Koti Uutisia Kotimaa Perussuomalaiset savustivat juutalaiskriittisen kunnallisvaltuutetun ulos puolueesta

Perussuomalaiset savustivat juutalaiskriittisen kunnallisvaltuutetun ulos puolueesta

21

Perussuomalaisten Vantaan piiriyhdistys on erottanut juutalaiskritiikkiä esittäneen kunnallisvaltuutetun puolueesta. Julkisuuteen ei ole kerrottu erottamisen virallisia tai todellisia syitä.

Vantaalla kunnallisvaltuutettuna toimiva Tanja Vahvelainen on aikaisemmin esittänyt julkisuuteen juutalaiskriittisiä näkemyksiä, kuten alla oleva video osoittaa:

Jos video ei näy, niin katso se tästä linkistä

21 KOMMENTIT

 1. Katto on niin matalalla Vantaan Perussuomalaisissa, että puoluetoimistoonkaan ei pääse sisälle enää kuin konttaamalla polvillaan (tulevaisuudessa ryömimällä?) … ja on kuin muslimimeininkiä perse pystyssä … ja juutalaisten kenkiä nuoleskellen…

 2. Ihmiset, ihmiset… Miettikää hetki vuosia 2015–2019, kun PerusSionistit olivat hallituksessa. Maahan lappasi parhaimmillaan 100 00 tulokasta vuosittain. Vielä 2018 Suomeen tuli yhteensä 79 401 maahanmuuttajaa.

  Äänestäkää toki seuraavissa ja sitä seuraavissakin vaaleissa PerusSionisteja, niin takaatte Suomen pysymisen tuhon tiellä.

  • Valekansallismielinen oppositio Persut on, toki siellä on myös hyviäkin ihmisiä mukana, kovasti vaan niistä hyvistä ihmisistä puolue haluaa päästä eroon.
   Samalla tavalla Suomi pysyy tuhon tiellä, jos mietit äänestäväsi jotain muuta vaihtoehtoa nykypuolueista Persujen sijaan.

    • Äänestäminen tuntuu kyllä niin kovin turhalta. Itse äänestin Suomen kansa ensin -puoluetta, mutta eihän sekään mitään tulosta tuottanut.

   • “Jokaisen puolueen jokaisen ehdokkaan on juutalainen hyväksynyt.”
    —Vesa-Ilkka Laurio

    • Vesa-Ilkka Laurio on selväkatseinen lääkäri, vaikkakin jo eläkkeellä.

 3. Kansa haluaisi nousta mutta kuka sen nostaisi?Meidän on vain pakko myöntää että päiväpolitiikasta puuttuu täysin OIKEASTI meitä ajatteleva puolue. Paikallistasolla tietyissä PerSuissaki on oikeaa henkeä,mutta mätä mikä mätä.

  • Äänestin Suomen kansa ensin -puoluetta viimeksi ja Marco de Witiä. Sitten kun katsoin äänestystietoja niin olin ainoa koko täällä perkeleen tienoolla kuka oli Marcoa äänestänyt. Eipä kerännyt ääniä muutoinkaan hän tai SKE mainittavasti. Outoa.

   • Samoin ja sama tulos täälläkin. En tiedä onko se outoa, täällä päin moni katsoo yleä ja äänestää ehdokkaan ulkonäön/miellyttävyyden/kokemuksen perusteella. “En minä noita pienpuolueita kun ei ne pääse kuitenkaan”. “Maailma nyt on mitä on, eihän tässä kauaa enää eletä”. Niin, eli ajattelit sitten tuhota tulevien sukupolvien tulevaisuuden.

    • Tilastoja kun katsoo, niin ei koskaan mene ensiyrittämällä läpi pienpuolueista kukaan. PS eli Perussionistit perustettiin ’95. ’99 meni Raimo Vistbacka läpi ja ’03 sitten Himo Sioni ja Tony Halme (†) hänen lisäkseen.

     PS:ää Suomi-juntti vain äänestää jütküstä toiseen. Surullista.

     Länsimaiden suurin mätäpaise on nykyinen edustuksellinen demokratia (ED).

     ”Demokratia Suomessa rajoittuu siihen, että kansalaiset saavat äänestää määrävälein kilpailevien puolueiden asettamia ehdokkaita. Mitään muita käytännössä merkityksellisiä demokraattisia oikeuksia ei kansalaisilla ole. Vaalijärjestelmä suosii valtansa vakiinnuttaneita suurimpia puolueita, ja jokainen eduskuntapuolue noudattaa keskeisimmiltä osin samaa politiikkaa. Todellisen muutoksen aikaansaaminen äänestämällä on käytännössä lähes mahdotonta.

     Vaaleissa äänestäjät eivät pääse millään tavalla vaikuttamaan ehdollepanoon. He eivät pääse vaikuttamaan siihen, mitä kysymyksiä otetaan demokraattisissa elimissä käsittelyyn. He eivät pääse vaikuttamaan siihen, mitä vaihtoehtoja asetetaan poliittisen harkinnan kohteeksi. Heidän mahdollisuutensa seurata päätöksenteon perusteita, vaiheita ja seurauksia ovat hyvin rajalliset. Vähäinen julkisuus toimii johtavan eliitin välttämättömyyksiksi julistamien ratkaisujen suojana. Minkäänlainen kritiikki ei saavuta vallan ylimpiä tasoja.

     Väittely eduskunnassa on enimmiltä osin pelkkää teatteria. Väittely ei millään tavalla vaikuta tehtäviin päätöksiin. Tämän päivän oppositiopuolue on huomisen hallituspuolue. Retoriikka vaihtuu aina kun hallituksen ovesta astutaan sisään tai ulos.

     Demokratia ei toimi edes eduskunnassa — siis sellainen demokratia, jossa kansalaisten valitsemat edustajat toimisivat sillä tavoin kuin he ovat äänestäjilleen luvanneet. Todellisuudessa hallitus päättää ja eduskunta äänestää hallituksen määräysten mukaisesti. Käytännössä tilanne on vielä tätäkin pahempi. Tärkeimmät päätökset tekee pieni ryhmä hallituksen sisällä. Muut hallituksen jäsenet kutsutaan kuulemaan mitä ”me” olemme tästä tai tuosta asiasta päättäneet. Tällä käytännöllä on Suomessa pitkät perinteet.”

     • Tony Halme Rest In Peace King ja tais se puolustusvoimien kenraaliki olla, vaikka ei tunnuksia olisi ollutkaan..

 4. Ei jaksa porata eikä tunnelmoida jonkun persun perään. Itse tiesi missä oli ja ketä palveli. Pyytäköön sääliä ja myötätuntoa vaan Huhtasaarelta ja Peltokankaalta!

  • Persut on puolueena läpimätä, mutta löytyy heiltä aivan varmasti myös hyviäkin jäseniä.
   Jotain kautta sitä täytyy yrittää vaikuttaa, kunnanvaltuusto on yksi hyvä vaikutusväylä.

  • Nyt tarvitaan sitä RADIKALISMIA, jota Vastarinnan marsseillakin puheissa aina terotetaan!

   TOIMIKAA, isänmaalliset!!

   • Kynnys toimintaan laskee koko ajan…Suomen kansa on aina ollut nationalistista mutta mädätyksen luoma “omatunto” ja “häpeä” ovat pitäneet sen alhaalla.Jos/ ja kun meno jatkuu tälläisenä yhä useampi vielä herää.

 5. Kyllä pahalta näyttää kun katsoo näitä bändäreitä…

Comments are closed.