Koti Uutisia Kotimaa Perussuomalaiset valmistelee etnonationalistien puhdistuksia puolueestaan

Perussuomalaiset valmistelee etnonationalistien puhdistuksia puolueestaan

37
Jussi Halla-aho.

Valeoppositiopuolue Perussuomalaiset valmistelee puheenjohtajansa Jussi Halla-ahon johdolla etnonationalistien puhdistuksia puolueestaan sekä sen nuorisojärjestöstä. Perussuomalaiset mainostavat itseään nationalistisena puolueena, mutta nyt nationalismi on kuitenkin syy evätä ihmisten jäsenyys puolueessa.

Mediassa on uutisoitu viime päivinä helmikuun lopulla pidettävästä nuorisojärjestön ylimääräisestä kokouksesta, jossa nuorisojärjestön jäsenyys vaatisi myös puolueen jäsenyyttä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että liberaalin siiven hallussa oleva puolue blokkaisi etnonationalistien jäsenyyden puolueessaan, jolloin he eivät voisi enää vaikuttaa myöskään nuorisojärjestössä. Puolueen johto on julkisuudessa tunnustanut tämän olevan sääntömuutosvaatimusten perimmäinen syy.

Puoluejohto on jo huomannut olevansa varsin todennäköinen pääministeripuolue seuraavien vaalien jälkeen. Ministerinsalkuista jo kolme vuotta ennen vaaleja sokaistuneet poliitikot kuitenkin ymmärtävät, ettei hallitustaival onnistu yksin. Julkisuudessa on jo nyt esitetty vasemmistolaisten (jotka vastustavat muutenkin kaikkea, mitä Perussuomalaiset tekee) vaatimuksia, että nuorisosiiven kansallisradikaaleista tulee päästä eroon, jotta hallitusyhteistyö muiden puolueiden kanssa onnistuisi. Halla-aho tekeekin liberaalien käskemää työtä. Hän tunnusti Ilta-Sanomille, ettei halua ”tehdä yhteistyötä ehdoin tahdoin vaikeammaksi kuin se muutenkin on”.

Jussi Halla-aho on muistanut vuosien varrella toistaa lausetta, jonka mukaan Suomen ei tulisi seurata Ruotsin tietä. Nyt se kuitenkin seuraa puolueensa kautta Ruotsin tietä seuraamalla Ruotsidemokraattien tapaa käsitellä omia jäseniään. Viisi vuotta sitten Ruotsidemokraatit erottivat koko nuorisojärjestönsä sen edustaman nationalismin vuoksi. Nyt myös Perussuomalaisilla on tarve päästä eroon liian kansallismielisistä ihmisistä, jotka sattuvat olemaan myös hyvin aktiivisia yksilöitä. Käytännössä päätös siis tulee lamauttamaan nuorisojärjestön toimintaa merkittävästi. Ruotsin esimerkki kuitenkin osoittaa, etteivät liberaalit tai ”rasisminvastustajat” piiskaa puoluetta yhtään sen vähempää kuin silloin, kun jäsenistössä oli oikeasti isänmaallisia ihmisiä.

Lähde: Ilta-Sanomat

37 KOMMENTIT

 1. Olisi virhe puhdistaa PS etnonationalisteista. Silloin kannatus putoaa. Tosin puhdistettu puolue saisi valtamedialta tukea. Puhdistettu PS olisi Siniset 2.0. Onko PS nyt vahvasti Soinin viitoittamalla tiellä?

  Parempi olisi olla luopumatta omista periaatteista ja kasvattaa kannatusta niin suureksi, että etnonationalismi leviäisi muutamaan muuhunkin puolueseen, joista voisi tulla hallituskumppaneita. Etnonationalismi on PS:lle ainoa mahdollisuus. Jos se irtisanoutuu siitä, se on yksi suvakkipuolue muiden joukossa.

  • Nythän tämän nationalistisen äären kannatus tulee mitatuksi, kun se häädetään puolueesta.

