Koti Uutisia Perussuomalaisilta jälleen Nato-myönteinen kannanotto

Perussuomalaisilta jälleen Nato-myönteinen kannanotto

4

Aiemmin Suomen Nato-jäsenyyttä vastustanut puolustusvaliokunnan puheenjohtaja Jussi Niinistö (ps.) on muuttanut mieltään.

1990-luvulla Nato kävi sotaa Serbian kansallismielisiä vastaan.
1990-luvulla Nato kävi sotaa Serbian kansallismielisiä vastaan.

Jussi Niinistön mukaan “sotilaallisen huoltovarmuuden” vuoksi liittyminen Yhdysvaltojen johtamaan sotilasliittoon “olisi hyvä asia”. Vielä muutama vuosi sitten Niinistö vastusti avoimesti Suomen Nato-jäsenyyttä. Niinistö haluaa tehdä selvityksen Suomen Nato-jäsenyyden seurauksista.

Perussuomalaiset on puolueena tähän asti ollut Nato-vastainen, mutta tänä vuonna puolueen johtajisto on alkanut lämmetä Amerikan suuntaan. Kansanedustaja Pirkko Ruohonen-Lerner totesi eurovaalitentissä, ettei Nato-jäsenyys ole puolueelle periaatteellinen ongelma, vaan liittoutuminen voisi olla “tavallaan henkivakuutus Suomelle”. Myös puolueen johtaja Timo Soini ilmoitti tuoreessa Peruspomo-kirjassaan muuttaneen Nato-kantansa. Ilmeisesti perussuomalaiset kuitenkin odottavat oikeaa hetkeä Nato-kantansa viralliseksi muuttamiseksi, jotta takinkääntö ei karkottaisi potentiaalisia äänestäjiä.

Selvin esimerkki Naton suhteesta eurooppalaiseen kansallismielisyyteen oli sotilasliiton hyökkäys serbejä vastaan 1990-luvulla. Nato pommitti serbien sairaaloita, koteja ja tehtaita, koska serbitaistelijat puolustivat maamiehiään vihamielisten naapurikansojen väkivaltaa vastaan. Serbivastaista kampanjaa johti Yhdysvalloista juutalaistaustainen Madeleine Albright.

Lähde: Iltalehti

Lue myös:

Ketä Nato-jäsenyys hyödyttäisi?
Miksi Vastarintaliike eikä perussuomalaiset?

4 KOMMENTIT

  1. Poliitikot, yleisiä takinkääntäjiä. Yks iso pelle tällä hetkellä toi Jussi Niinistö!

  2. Timo Soini olisi voinut viime eduskuntavaalien jälkeen riemuita sanoilla “Nyt tuli suuri kupla” ja nyt kun hän siirtyy hyvin palkatulle eläkkeelle konsultiksi ja kirjailijaksi sanoa “Nyt puhkes suuri kupla”.

    Nämä politikkoojen takinkäännöt ja lehmänkaupat ovat niin yleisiä ettei niistä juuri enää edes ylläty. Kansanedustajat unohtavat sen tosiasia että he ovat meillä (= kansalla) töissä. Kansa on antanut heille mandaatin hoitaa asioita kansan hyväksi. Ei heidän omaksi hyväkseen mikä näyttää olevan yleisesti päälimmäisenä heidän toimissaan.

    Ja kun kansa pidetään riitaisena ja samoista asioista annetaan ristiriitaista tietoa eri medioiden kanssa, ei kansa yhtenä rintamana nouse valtaapitäviä vastaan jolloin he saavat tehdä mitä ikinä haluavat. Ja kansan osa on kuunnella sekä totella.

    Tässä taannoin tuli Puolalaisista kalastajista dokumentti jossa työntekijät marssivat EU edustajan virkahuoneeseen vähän kovistelemaan. EU edustaja käänteli asioita parhain päin ja sanoi että juu juu, mutta kun on sovittu. Kalastajat kommentoivat että sinä olet sopinut. Me ei olla sovittu mitään. Samalla kaveri kirjoitteli alle papereita lukematta niitä ja niistä muodostui uusia tiukennuksia maan työväestöä kohtaan. Siinä se “on sovittu”.

    Onneksi keväällä on tulossa eduskuntavaalit jolloin meillä on mahdollisuus vaihtaa nämä loiset pois arkadianmäeltä. Osa rotista jättääkin laivan vapaahetoisesti ja siirtyy “eläkepäiville” jättäen likapyykin muiden siivottavaksi. Kuka muistaa Kirsi Pihan joka jäi eduskunnasta eläkkeelle vuonna 2003 36 vuotiaana. Tai sen yhden ministerin joka putosi kautensa jälkeen eduskunnasta ja ilmoittautui seuraavana arkipäivänä työttömäksi etsien ministerin töitä. Nyt en muista nimeä mutta olisiko ollut Kajanoja. Yhtä kaikki, kun työvoimatoimistosta kysyttiin että minkälainen vaihtoehtoinen työ käy niin hän vastasi että joku joka kiinnostaa.

Comments are closed.