Koti Artikkelit Perussuomalaiset: ei rajoitteita ulkomaisten kaivosyhtiöiden riistobisnekselle

Perussuomalaiset: ei rajoitteita ulkomaisten kaivosyhtiöiden riistobisnekselle

26

Sionistipuolue perussuomalaiset tahtoo, että ulkomaalaiset kaivosyhtiöt voivat jatkaa Suomen luonnon ja kansallisomaisuuden riistämistä vapaasti. Suomen epäisänmaallinen kaivospolitiikka on synnyttänyt kansalaisissa niin suurta vihaa, että jopa valtavirtapuolueet ovat joutuneet ottamaan kysymykseen kantaa.

Perussuomalaiset oli Suomen vakiintuneista puolueista ainut, joka ei tahtonut asettaa edes nimellisiä rajoitteita Suomen maaperän riistämiselle eli mineraalien huutokauppaamiselle globalistiyhtiöille puoli-ilmaiseksi. Mediakyselyssä muut puolueet väittivät kannattavansa “rajoitteita” kaivosyhtiöiden toiminnalle tai ainakin rajoitteiden mielekkyyden selvittämistä.

Valtapuolueiden mukaan ratkaisu ongelmaan olisi kaivosvero, jolla pieni osa ulkomaalaisten yhtiöiden tekemistä voitoista palautuisi suomalaiselle yhteiskunnalle. Koska vakiintuneet puolueet ajavat kansainvälisen rahanvallan etua, ei niistä yksikään tahtonut ratkaista perimmäistä ongelmaa: Miksi ulkomaalaisilla on ylipäätään lupa hankkia suomalaista maaperää omistukseensa?

Suomi on pyrkinyt miellyttämään ulkomaalaista finanssieliittiä niin tehokkaasti, että maamme on Yleisradion mukaan “kivunnut maailman houkuttelevimmaksi investointikohteeksi”. Mikään muu valtio ei kauppaa luontoaan yhtä kevein perustein ulkomaalaisille.

Suomi on toisin sanoen kansainvälisessä kaivospoliittisessa vertailussa täydellisimmin alistettu maa. Suomalaisista puolueista alistunein on puolestaan perussuomalaiset, joka vastustaa jopa nimellistä kaivosveroa.

Kannanotto on loogista jatkumoa perussuomalaiselle politiikalle. 2016 puolue äänesti suomalaisten metsien yhtiöittämisen puolesta. Tämä tarkoitti käytännössä, että Suomen metsiä voidaan myydä ulkomaalaisomistuksessa oleville yksityisille suuryhtiöille

Globalistinen talous- ja ympäristöpolitiikka ovat erityisen lähellä puoluejohtaja Jussi Halla-ahon sydäntä ja hän on syyttänyt globalistista politiikkaa vastustavia kansallismielisiä “vasemmistolaisuudesta”. Vuonna 2015 Halla-aho äänesti TTIP-pankkiylivaltasopimuksen puolesta. Sopimus siirtää lainsäädäntövaltaa valtioilta ylikansallisille suuryhtiöille ja mahdollistaa kansallisomaisuuden kauppaamisen ulkomaille.

Kun Halla-aholta pyydettiin perusteluita epäisänmaalliselle TTIP-linjalleen, hän pilkkasi kansallismielisiä todeten, että näiden “kannattaa seuraavissa vaaleissa äänestää vihreitä tai vasemmistoliittoa”, sillä “ne vastustivat TTIPpiä [sic] parlamentissa”.

Lähde: Yle

26 KOMMENTIT

 1. Persut on sille osalle kansaa, jota vituttaa kun tähän vilkkuvaan ja desinfioituun, eläimiä ja luontoa riistävään ja tuhoavaan hedonistiseen kulutusparatiisiin tuli/tulee tummahipiäisemmät nauttimaan paratiisin muovisista hedelmistä – suuri osa vieläpä tekemättä töitä! Luonnonvarat sen sijaan ovat yhteistä omaisuutta, kun niillä tehdään rahaa!

  En muista, että Halla-aho ottaisi maahanmuuttoasiassa esille sen pahimman eli ekologisen vaikutuksen, vaikka sillä pystyisi perustelemaan mantereiden välisen muuttoliikkeen haitallisuuden yli puoluerajojen. Halla-aho onkin ollut pettymys, ja miehestä on tullut vain yksi puhuva pää muiden joukkoon. Onneksi Huhtasaari on daavidin tähteineen huonompi näyttelijä, eikä pysty harhauttamaan niin suurta osaa kansasta.