 2. Halla-Aho aka (((Bergroth))) tekee niin kuin on suunniteltu.

  Netistä kopioitua:

  Bergroth on arvostettua rabbi- ja pankkiirisukua Venäjältä ja Ukrainasta. Lähisukulaisia toimii myös Israelin politiikassa. Ei liene sattumaa, että Bergroth vieraili Israelissa heti kaupunginvaltuustovalintansa jälkeen.

  Tiettävästi Bergrothin isoisoisä tuli alunperin Suomeen Venäjän armeijan kenttärabbina.

  ——————-

  Huomatkaa myös sanaleikki, joka nimeen sisältyy kääntämällä kirjaiten järjestys päinvastaiseksi. Issuj Oha-Allah! Issuj viittaa is-prefiksillä Islamiin. Oha on kaupunki Venäjällä. Allah on islamistien jumalhahmo.

  Agenda selviää jo siis tästä pilasta – Suomen islamilaistaminen ja venäläistäminen juutalaisen hajoita ja hallitse -strategian mukaisesti.

  ———————

  Jussi Halla-ahoa ei ole olemassa paperimedian ja sähköisten viestimien ulkopuolella. Jo pelkkä nimi on nokkela sanaleikki: miltäs aholta halla nouseekaan? No suoltapa tietenkin, ja alussa oli suo, kuokka ja Jussi. Hänen vaimonsa on nimeltään Hilla, suolla kasvava marja. Sattumaako?

  Kun tällaiset ilmeiset faktat ottaa huomioon, käy todellinen historia selväksi. Juutalaisten kontrolloimaan internettiin luotiin syksyllä 2008 “maahanmuuttokriittinen blogisti”, jolle annettiin suomalaiseen mythokseen sopiva nimi.

  ————————

  Voisin tähän vielä lisätä mielipiteeni perussuomalaisten puolueesta. Se on Siionistien tekele, Halla-Aho ja Soini ovat rakentaneet puolueen (takana tietysti tiedustelupalveluita) ja etsinyt listoille Israelille myönteisiä edustajia. Persujen joukossa on toki todella hyviä edustajia, mutta he ovat tietämättömiä takana olevasta voimasta. Muutama tärkeät perustelut mielipiteelleni on Scripta ja Hommaforum, jotka pulpahtivat pinnalle samoihin aikoihin kuin muualla Euroopassa vastaavanlaiset sivustot. Niissä puhutaan todella ilkeään sävyyn maahanmuuttajista, mutta ei tietenkään puututa itse ongelmaan eli siionismiin. Päinvastoin, Hommafoorumilla saa bännit jos puhuu juutalaisista. Silti tämä hommailu on naamioitunut äärioikeistolaisuuden taakse, mikä aiheuttaa sen että taas “natseja” syytetään vihanpidosta. Eli hommalaisten ansiosta tullaan “vihapuheita” kieltämään ja nettisensuuri iskee päälle. Tällä ei toki ole tarkoitus suojella maahanmuuttajia, jotka ovat uhreja siinä missä me kantiksetkin. Vaan sensuurilla yritetään estää ihmisiä keskustelemasta juutalaisuudesta ja siionismista. Timo Soini sanoo ihailevansa Veikko Vennamoa. Kukahan tämä mies on ollut, alkuperäiseltä nimeltään Fennander? Pankinjohtaja, joka ohjasi vastarinnan äänet laarista alas. Soinia ja Halla-Ahoa yhdistää Israelin lisäksi se, ettei niihin saa kontaktia. Soinille ei voi kommentoida ja Hallis on tehnyt itsestään marttyyrin, jonka nojalla murjottaa toimittajille. Hallis on myös sukujuurta Bergroth ja näyttää ulkoisesti askenasi -juutalaiselta. Onkohan mahdollista?”

  • Halla-aho on kyllä ihan oikea sukunimi ja myös maalaiskylä Pohjanmaalla, jossa näitä on paljon

  • Hyvää tekstiä, “Bergroth”. Sanni Grahn-Laasonen on myös juutalainen. “Gran” on ruotsia ja tarkoittaa kuusta, mutta Grahn… PS on täynnä juutalaisia!

   Nurisevan kansanosan äänet suoraan Ö-mappiin=PS.

