Koti Uutisia Kotimaa Perussuomalainen: EU:ta ei saa syyttää maahanmuutto-ongelmasta

Perussuomalainen: EU:ta ei saa syyttää maahanmuutto-ongelmasta

7
Kuvakaappaus: Twitter.

Perussuomalainen kansanedustaja Jani Mäkelä kimpaantui sosiaalisessa mediassa kansallismielisille, joiden mukaan Euroopan unioni on yksi Suomen pakolaiskriisin pääsyyllisistä. Mäkelän mukaan EU-eron ei tule olla maahanmuuttokriitikoiden päätavoitelistalla.

Mäkelä totesi, että Suomen EU-ero on yhtä realistinen poliittinen tavoite kuin lottovoitto. Samaa mieltä on muun muassa puolueen puheenjohtaja Jussi Halla-aho, joka on todennut EU-eron olevan “epärealistinen” tavoite.

Mäkelä ryhtyi jopa EU:n puolestapuhujaksi ja väitti, ettei kansallismielisten tule syyttää unionia siirtolaiskriisistä: “Vaikka EU-jäsenyys voi sinänsä olla asia johon ei olisi kannattanut lähteä ja josta kannattaa jollain aikavälillä päästä eroon, ei sitä silti kannata syyttää asioista jotka oikeasti ovat kansallisessa päätösvallassa.”

Todellisuudessa Euroopan unioni on asettanut jäsenvaltioille tiukat maahanmuuttopoliittiset vaatimukset, jotka johtavat pitkällä aikavälillä rodulliseen väestönvaihtoon. Siirtolaiskriisin aikana unioni myös uhkaili toistuvasti jäsenvaltioita, jotka suhtautuivat penseästi kymmenien tai jopa satojen tuhansien tunkeutujien vastaanottoon.

Pian kriisin puhjettua Euroopan komissio vaati Länsi- ja Pohjois-Euroopan valtioita ottamaan vastaan toistasataa tuhatta tunkeutujaa, jotka olivat saapuneet Etelä- ja Itä-Eurooppaan. Lakaisemalla komission vaatimukset maton alle perussuomalaiset on ryhtynyt käytännössä EU:n puolestapuhujapuolueeksi.

Lähde: Twitter

7 KOMMENTIT

  1. Lukekaapa tämän tontun twitter-päivitys tuosta linkistä ja keskustelu Tuukka Kurun kanssa siellä, tämä Mäkelä kannattaa mm. Suomen NATO-jäsenyyttä

  2. Mäkelä on sikäli oikeassa että ei kannata syyttää kasvotonta EU:ta, pitää syyttää politikkoja nimellä.

    Toisaalta Mäkelä on väärässä sillä vuonna 2016 EU lausui että “kansalliset parlamentit ovat toisarvoisessa asemassa päätösten teossa EU:n päätöksiin nähden”. Eli olemme EU-diktatuurissa jossa Suomen eduskunnalla ei ole toimivaltaa jos EU:ssa on jotain päätetty.

    • Siinäpä se villakoiran ydin onkin. Jos poliitikoilla olisi munaa ajaa oman kansan etua globalistien, kulttuurimarxistien ja Afrikan apinoiden sijasta, sillä olisi vaikutusta. Mutta kun on hanuri pystyssä tsar Drunkerin EUvostoliitolle, niin minkäs teet.

  3. Mitä ihmettä?! Kuinka paljon paskaa voi yksi “mies” suoltaa? Tämähän menee jo aivan täydestä vitsistä. Että kansalaiset oikein saavat päättää EU-asioista – hah-hah!

  4. Niin, Unkari ja Puola sekä muutamat muut vetävät omaa linjaansa taistellen EU:ta vastaan uhmakkaasti saaden niskaansa mitä mielikuvituksellisempia demonisia ilmaisuja. Mutta ei Suomi, joka on kautta historiansa nuollut isäntä -kansan takapuolta olipa se sitten läntinen tai itäinen. Nyt uusi on tietysti tämä EU ja Saksan Angela Merkel joiden kanssa suomalaiset valtapolitiikot ovat “nalkissa” kuin koirat.
    Mutta persu on twiitissään väärässä. Nimenomaan EU ja Saksan Littokansleri Angela Merkel on koko nk. “pakolaiskriisin” syntynä ja syynä, koska molemmat ajavat EU:n liittovaltiota, johon tähtäävänä politiikkanan on heikentää jäsenmaiden kansallistunnetta joko pyrkien sekoittamaan rotuja monikulttuurisuuden nimissä tai todellisuudessa lopputuloksena on kansanvaihto, koska muslimit islamin nimissä tulevat murhaamaan kaikki “vääräuskoiset” eli kristityt eurooppalaiset kuffarit.

Comments are closed.