  • Onko (((Hallis))) koskaan kritisoinut Maastrichtin sopimusta, jolla kiellettiin kansallinen keskuspankkirahoitus ja alettiin lainata korkoa vastaan juutalaiselta raha?

   • Joo itsellekin osunut silmään ettei ole jenkkejä tai pankkeja tai maahanmuuton taustalla olevia syitä koskaan kritisoinut.

    Vai tietääköhän joku jotain kriittisiä kirjoituksia noista aiheista…

    • “Vihreitä” eli Ruskeita ei kiinnosta kuin persereikäasiat. Se pyörii mielessä aamusta iltaan niillä. Saa lennellä ympäri maapallon, ajella taksilla ja adoptoida koko 3. maailman Suomeen — mutta persereikäjutuista ei tingitä, hitto vie!

 2. Onks täällä Geurttilaisia kun persut on tähtäimessä koko ajan. Geurtti on kunnon isänmaallinen, joka fanittaa vasureita ja vihreitä sekä on piffien märkä päiväuni.
  Rajat Kiinni. Suomi Ensin. Suomen Kansa Ensin. Kaikki vituix. Omakylähanke menossa joka on vuorattu piikkilanka-aidoin. Kylän keskellä 3m-betonista valettu näköispatsas El Hefestä MV-lippis kuupassa. Laitoja reunustaa ratakiskot missä kulkee junarata vauhdilla 70kmh/takaperin M.M kuskina ja polyamoria laskeutuu heimon bungaloveihin missä lahkojohtaja koeponnistaa kylän naaraat.
  Legenda jo eläessään by Palilalia.

  • Nyt tuli meemitystä yli äyräiden! Voisitko selittää mitä ovat

   -geurttilaiset (huom. kirjoitusasu)
   -piffi
   -omakylähanke
   -El Hefe
   -takaperin 70 km/h kulkeva juna(!)
   -M.M (kirjoitusasu alkuperäisenä)
   -polyamoria
   -bungalowit
   -Palilalia?

   Kiitos. Vai pitäisikö tällä antaa huomiota lain?

 3. “Simon Jacob Benjamin Elo on Espoon juutalaisin poliitikko, koska Halla-aho asuu Helsingissä, Pirkko Ruohonen-Lerner Hyvinkäällä ja Riikka Slunga-Poutsalo Lohjalla. Puolueen nimen pitäisi olla oikeasti Peruskasaarit. Donner ja Enbuskekin voisivat liittyä siihen. Ei mulla muuta.”

 4. Onko jollekin vielä epäselvää, mitä tarkoittaa valeoppositio?

  • Sellanen on epäselvää että onko hallis siis 2003 asti scriptan alkuajoilta tiennyt pyrkivänsä valeoppositioon ja kategorisesti kieltäytynyt keskustelemasta / bloggaamasta isosta rahasta tai maahanmuuton hyötyjistä tms, vai eikö sille vaan tullu asia mieleen? Miten voi olla ettei tullu mieleen kun niin paljon on selvitelly. Jos se on tienny ni se on vetäny varmaan sit tarkan rajan et mistä saa puhua ja mistä ei. Miten se on sen rajan sit keksiny vetää? Halla-ahon narratiivi tais olla mikäli muistan että syypää on noi typerät poliitikot, maahanmuuttoministerit jne, ihan ku ne ois kaiken takana. Vaik varmasti se tietää että on hyvinkin todennäköistä ettei ole. Et onks kaikki ollu julkisuuspeliä jossa hallis on osoittanu olevansa nykyministereitä ja päätöksentekijöitä fiksumpi ja parempi, ja samalla tienny et jos kritisoi niitä joille Suomi on velkaa voi unelmat poliittisesta urasta (ja palkkioviroista poliittisen uran jälkeen) heittää romukoppaan?

   • Kyllä hän tiesti alusta asti eikä lipsahtanut kertaakaan, edes vahingossa.