   “Alusta asti johdettu valeoppositio.”
   —Cliff Barnes, Totuusblokin pitäjä

   V-I Laurio tietää myös asiasta yhtä sun toista. Kannattaa uskoa näitä “isoja poikia” — heillä on valtavat määrät tietoa, jopa sellaista jota voisi pitää esoteerisena.

 3. Sionisti -ja valeoppositiopuolue PS, perusjuntit vain kusettavat tyytymättömien kansalaisten äänet. Perussuomalaiset on aivan samanlainen kansanpetturipuolue kuin muutkin valtapuolueet, joka EI OLE Suomalaisten puolella. Perussuomalaiset ovat jo aiemminkin erottaneet etnonationalisteja puolueesta. Parasta olisi jos PS-nuorilla olisi sen verran selkärankaa, että haistattaisivat pitkän paskan tuolle turhalle pyrkyri mestarilleen ja eroaisivat itse tuosta saamattomasta junttilaumasta. Kohti Vapautta kansanliikkeessä ja SoO järjestössä on tilaa!

 4. Etnonationalismi terminäkin on jo turha. Muistakaamme, että nationalismi itsessäänkin tarkoittaa kansallismielisyyttä, ja kansan muodostaa yhteinen veriperimä.

  Luulen, että sanan tarkoituksena on laimentaa nationalismin oikea merkitys tarkoittamaan suunnilleen samaa kuin patriotismi. Siinä samassa hämmentyneet kansallismieliset luulevat olevansa “nationalisteja”, kun tukevat puoluetta, joka tosiasiassa ei välitä kansasta lainkaan.

  • Itse kallistuisin Reformin puoleen. Panu Huuhtanen on paljon edustavampi habitukseltaan ja ulosanniltaan kuin SKE:stä suurin osa. SKE otti viime vaaleissa jonkun tuomitun puukkojunkkarin listoilleen myös joka laski pisteitä ennestään.

   Outo tyyppi se joku Michael Hovila joka noissa Nordfront Radiolähetyksissä on puoltanut rokotteita, muovipillejä ja viimemmäksi Perussuomalaisia ainoana parlamentaarisena vaihtoehtona. Ainoa toivo siinä voisi olla vastasolutus. Että ulkoisesti irtisanouduttaisiin etnonationalismista, mutta luovittaisiin johtoon ja sitten kun on omat tyypit vallassa niin alettaisiin ajaa oikeaa politiikkaa. Eli hyvin pukeutuvat, koulutetut ja lipeväkieliset kaappinatsit menisivät puolueeseen ja teeskentelisivät olevansa Israelin miehiä, mutta sitten kääntäisivätkin takkinsa.

   Näin Kali Yugan aikana petollisuus on ainoa tapa pärjätä tässä maailmassa. Suoraselkäiset ja rehelliset idealistit jäävät siinä aina kakkoseksi. Niin kuin kameleontti tulisi syödyksi jos se ei osaisi vaihtaa väriä ja leijonakin olisi hyeenoille saalis jos turkki olisi huutavan vihreä eikä savannin ruskea.

  • Halla-aho kusettaa, aivan kuten Soini, Huhtasaari ynnä muut Israelin ystävät. Missä lie perkeleen rukousaamiaisilla käyvät. Mitäköhän nekin mahtavat edes olla? Ei kiinnosta turhalla tiedolla päätäni täyttää.

   Marco de Wit sai kolme ääntä minun kunnassani. Kaksi niistä oli minä ja muijani. 316 sai koko vaalipiirissä. Käsittämättömän pieni saalis.

   812 ääntä SKE:n kokonaismäärä vaalipiirissäni. Juho Tolppola oli kakkonen: 162 ääntä. Tillanenkin sai vain 80.

  • Älkää nyt naurattako! Marco de Witt ja joukko verkkareissa ja kännissä heiluvia pultsareita. Ei jatkoon!

   • Ensinnäkin, se on Marco de Wit. Ja toiseksi, äänestä sinäkin vain PS:ää niin saadaan 100 000 tulijaa maahan jatkossakin vuosittain. Sellainen hallituspuolue meillä siinä.

