Koti Uutisia Perussuomalainen kansanedustaja sensuurin asialla

Perussuomalainen kansanedustaja sensuurin asialla

7

UK_Reijo_Hongisto

Perussuomalaisten kansanedustaja ja entinen vanhempi konstaapeli haluaa kieltää anonyymit välityspalvelut nettikeskustelussa. Reijo Hongisto käyttää kirjallisessa kysymyksessään tyypillistä argumentointia sananvapauden rajoittamisen puolesta vedoten loukkaus- tai uhkausviesteihin. Hän muun muassa sanoo: “Sananvapauden nimissä tapahtuva anonyymi kirjoittelu puolustaa paikkaansa niin kauan kun kirjoituksilla ei syyllistytä oikeudenloukkauksiin. Jos kirjoituksilla loukataan jonkun henkilön kunniaa taikka kirjoitusten kohde kokee kirjoitukset uhkauksina, on hänellä oikeus tehdä asiasta poliisille tutkintapyyntö.”

Hongiston mukaan poliisilla ei tällä hetkellä ole riittäviä keinoja anonyymin nettikirjoittelijan henkilöllisyyden selvittämiseksi. “Tämä lisää herjaavia ja loukkaavia kirjoituksia ja jopa uhkausviestejä. Monien kansalaisten mielestä tämä ei voi olla sananvapauden hinta”, hän väittää.

Hongiston mielestä poliisin tutkintamahdollisuuksia tulisi parantaa lisäämällä keskustelufoorumien ylläpitäjien tietojenluovutusvelvollisuutta. Hän myös haluaa kieltää kokonaan anonyymit IP-osoitteet. “Mihin toimiin hallitus aikoo ryhtyä estääkseen anonyymien välityspalvelujen käytön Suomessa toimivilla keskustelufoorumeilla”, perussuomalainen kysyy ministeriltä.

Viime vuonna niin ikään perussuomalaisten kansanedustaja Osmo Kokko ehdotti lakisääteistä rekisteröitymispakkoa netin keskustelufoorumeille.

Lähde: Verkkouutiset

7 KOMMENTIT

  1. Eikä nämä kyllä muutenkaan ole mitään perussuomalaisia, vaan johtajaansa myöten perssionisteja! 😀

  2. Ah Kim-Il Hongisto. kohti Pohjois-Koreaa tai maanvarastajien (siionistit) nettikarsintaa

  3. Miten näillä kansanedustajilla voi olla näin olemattomat tiedot internet-tekniikan toiminnasta, vaikka mediassakin on useita kertoja tuotu esille näiden “estojen” olevan teknisesti täysin tehottomia. Lapsikin pystyy kiertämään ne helposti.

    Eikö puolueissa ole ketään henkilöä, joka valvoisi millaisia lapsuksia edustajat saavat suustaan päästään ja kuinka idiooteiksi he saavat itsensä tehdä älyttömillä heitoillaan.

    Ehkä kunnon sionistina esiintyminen edellyttää poliitikoilta tällaisten sammakoiden päästelyä suustaan tasaisin väliajoin, että uskottavuus säilyy vapaamuurariveljien keskuudessa. Toivottavasti kansa alkaa hiljalleen huomaamaan perussuomalaisten todelliset tavoitteet ja tarkoituksen kaiken propagandan takaa.

  4. Olisko ton entisen skyforssin pitänyt ensin kysyä lupaa lausuntoon joltin, joka osaa lukea? Poliisi…HEH!

Comments are closed.