Koti Uutisia Perussuomalaiset haluavat Kihniöön vastaanottokeskuksen

Perussuomalaiset haluavat Kihniöön vastaanottokeskuksen

9
UK_Wiinamäki
Petteri Wiinamäki.

Kihniön perussuomalaisten kunnanvaltuuston ryhmä haluaa vastaanottokeskuksen, jotta kunta saisi “piristysruiskeen” kunnan taloudelliselle tilanteelle.

Kihniön kunta on ottanut jo yhteyttä Suomen Punaiseen Ristiin ja Maahanmuuttovirastoon, jotta Kihniön mahdolliset vastaanottokeskuspaikat saadaan kartoitettua. Kihniön kunnanvaltuuston puheenjohtaja Petteri Wiinamäki (ps.) kertoo, miten kunnan entiseen kotiteollisuuskoulun tiloihin ja tyhjillään oleviin rivitaloihin voitaisiin majoittaa pakolaisia.

Hanketta tukevat kaikki Kihniön valtuustoryhmät.

Lähde: Aamulehti

Aiheeseen liittyen: Miksi Vastarintaliike eikä perussuomalaiset?

9 KOMMENTIT

  1. Suomut tippuu silmiltä viimeisiltäkin kansallismielisiltä persu-uskovaisilta.

  2. “Suomen perussuomalaisin kunta”. Kiitti vitusti, persut! Eniten olen huolissani ystävieni puolesta, jotka asuvat Kihniöllä. Käyn siellä itsekin hyvin usein.

  3. Kyl järki kulta on noistakin jättäny.. Täytynee alkaa harkita tuota kyseisen puolueen kannattamista tosissaan ihan uudelta kantilta 🙁

  4. Ei jumalauta! Persut ovat kunnon takinkääntäjä feikki “isänmaallisia”, tein helvetin ison virheen kun äänestin tuota muka “isänmaallista” puoluetta, en ihmettele jos persut menettää kannattajia, siinä meni viimeinen toivo tuohon epäisänmaalliseen puolueeseen. Aika naurettavaa, “isänmaallinen” ja “maahanmuuttokriittinen” puolue avaa vastaanottokeskuksen!!! Sama asia kuin juutalainen äänestäisi NSDAP:ta tai musta mies kannattaisi KKK:ta!

  5. Muuttotappiokunta saa vähän täytettä tyhjiin tiloihinsa 😀
    Kihniö tuli tutuksi monen vuoden ajan mummolana, ja kylästä itsestään on jäänyt mukava mielikuva. Sääli että tälläinen perinteinen suomalainen kyläyhteisö joutuu kärsimään.

  6. Oli kyllä aikamoinen henkilökohtainen onnettomuus mitä käsitykselleni perussuomalaisista tapahtui. Vaalilupaukset toisensa jälkeen petettiin. Luulin aidosti että puolueella on selkärankaa. Melkein puolueen alkumetreiltä olen maksanut jäsenmaksua ja kerran olin ehdokkaanaki kunnassamme, saimme paikkalukua nostettua kahdella. Eilen tuli mitta täyteen perussuomalaisten kokoomuslaisesta politiikasta, eivät emmä galua vaikuttaa mihinkään, muutamaa edustajaa lukuunottamatta. Onneksi netissä oli eroapuolueesta.fi-palvelu, sillä tapahtuma hoitui helposti. Nyt pitää vaan alkaa pahoittelu ystäville ja tutuille joille olen vuosikausia mainostanut puolueen rehellistä linjaa. Sellaista ei ollutkaan olemassa.

  7. Tuumin tuossa että Kihniöön pitää ehdottomasti saada ensi vaaleihin ehdokkaaksi henkilöitä jotka eivät tee tällaisia törkytemppuja kuntalaisia kohtaan. Olkoon sitten vaikka riippumattomia jos ei sopivaa puoluetta löydy. Kumma juttu että järki katoaa kuin tuhka tuuleen heti kun päästään pöydän taakse päättämään asioista!

Comments are closed.