    Itse käytän enimmäkseen vain Adidaksen vaatteita (verkkarit+rotsit). Talvitakit sitten Alpha Industriesilta ja kevyempiä rotseja (Harrington) Lonsdalelta ja muilta alan merkeiltä.

    De Wit on älykäs kaveri. Sinusta ei voi sanoa samaa valitettavasti. Olet turha räksyttäjä täällä. No, onpahan huumoria ihmisille.

    • Anonyymille ja TRip:lle tiedoksi että MDW ei ole SKE:n toiminnassa mukana ollenkaan saatikka edes jäsen (hyvä niin koska narsistinen öyhöttäjä) . SKE:n pj. on Riikka Salminen.

     • Se on kylläkin Riikka Salmi, mitä googlasin. Tuokin nainen lienee sitten mysteeri katsoessani videota, jossa hänen muslimitaustaa ja aiempaa avioliittoa turkkilaisen miehen kanssa katsastetaan. Kyseisestä henkilöstä en ole kuitenkaan löytänyt tietoa mm. koulutuksesta, työstä, joten onko syytä nyt epäilyyn vai onko ne vain huhupuheita.

     • On tullut ilmi, että tämä “riikka salminen” on rodunsekoittaja, joten onko hän suomalaisten vai matujen asialla?!!

      Samainen henkilö on myös ylistänyt julkisesti talmudia!

     • Ole aina ollut sitä mieltä, että koko SKE on petosta. Niin Marco kuin muutjkin. “Juutalaiset ensin” olisi parempi nimi

    • En äänestä mitään vitun perussuomalaisia enkä myöskään mitään SKE:n juopporetkuja. Enkä mitään muutakaan. Sun kaltaiset ne vasta huumoria tuokin jotka kuvittelee, että jotain SKE:tä äänestämällä voi nykymenoon vaikuttaa. Ootko tosiaan niin naivi, että uskot vielä parlamentaarisin ratkaisuin voivan vaikuttaa? Mitä se sun uhriutuja ja pelle Marco de Wittu tai joku hanupuolue SKE voi tehdä rotumuukalaisten maahantunkeutumiselle? Ei mitään.

     • SKE ja Marco De Witt tahraavat kansallismielisten mainetta öyhöttämällä ja nolaamalla itsensä. Monta kertaa Marcokin on ottanut joltain kukkakeppi anarkonarkeilta turpaansa? 😂 Tosiaan. Ei jatkoon!

  • Kuka niitä helvetin kitiseviä idiootteja äänestäisi? Puoluetta johtaakin ei-suomalainen. Muutaman kerran katellut ja kuunnellut De Witin juttuja ja se riitti, raivostuttava änkyttäjä.

  • SKE:hen perehdyn uudelleen, aiemmin ei olisi tullut kuuloonkaan. Katson muutkin puolueet läpi. Perussuomalaiset päätin unohtaa, koska heidän ajatukset on ihan samat kuin valtapuolueilla. Katsoo nyt sitten, mistä löytyy kansallismielinen vaihtoehto itselleni.

   • “Suomi ensin” — siinä on aatepohja, jolta on lähdettävä. Muuta vaihtoehtoa ei ole. EU:ta ja EKP:ta emme tarvitse, Eurooppaa (ja Venäjää siihen mukaanlukeutuen, luonnollisesti) tarvitsemme.

  • SKE:ssä toimii, tai on toiminut hyvin monia vähintään epäilyttäviä hahmoja. Osa vaikuttaa ihan suoraan sanottuna soluttautujilta, jotka yrittävät saada skismaa kansallismielisten välille.
   Miten SKE voi ottaa edes itseään vakavasti, kun eivät kykene itsepuolustukseen?

   • Juuri tuo Riikka Salmi epäilyttää. Yhdessä camikuvassa hän vetosi perhesyihin olla asettumasta ehdolle. No jonnekin ne perhesyyt sitten jäi ehdolle asettuessa ja puheenjohtajan saappaisiin päästessä. Kaikkein eniten minua askarruttaa hänen aiempi avioliitto turkkilaisen kanssa. Hän oli ottanut sukunimekseen Yildiz avioliitossa ollessaan.

