Koti Uutisia Kotimaa Persut aloittavat vaalivalehtelukampanjansa vanhoilla lupauksilla

Persut aloittavat vaalivalehtelukampanjansa vanhoilla lupauksilla

5

Perussuomalaiset ovat käynnistäneet vaalikampanjansa ja lupaa jälleen kerran vähemmän maahanmuuttajia Suomeen. Iskulauseeksi sionistipuolue on valinnut ”Äänestä Suomi takaisin”.

Erityistä huomiota puolue antaa kansalaisia puhuttaville asioille, kuten heillä on tapana. Aiheet tämän vaalikauden aikana ovat entuudestaan tutut vanhustenhuolto, maahanmuutto, lapsiperheet ja vähäosaiset.

Vaaliohjelmassa puolue linjaa itsestäänselvyyksiä ja asioita joiden eteen he eivät ole saaneet mitään aikaiseksi hallituskauden aikana.

– Suomeen saapuva maahanmuutto tekee mahdottomaksi ylläpitää hyvää sosiaaliturvaa ja työehtoja, hyvää palkkakehitystä, hyviä kouluja, tasa-arvoa, yhteiskuntarauhaa – hyvää Suomea, puolueen vaaliohjelmassa kirjoitetaan.

Puoluejohtaja ja kansallismielisiä vastaan toiminut Jussi Halla-aho on jälleen kerran panostanut puhumaan ”suorilla sanoilla”, vaikka miehen johdolla puolue ei ole tehnyt mitään merkittävää edistääkseen yhdenkään kansallismielisen asemaa. Ei edes ajamalla lakialoitteita, jotka poistaisivat kansalaisia rajoittavia ”vihapuhelakeja”.

– Suomi on enemmän pyrkinyt olemaan maailmanlaajuinen sosiaalitoimisto kuin suomalaisten edunvalvoja maailmassa, sanoo Halla-aho.

Lähde: Yle

5 KOMMENTIT

  1. Sionisti- ja valeoppositiopuolue Perusjuntit taas kusettamassa Hölmöläisiä.

  2. Persuista on tullut puolue jota ei saa enää oikein edes kritisoida, halla aho nykyään valemediassa ihan suosiossa. Haisee koko touhu ihan soinin alkkareille.

  3. Missä EU-kriittisyys? Missä maahantunkeutujakriittisyys? Suomella ei ole koskaan mennyt niin huonosti kuin näiden huijareiden valtakaudella!

  4. Heikkojen näennäinen puolustaminen on tehokas strategia kansan vahvistumisen ehkäisemiseksi.

Comments are closed.