    Se on helppo todistaa, argumentoinnilla “Proof by contradiction”.
    Jos blogin kirjoittelun alussa hän ei tietäisi Rahavallan roolista mutavyöryn järjestämisestä, ei tietäisi juutalaisten roolista, Kalergi suunnitelmasta, rahan syntymekanismista, Holokausti-huijauksesta yms. yms. vaan vilpittömästi etsisi totuutta ja kirjoittelisi tämän etsinnän varrella – hän hyvin pian törmäisi edellä mainituihin tietoihin ja kirjoittaisi niistä. Mutta ei muka törmännyt, eikä kirjoittanut! Uskomatonta että älykäs ihminen ei havainnut norsua keskellä huonetta! Tämä tarkasti (ilman ainuttakaan vahinkoa) valikoitunut julkinen maailmankuva todistaa, että mies tiesi kaiken alusta asti, ja valitsi puolensa.
    Muuten se, mistä ei puhuta – se aina paljastaa salaiset motivaatiot. Enigma oli murrettu tällä tavalla – analysoimalla tuhansia siepattuja viesteja havaittiin, mitkä kirjaimet eivät olleet käytetty).

    Jälkiviisaana huomaan, että Soinin ja Kumppaneiden (Siniset) muka “kapina” on osa tätä pitkää pelia, jossa yksi nappula uhrataan (ministeripalkan ja palkkioviran hinnalla), jotta toinen pääsisi kuningattareksi.

    • Oot Leo niin oikeassa.. vain promille kansasta pystyy tämän näkemään.. Vaikea uskoa että kansan silmät vielä hetkeen avautuisivat vaan nykyiseen avoimeen yhteiskuntaan (open society) kyllästyneet antavat äänensä globalisti-persuille.

     Todellinen oppositio on niin pirstaleinen (miljoona pienpuoluetta), että mitään yhtenäistä oppositiota ei hetkeen maassamme synny..

 5. “Kaivosvero” on yhtä tyhjän kanssa ja ala-arvoista suomalaisten äänestäjien kusettamista asiassa, joka korpeaa tavallisten kansalaisten perisuomalaista oikeudentuntoa siinä missä maahantunkeutujien tekemät lapsiraiskaukset nyt ensinnäkin ja toiseksi ne oikeiden naisten raiskaukset unohtamatta tietenkään kaikkia muita mahdollisia “rikostyyppejä”. Ulkomaisten kaivosyhtiöiden toimintaa suojaamattomassa Suomessa (kuinkas muuten?) voidaan rinnastaa eräänlaiseksi Suomi Neidon “raiskaamiseksi” tai alentamalla “hänet” maksuttomaksi “naiseksi” ulkomaalaisten kapitalistifirmojen vapaaseen käyttöön.
  Afrikasta ja Etelä-Amerikasta ei sellaista maata löydy, jossa eivät paikalliset kylätasolla laita tiesulkuja ja varustaudu vähintäinkin astaloilla valmiina löylyttämään ne ulkomaalaiset luonnollisetkin henkilöt, jotka puolieksotiikkaa hakemaan lähteneinä yrittävät vaskooleineen huuhtomaan sikäläisiä “luonnonantimia”. Monet ovat ne kerrat, jolloin filmiryhmät mukanaan menneet ulkomaalaiset kultakuumeen saaneet mainarit ovat saaneet lähteä huitsin nevadaan eli kotiinsa hyvin lyhyellä varoitusajalla jopa arvokkaimpien kimpsujen ja kampsujen jäädessä kyydistä kun se oma henki on realisoitunut siksi arvokkaimmaksi kalleudeksi jättäen muut “helyt” omaan arvoonsa.