    Marco de Witin juttuja olen välillä katsellut ja pitänyt jossain määrin öyhötyksenä, vaikka on häneltäkin tullut välillä ok kirjoituksia. Aika noloa, että tyyppi saa pataan joltain labganlaihalta narkomaanilta. Minulla tulisi aika nopeasti puolustusreaktio, vaikka fyysisesti sairaana en ylety fyysisesti terveen tasolle.

    • Tämäpä juuri. Avioliitto turkkilaisen kanssa, hyvin epämääräiset taustat ja toinen toistaan oudoimpia selityksiä “poliittisesta heräämisestä”. Vaikuttaa lähinnä ennemminkin siltä, että tietoa halutaan kerätä sisältäpäin. En pätkääkään usko tuohon puolueeseen, kun puoluejohto on enemmän kuin arveluttava.

 5. Suomen kansa ensin, Reformi… mitä näitä on. Mutta EI PerusSionistit — ei enää koskaan. Jütküt on jütkütelty.

  Alusta asti johdettu valeoppositio. Äänet Ö-mappiin. Nuriseva kansa hiljaiseksi.

 6. > Nyt se kuitenkin seuraa puolueensa
  > kautta Ruotsin tietä seuraamalla
  > Ruotsidemokraattien tapaa käsitellä omia
  > jäseniään.

  Kun puolue tekee samat virheet kuin Ruotsin puolue, ovat seurauksetkin todennäköisesti samat. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että myös nuorten etnonationalistien pitäisi tehdä samat virheet kuin Ruotsin vastaavat nuorisojärjestöt tekivät.

  On otettava opiksi.

 7. Suomi kulkee vääjäämättä Ruotsin ja Saksan tietä…niin kauan kun on näiden maiden kanssa talousliitossa ja osa aivan samaa vapaan liikkuvuuden aluetta.

  Mutta Suomi ei ole samanlainen kuin nämä maat…asia joka tunnustetaan sekä meillä että kansainvälisesti.

  https://www.talouselama.fi/uutiset/rasismia-kuvaavan-raportin-tulokset-suomesta-olivat-jarkyttavia-ministeri-aivan-sietamaton-tilanne/bd0575f7-d63f-3913-9929-ee24e2c95291

  Suomi ja Suomlalaiset eivät ole osa suurta länsimaalaista germaanista perhettä jo ihan puhtaan geneettisesti….eli pyseeke ei pelaa samalla lailla kuin Sweduilla…joille voidaan hyvin pitkälle syöttää omaa kansanmurhaa…ja porukka hyväksyy sen…koska…no…suoraan sanoen jossain siellä Germaanisessa aivokopassa elää suoraan sanottuna uhriutumisen HALU…HALU tulla raiskatuksi ja pahoinpidellyksi!!!

  https://www.thelocal.se/20190529/increase-in-swedens-rape-statistics-cant-be-tied-to-refugee-influx-study-suggests

  Omasta mielestäni pelkkä Juutalainen aivopesu ei tätä selitä…vaan osittain se on myös geneettinen!

  Se ei vain yksinkertaisesti paistanut läpi Sweduilla ennenkuin Bonnier perhe otti siellä totaalisesti vallan suunnilleen vuosien 1965-1985 välisenä ajanjaksona.

  Eli se on suoraan sanoen geneettinen ohjelmisto virhe…Saksa kesti jotenkin normaalina valtiona aina vuoteen 2000 saakka…jolloin sielläkin suoritettiin Angela Merkelin johdolla vallanvaihto.

  Asiat eivät tule Suomessa menemään näin…eivätkä Zionistiset kasaarikauppias johtajamme näin yleensäkään ole yksinkertaisesti tottuneet sellaiseen asiaan kuin vastarintaan…joten Suomelle ollaan laadittu oma ohjelmansa…lyhykäisesti sanoen…Zionistit ajavat suomen nimenomaan LUOKKASOTAAN…sitäkautta kaaokseen…ja nimenomaan TÄTÄ KAUTTA MONIKULTTUURISUUTEEN!

  https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006387659.html

  Zionistit ymmärtävät että suunnitelma ei täällä tule toteutumaan niinkuin “Normaaleisa” Germaanisissa maissa…mutta suunnitelma heillä yhä Suomen varalle on…maan pitkäaikainen taloudellinen kurjistaminen…uusi lama ja uusi luokkasota.

