolle ei mahda mitään. Tämäkin pakolaistulva johtuu poliittisista päätöksistä ja poliittisiin päätöksiin voi vaikuttaa muuttamalla poliittista ilmapiiriä. Vaikka sitten ruohonjuuritasolta alkaen..

  • oliskohan sisällissota keino. Vittu pannaan paikka paskaksi ja katsotaan montako karvakättä jää jälleenrennus puuhiin.
   Joo tää oli tietysti kärjistetty ajatus mutta tuntuu oikeastaan yhtä hyvältä ajatukselta kuin totutella 100 000 työttömään kamelikuskiin.
   Sitäpaitsi tuohan on vain kahden kolmen vuoden tulijoiden luku, mietitään asiaa 10 vuoden jaksolla niin päästään toiselle miljoonalle.

Comments are closed.