Koti Uutisia Kotimaa Perussuomalaiset puskee poliisivaltiolakeja läpi eduskunnassa

Perussuomalaiset puskee poliisivaltiolakeja läpi eduskunnassa

2

Sionistipuolue perussuomalaiset ajaa määrätietoisesti siviilitiedustelulakia, jonka tavoite on lisätä muun muassa suojelupoliisin vakoiluvaltuuksia. Kehitys on huolestuttavaa suomalaisten kannalta siksi, että suojelupoliisi ja muut viranomaiset ovat toistuvasti hyökänneet kansallismielisiä ja maahanmuuttokriitikoita vastaan muun muassa kampanjoimalla ”vihapuhetta” vastaan, uhkailemalla nuoria aktivisteja sekä pimittämällä tietoja maahantunkeutujien rikoksista.

Hallintovaliokunnan perussuomalainen puheenjohtaja Juho Eerola on tyytyväinen siitä, että vasemmiston ja oikeiston yhteistyö poliisivaltion edistämiseksi on ollut lähes kitkatonta.

– Demarit ja vasemmistoliitto olivat erimielisiä yhdestä seikasta, mutta käytännössä koko muun paketin suhteen olimme täysin yksimielisiä, Yleisradion haastattelema perussuomalainen iloitsi.

Kommentillaan Eerola viittasi siihen, että SDP ja vasemmisto tahtovat, että viranomaiset ilmoittaisivat jälkikäteen muutamien erityisryhmien (esimerkiksi toimittajat, papit, asianajajat ja lääkärit) edustajille, että näitä on vakoiltu. Muita vastalauseita vasemmisto ei esittänyt kansalaisiin kohdistuvia vakoiluhankkeita kohtaan.

Perussuomalaisten mukaan edes erityisryhmien edustajille ei tulisi jälkikäteen ilmoittaa vakoilusta. Eerola kertoo, ettei hän ”koe asiaa tarpeelliseksi”. Ylen mukaan on käytännössä varmaa, että eduskunta hyväksyy uudet vakoilulait tämän kuun aikana.

Lähde: Yle

2 KOMMENTIT

  1. Olisi hyvä jos joku tekisi juuri vaalien kynnyksellä sellaisen lyhyen ja ytimekkään jutun tai kuvan johon on listattu kaikki perussuomalaisten edustajien nimet ja kaikki ne suomalaisvastaiset lausunnot ja päätökset (esim. juuri tämän vakoilujutun ajaminen) mitä ne ovat tällä vaalikaudella tehneet jottei tietämättömät menisi niitä henkilöitä taas uudelleen äänestämään.

    Voisi tehdä myös muiden puolueiden kansanedustajista samanlaisen listan ja sitä voisi levittää somessa niin paljon kun pystyy.

Comments are closed.