  Tämän suunnitelman juuret juontavat itsensä suoraan sanoen Presidentti Koiviston aikakaudelle…aiheesta sovittiin yhdessä osana hänen johtamaansa “Konklaavia”

  Ensimmäinen viite asiaan Suomen Pankin pääjohtaja Rolf Kullbergin haastattelu Länsi-Savo-lehdelle 3.11.1988:

  ”Kysyntä Suomessa on pakotettava alas ja tarpeen niin vaatiessa se on tehtävä luomalla Suomeen keinotekoinen taantuma, ja taantuman on oltava melko syvä.”

  http://jormajaakkola.fi/Koiviston_konklaavi

  Koiviston hyvin yksipuolinen Suomen markan sitominen Saksan markkaan hyvin tietoisesti ylikuumensi Suomen talouden ja esti asian korjaamisen millään muulla kuin pakkodevalvaatioilla käytännössä vuosien 1990-1992 välillä…mikä ajoi Suomen talouden lamaan…joka puolestaan toi mukanaan eurostoliiton jäsenyysen ja yhteisvaluutan.

  Nyt Suomen markka on käytännössä PAKKOSIDOTTU Saksan markkaan ikuisiksi ajoiksi…ja talous myös pysyy lamassa…IKUISESTI!!!

  Se mitä osaa Persuomalaiset tulevat tässä suunnitelmassa näyttelemään…no…se onkin sitten ihan eri juttu se!!!

  Sitä en osaa tässä ennustaa…mutta…oma henkilökohtainen mielipiteeni on…että Persuomalaisia ei ikinä enää päästetä Suomessa valtaan…ZOG haluaa mielummin tuhota nationalismin SYMBOLIT kuin antaa edes ILLUUSION nationalismista elää….sama kohtalo hyvin pitkälle tulee odottamaan myös Ruotsin Demokraatteja.

  Nykyinen Suomen Sodiaalidemokraattisen hallituksen kaataminen on eräänlainen esiliike yrityksenä valmistaa SDP-Kokoomus-Keskusta koaliittion ottaminen vallan Suomessa.

  Yksi teoria on…että Pääministeri Rinne menetti pallinsa…koska yhdessä Sipilän kanssa(häntä muuten kiristetään ihan niinkuin Koivistoakin) halusi avat rajat Ruotsiin uudelleen…mutta armeija uhkasi “jollain ikävällä” joten petturi rinteen oli pakko lähteä sivuun…ja tilapäisesti Suomessa pitää nyt valtaa pääosin vasemmistolaisten naisten liberaalihallitus…siis TOISTAISEKSI!!!

 8. Mitenkäs Te kaikki Vastarintaliikkeen aktivistit, mitä jos se isomummo tai vaarin äiti onkin syntynyt Venäjällä, Balkanilla tai jossain kaukana?
  Lasketaanko teitäkään suomalaisiksi?

  • Alue mikä tänä päivänä tunnetaan venäjän karjalana, oli suomalainen ja osa suomea. Rajojen vaihduttua alueesta tuli venäläinen, mutta suomen karjalasta sisemmälle suomeen, nykyisten rajojen sisälle muuttaneista ei tullut venäläisiä. Aika jännä juttu vai mitä.

   Suomensukuisia kansoja on asunut balkanilta laatokalle jo vuosituhansia. Toki esim.Karjalan venäläistyttyä sinne tungettiin venäläisiä muualta osin venäjää, koska haluttiin tuhota suomensukuisten rippeet alueelta. Samaa yritetään tämän päivän suomessa asuttamalla tänne kaikenmaailman hiekkaneekerit.

