Koti Uutisia Kotimaa Perheväkivallan totaalisalausta halunnut vihapuhepoliisi tuomittiin perheväkivallasta

Perheväkivallan totaalisalausta halunnut vihapuhepoliisi tuomittiin perheväkivallasta

10
Jouni J. Niskanen.

Perheväkivaltaan liittyvien esitutkintapöytäkirjojen totaalista salaamista vaatinut korkea-arvoinen poliisi sai itse tuomion avovaimonsa pahoinpitelystä. Teko tapahtui Helsingin asema-aukiolla ja päätyi valvontakameraan.

Niskanen on aikaisemmin tehnyt nimeä toimimalla “vihapuhepoliisina” eli syyllistämällä kansallismielisiä näiden patriotismistaan sekä vainoamalla heitä virkansa takaa. Hän on työskennellyt yksikössä, jonka pääasiallinen tarkoitus on metsästää “sananvapausrikoksia” ja saada ihmisiä tuomiolle kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.

Viime keväänä nousi kohu lausunnosta, jonka Niskanen oli oikeudelle kirjoittanut. Niskanen halusi saada kaikki perheväkivaltaan liittyvät esitutkintapöytäkirjat salatuksi kannesta kanteen. Lausuntoa käytettiin todisteena oikeudenkäynnissä, jonka tarkoitus oli vaientaa Sauli Niinistön huorakohua tutkinut poliisi. Todiste oli syyttäjän nimeämä eli Niskasen lausunnolla puolustettiin presidentin huorakontaktien salailua.

Viime maaliskuussa Niskanen syyllistyi lievään pahoinpitelyyn sekä pahoinpitelyyn, jotka kohdistuivat hänen seurustelukumppaniinsa sekä väliin tulleeseen mieheen. Niskanen antoi kumppanilleen niin lujan avokämmenen julkisella paikalla, että tämä kaatui maahan. Hänet tuomittiin 40 päiväsakkoon, josta tulee hänen tuloillaan reilu 2000 euroa maksettavaa.

Lähde: HS

10 KOMMENTIT

 1. Näyttää siltä, että vihapuhe johti vihatekoihin. Toisin sanoen avovaimo ja ohikulkija sanoivat rumasti poliisijohtajalle, joka ei sitten kestänyt kritiikkiä ja turvautui voimankäyttöön….

 2. Taitavat nämä vihavirat olla tarkoitettu nimenomaan poliisin sisäisen peittelyn varmistamiseksi. Yksiköihin siirretään rikollisia poliiseja, joita kuitenkin halutaan suojella. – Ja miksi vaimonsa hakkaajaa sitten pitäisi suojella:
  – Koska hän on sisäpiiriläisenä mukana organisoimassa poliisin rikollista toimintaa. Huumekauppaa, lapsipornoa, jne. kuten muutkin “vihapoliisit”.

 3. Niin, se vanha ja tunnettu ongelma, kun valtaeliitti palkkaa mielipidepoliiseja eivät kyvykkäät ja älykkäät sovi virkaan, sillä he ymmärtäisivät tekevänsä vääryyksiä. Tyhmä ja vajaalahjainen tekee käsketyt vääryydet ymmärtämättä mitä tekee, mutta toimii vapaa-ajallakin kuin idiootti ja aiheuttaa kielteistä julkisuutta.
  Tapaus on tragikoominen, vihapuhepoliisi ei hallitse omaa vihaansa edes julkisella paikalla, olisiko psykiatrisen hoidon paikka.

 4. Tämä tapaushan on ihan sekaisin ja näkee vihaa kaikkialla kun noin mätkii ympäriinsä. Vihapuhepoliisiosasto tarvitsee juuri tällaisia pukkeja kaalimaan vartijaksi.

  • Mitä jos tuohon lauseeseen lisättäisiin sana narsistinen, kyllä siinä olet oikeassa, että narsismilla on varmasti tekemistä asian kanssa.
   Olen ollut tekemisissä viranomaisten kanssa, jotka ovat palvelleet valtaeliittiä, kaikkien kohdalla (Polpo, oikeuslaitos jne…) on tullut esiin tuo mainitsemasi narsismi ja itsearvioinnin häiriötila.

 5. Jouni Niskanen – tykkääminen voi olla rikos.

  Ainakin jos tykkäät alaikäisistä niin että jaat uhrisi pedo-kaverien kanssa.

  • Näin on, jos vielä tykkää lyödä avovaimoaan, lyödä ulkopuolista henkilöä, peitellä presidentin huorissa käyntejä, peitellä parittajan toimia jne… tietenkin ilman minkäänlaista palkkiota teosta?

 6. Tällaista Helsingin Sionisteissa, kun takkaan työnsin:

  Salaisiksi aiotaan julistaa järjestään Kela-huijaukset, lähisuhdeväkivalta, seksin ostaminen/ihmiskauppa, tappajan/murhaajan harrastukset, rikollisiin järjestöihin kuuluminen jne.

  Taas Suomi paapoo muslimeja, muslimiterroristeja ja tietenkin MC-jengiläisiä — näitä valtiovaltamme toisia partaisia lemmikkejä. On se…

Comments are closed.