Koti Uutisia Kotimaa Perussuomalaisten mediajohtaja tapasi sinisen tulevaisuuden johdon – ja itki

Perussuomalaisten mediajohtaja tapasi sinisen tulevaisuuden johdon – ja itki

10
Kuvakaappaus: Uusi Suomi.

Perussuomalainen-lehden ja Suomen Uutiset -verkkolehden päätoimittaja Matias Turkkila julkaisi sunnuntaina blogipäivityksen, jossa hän paljasti tavanneensa sinisen tulevaisuuden johtoa pitkien riitojen päätteeksi. Puolueiden välit ovat olleet kauan tulehtuneet, vaikka niiden ajama politiikka on käytännössä identtistä.

“Pitkästä aikaa” -nimisessä kirjoituksessaan Turkkila kertoo itkeneensä suihkun lattialla tavattuaan lauantaina muun muassa “Sampon” (Terho) ja muita kilpailevan puolueen johtajia. Perussuomalaiset ovat kutsuneet Terhoa, Simon Eloa ja Timo Soinia selkäänpuukottajiksi ja vannoneet, ettei puolueiden välille saada sopua. Nyt äänensävy on muuttumassa.

Molempien puolueiden kannatus on pysynyt surkeissa lukemissa, minkä vuoksi on epäilty, että ne saattavat yhdistyä tulevaisuudessa. Puolueet vaativat viime viikolla yhteistuumin esimerkiksi niin sanottua poliisivaltiolakia Suomeen.

“Oli kiva nähdä eilen”, Turkkila totesi ja jatkoi: “Aika pitkään ja verisesti ollaan tapeltu. Tosi viheliäistä. Vaikeaa sanoa, kuinka paljon järkeä sellaisessa on.”

Turkkila on taistellut Jussi Halla-ahon rinnalla puolueessa vaikuttaneita niin sanottuja etnonationalisteja vastaan. Kun perussuomalaisten läheisyydessä työskennelleet kansallismieliset järjestivät Helsingissä alkuvuodesta etnonationalistisen Awakening-konferenssin, juuri Turkkila pyrki sabotoimaan tilaisuutta ensimmäisenä kulissien takana.

Lisäksi Turkkila on kutsunut MV-mediaa ja Kansallista Vastarintaa “saastaksi” sekä pyrkinyt vakuuttamaan väkivaltaisen kommunistijärjestö Varisverkoston juutalaisen perustajan siitä, ettei perussuomalaiset ole “rasistinen” puolue.

Lähde: Uusi Suomi

10 KOMMENTIT

  1. Matias Turkkila on läpimätä paskiainen joka petti ja jätti perheensä Ylen kulttuurimarxisti toimittajan Sanna Ukkolan takia sekä perusti ja johtaa kaiketi vieläkin HommaForum runkkumatsku paikkaa. Matiaksella on unelma: Sinivuokkopersut United! Halal-ahon juoksupoika…

  2. Eikös nämä jutussa mainitut “etnonationalistit” olleet niitä Tuukka Kurun juttuja?

    Siis yksi valeoppositio lisää… Ainakin tarkkana syytä olla.

    • Oli Kurun juttuja juu. Vaikkakin virallisesti järjestäjänä oli Suomen Sisun porukkaa sekä Sarastus Timo hevosenkyrpä Hännikäinen.. Kosher!

Comments are closed.