  • V-I Laurion mukaan on Vastarintaliike on turhaa mölyämistä; ihmisen (=perkeleen) vapaasta tahdosta johtuvaa turhamaisuutta ja turhuutta. Mutta sitten esivaltaa vastaan pitäisi kuitenkin meidän nousta… Eipä parempiakaan vaihtoehtoja/toimijoita ole näköpiirissä. Jokainen tietysti toimii myös ja ennenkaikkea itsenäisenä kansallissosialistisena yksikkönä.

 9. Vuoden -15 matuinvaasio toteutui,
  koska kansanpetturi Soini.
  Ja siksi Soinin poliitikon ura päättyi, kuten näiden muidenkin loikkareiden.
  Enemmistö puolueesta ja äänestäjät olisivat halunneet että Soini olisi vaatinut Schengen-sopimuksen noudattamista, eli pakolliset takaisin Ruotsiin tai hallitus hajoaa.
  Vellihousu Orpo oli globalistien talutusnuorassa ja jotenkin Soinikin siihen sortui.
  Globalistien ja Bilderbergin eliitin orjuudesta sekä EU:sta on päästävä eroon, mutta millään kansanäänestyksellä se ei onnistu, VIELÄ! Se on tosiasia.
  Suomen kansaa on käännytettävä tuomalla totuuksia esiin tästä mädästä unionista ja kusetuksesta.
  Perussuomalaiset on ainoa puolue joka meidät voi siihen äänestykseen viedä, mutta ensin pitää saada kansan tuki. Aivan kuten Britanniassa kävi.

  • Perussuomalaiset eivät halua erota EU:sta. Kansanpetturi Jussi Halla-Aho kommentoi, että EU:sta eroaminen on “epärealistista” eikä ole enään PS:n linjauksena. Perussuomalaiset halusivat myös kieltää Vastarintaliikkeen. PS vaati uusien tiedustelulakien pikaista käyttöönottoa ja kannattavat pankkiylivallan TTIP-sopimusta. PS EI TEHNYT YHTÄÄN MITÄÄN ollessaan vuonna 2015 hallituksessa rotumuukalaisten vyöryn pysäyttämiseksi. PS on sionisti -ja valeoppositiopuolue, joka haluaa vain kusettaa nykysysteemiin kyllästyneiden Suomalaisten äänet. Alusta asti tarkkaan johdettu valeoppositiopuolue. Monet Suomalaiset lampaat ovat vaan niin tyhmiä, että luulevat äänestämällä perusjuntteja asiat paranesivat. PS on aivan samanlainen kansanpetturipuolue kuin muutkin valtapuolueet. PS EI ole Suomalaisten puolella.

   • Rodunsekoituksen puolella on perussuomalaisetkin. Veikko Vallinilla on musta nainen ja moni PS-äänestäjä liputtaa aasialaisten ja valkoisten välisten suhteiden puolesta. Käyhän se valkoinen mies mustankin naisen kanssa tai musta mies valkoisen miehen kanssa.

    Minulla on kyllä tieodssa, että aasialaisten ja valkoisten välinen lisääntyminen on suht. neutraalia verrattuna mustien ja valkoisten väliseen lisääntymiseen, joka dominoi älykkyyden suhteen. Onhan aasialaisilla tutkitusti korkeampi älykkyysosaämäärä, mutta ei tämän takia tänne pidä ottaa japanilaisinvaasiotakaan, vaikka arvostan suuresti juurikin japanilaisia, jotka haluavat säilyttää rotunsa, vaikka maassa vallitsisi alentunut syntyvys.

 10. Optimisti voisi toivoa että nuoret saavat tarpeekseen PS:n “kansallismielisyydestä” ja Suomeen saadaan kansallismielinen puolue. Tai sitten liittyvät esim. Kohti Vapautta -liikkeeseen.

   • Olen aina ollut pessimisti. Voisin sanoa sitä realismiksikin, kun on pokkaa tunnustaa tosiasia, ettei Perussuomalaisista ole mihinkään. PS-nuorissa on joitain potentiaalisia ihmisiä, joille halutaan näyttää äkkiä ovea.

Comments are closed.