  On tavallisten suomalaisten ja yleensäkin suomalaisuuden kannalta perin surkeaa, että v. 2019 Suomi asemoituu Kiinan asemaan viime vuosisadan alussa Japanin harjoittaman siirtomaapolitiikan vuoksi ja jopa ennen sitä kun länsivallat kävivät katalaa oopiumisotaa, jolla Kiinan tuolloin hyvin hajanaisen valtiorakenteen henkistä ja fyysistä vastarintaa pyrittiin rapauttamaan siksi, että Ison-Britannian hallitsemalla Intialla olisi etulyöntiasema taloudellisesti ja Kiinan luonnonvarat olisivat helposti riistettävissä länsimaiden hyödyksi maailmankaupassa.
  Mutta tänä päivänä Kiina harjoittaa itse samanlaista politiikkaa Aasiassa ja on ulottanut vaikutuspiirinsä jo Afrikkaan saakka ja pyrkii luikertelemaan aktiivisesti kaappaamaan jopa EU:n strategisen energialähteet sähkön ja fossiilisten varantojen suhteen, jotka ovat paljolti Venäjän ja Putinin käsissä. Se, että Kiina on tunkeutunut Yhdysvaltain alueelle kauppa poliittisesti ja syrjäyttänyt sen maailmanmarkkinoilta ja jopa kotimaan markkinoilta vieden yhdysvaltalaisia yrityksiä Kiinaan halpatyö resurssien ääreen varsinkin demokraattien vallassa oloaikana, joka kulminoitui etenkin Barack Obaman kaksi kautta kestäneen presidenttikauden hävityksenä. Presidentti Donald Trump on Kiinan suureksi harmiksi julistanut suoranaisen kauppasodan Kiinalle lakkauttaen Yhdysvaltain suoranaisen alasajon, joka oli kommunistisen demokraattien ja globalistien yksioikoinen ja alaston tavoite suistaa Yhdysvaltain valkoiset työläiset ja keskiluokka täydelliseen taloudelliseen ja henkiseen bankrottiin.

  • “On tavallisten suomalaisten ja yleensäkin suomalaisuuden kannalta perin surkeaa, että v. 2019 Suomi asemoituu Kiinan asemaan viime vuosisadan alussa Japanin harjoittaman siirtomaapolitiikan vuoksi ja jopa ennen sitä kun länsivallat kävivät katalaa oopiumisotaa, jolla Kiinan tuolloin hyvin hajanaisen valtiorakenteen henkistä ja fyysistä vastarintaa pyrittiin rapauttamaan siksi, että Ison-Britannian hallitsemalla Intialla olisi etulyöntiasema taloudellisesti ja Kiinan luonnonvarat olisivat helposti riistettävissä länsimaiden hyödyksi maailmankaupassa.”

   Miksei irronnut pidempiä pökäleitä Juhalta tällä kertaa? Hyppää sieltä toisen kerroksen ikkunastasi pää edellä alas asvalttiin, niin on edes neekereillä [=Juhan naapureilla] jotakin ihmettelemistä. Olet säälittävä idiootti.

 6. Halla-aho on likainen kommunistipaska. Vituttaa lukea edes tällaisia uutisia.

 7. No, tuohan on hyvä uutinen. Eikös tuo ole yhdenvartaisuutta vain. Eliitti avaa nyt ovensa kiltistä ja kantaa taakkansa tässä “demokratiassa”.

  Halla-aho on jutku. Ei mul muuta. Toivottavasti kukaan ei myöskään mene shalom-Reformin vedätykseen.

 8. Sionisti -ja kansanpetturipuolue PERUSJUNTIT. Jotkut haittaisämmaalliset hölmöläiset vielä kuvittelevat, että perusjuntit olisivat Suomalaisten puolella. Hah hah

 9. Jos äänestätte jotain muuta puoluetta kuin perussuomalaisia, tulee “ulkomaisten kaivosyhtiöiden riistobisnekset” olemaan kalifaatin ja imaamien huolenaiheita. Repikää siitä.

  • Pankkieliitti ei anna mitään millekään kalifaatille. Miksi tulet tänne suoltamaan noita Halla-ahon satuja? PS on tehnyt hartiavoimin työtä sananvapaudenlakkaamiseksi ja mamutulvan esteettömyyden puolesta jo vuodesta 2011 sitäpaitsi

    • PS on juurikin ihan suoraan jonkun ulkomaisen rahaeliitin puolue. Soinihan möläytti amerikkalaisten isorikkaiden kirjoittelevan hänen talouspuheensakin, kun hän ei itse oikein edes ymmärrä mitään. Halla-ahon TTIP-politiikka, kaivospolitiikka ja sionismi onlinjassa tämäön kanssa monen muun asian kera. Kansainvälisen konseptin mukainen sionistivaleoppositio/populistivaleoppositio

 10. natsit tappo mun suvun holokaustissa! Mun vaarin kallo kutistettiin ja mun enosta tehtiin saippuaa ja iso isästä tuli lampun varjostin! Olisko mitenkään minä vaadin että synogoogalle lahjoitetaan 6 miljoonaa euroa!! ou vey gojim

  • Minun vaari taas kuului Waffen-SS wiking joukkoihin. Ehkä minun vaari tappoi sinun vaarisi ja sukulaisesi? 😎

Comments are closed.