Koti Uutisia Kotimaa Pekka Haavistolla suhde erityisavustajansa kanssa?

Pekka Haavistolla suhde erityisavustajansa kanssa?

10
pekka_haavisto

Seiska-lehti kertoo Suomen ulkoministerillä, Vihreiden Pekka Haavistolla, mahdollisesti olevan suhde itseään lähes 40 vuotta nuoremman erityisavustajansa kanssa. Seiskan mukaan 61-vuotias Haavisto ja 23-vuotias Jeri Aalto viihtyvät kummallisen hyvin toistensa seurassa.

Haavisto on naimisissa itseään 19 vuotta nuoremman Antonio Floresin kanssa, mutta se ei vaikuta avioliiton ulkopuoliselle homosuhteelle olevan este.

Tutkimusten mukaan parisuhteen ulkopuolinen seksi sekä pedofilia ovat molemmat homojen keskuudessa merkittävästi yleisempiä ongelmia kuin heteroilla. Vaikka suhde 23-vuotiaan kanssa ei juridisesti olekaan pedofiliaa, asettaa se eläkeikää lähestyvän Haaviston outoon valoon.

Lähde: Seiska

10 KOMMENTIT

 1. Käsi kädessä käymme ulkoministeriöön autioon, se minua niin ravistaa… Jostakin tuli luettua että eikö perinteisesti UM nurkilla ole Helsingissä erilaisten poikien kuppilat ja saunat.

 2. Todella outoon valoon! On nää viherpiipertäjät varsin outoa porukkaa; häiritsevät ilma-aluksia, roudaavat elintasopakolaisia, homostelevat ja ovat suojelevinaan luontoa…

 3. Hiilijalanjäljestä itketään ja kansalta rajoitettaisiin autoilua ja itse ajellaan ristiin rastiin ympäri eurooppaa “autonkuljettajan” kanssa.

  • Älä KOSKAAN etsi järkeä tai logiikkaa punavihersokeiden sekoiluista.

 4. K.P Linkola taitaa olla se viimeisin vihreä jolla on järki päässä ja ajattelee niin kuin luonnonsuojelijan pitäisikin ajatella. No ehkä Linkolan mainetta ei pitäisi pilata kutsumalla häntä vihreäksi.

  • Linkola on syvävihreä eli aito vihreä. Ei siis kuulu Ruskeisiin (ent. Vihreät).

   Sillähän paloi käpy 80-luvulla täysin näihin Helsingin hinttari-“vihreisiin”. Hyvä ettei läiskinyt turpaan eräässä kokouksessa.

   Pidän itseäni myös vihreänä. Olen rehelliseseti maalainen. Olen kasvissyöjä, kierrätän jne. Auto löytyy kyllä – ja iso sellainen – mutta olenkin iso kaveri ja tarvitsen sitä työmatkoihin. Kunnioitan luontoa, sen monimuotoista elämää ja vietän paljon aikaa luonnon keskellä. (Ja asun siellä myös…)

   Vihervassarimätäpäät tahtovat myrkyttää ja tuhota korvaamattoman kulttuurimme, luontomme ja kotimaamme. Koko nykyinen Hallituksemme pitäisikin teloittaa heti alkajaisiksi maanpetturuudesta. Ja edellinen Hallitus myös.

   • Sama täällä. Minulla on myös vihreitä aatteita. Minua kiinnostaa tietää, mitkä käyttämäni materiaalit ovat ekologisia ja suosin erioten lasia keittiössä materiaalina. Muoveissa on käsittääkseni eroa ja olen selvittänyt, että onko muovipulloissa estrogeeniyhdisteitä, joita varoa. Olen myönteinen hampun käytölle tekstiilimateriaalina, joka olisi myös kotimainen vaihtoehto, nukkaantumaton ja puuvillaa pehmeämpi ja hengittävämpi.

    Vegaanien suosimat materiaalit mm. polyesteri eivät ole ekologisia. Polyesterista kertyy mikrokuituja vesistöön ja vahingoittaa kaloja. Softshell- ja fleecevaatteissa on tuota materiaalia. Käytän mieluummin villasukkia, eikä lammasta niiden takia tapeta. Ilman kerimistä lampaiden terveys kärsisi.

    Eläinten oikeuksiin liittyen. Annan kyykäärmeen nykyään jatkaa matkaansa, vaikka aiemmin vanhemmat varoitteli sillä, että älä lähesty tai muuten käy samalla tavalla kuin veljelle. Olen pienenä lapsena nähnyt kerran kyyn läheltä ja se meni äkkiä piiloon. Meillä oli lapsuudenkodissa paljon kyitä. Todennäköisesti asuinalueella oli jyrsijöitä, joiden perään kyyt olivat tulleet. Teininä näin viimeksi kyyn maantiellä, ja vaikutti olevan elossa. Se oli ihan nätisti paikallaan kietoutuneena itseensä. Kyy voi olla kohdatessa oikeasti rauhallinen tai lähtee ennemmin pakoon ihmistä. Enemmän se pelkää ihmistä kuten ihminen kyytäkin. Minusta kyy on kaunis näky, paljon kauniimpi kuin jokin raatoja naposteleva petoeläin. Paljon hyödyllisempikin kuin hiiret tai myyrät, jotka ovat riesoja jos taloon tai puutarhaan pääsevät. Hiiret ja myyrät kantaa mukanaan paljon punkkeja, joiden aiheuttama borrelioosi ei ole todellakaan mukava juttu, jos sairastuu. Viimeisimmän tiedon mukaan kyyn puremaan on kuollut vuonna – 89 ja – 98. Aikuinen kyy ei mielellään hukkaa myrkkyäänsä, joka täyttyy viidessä päivässä. Jos aikuinen kyy on saanut myrkkyvarastonsa tyhjäksi ja sattuisi puremaan ihmistä, niin tällöin voi saada myrkyttömän pureman. Poikaset eivät osaa säännöstellä myrkkyään, mikä tekee näistä vielä vaarallisempia jos purevat.

    Itse olen vain lakto-ovovegetaristi, mutta silti jotain eläinperäisiä materiaaleja sisältäviä tuotteita minulta voi taatusti löytyä kuten nuo villasukat. Raja kulkee siinä, etten osaisi kuvitella pitäväni päällä leijonan turkista ja koitan parhaani mukaan välttää eläimillä testattuja kosmetiikka- ja hygieniatuotteita ostamalla luonnonkosmetiikkaa. L’orealista tiedetään, että se teettää eläinkokeita.

    Ostan kaupasta vapaan kananmunia lähituotantona tai sitten luomukananmunia ja maito on luomutäysmaitoa. Leivonnassa käytän luomulaatuista kuohukermaa. Karppauksesta kiinnostuminenkin saa minut valitsemaan kaikista rasvaisimmat tuotteet, ja kasvisten käyttö on lisääntynyt enemmän kuin virallisia ravitsemussuosituksia noudattaessa. Luonnollisten kasvi- ja eläinperäisten rasvojen syöminen on tärkeää ihmisten aivo- ja hormoonitoiminnalle. Transrasvat ja hiilihydraatit sairastuttaa ihmiset.

    • Kyllä ihminen hiilihydraattejakin tarvii. Pelkällä proteiinilla et pitkälle pötki. Kaikkea sopivasti: rasvaa, kuituja jne. Suomalainen peruna ja ruisleipä ovat hyvää ravintoa. Muistakaa porkkanat, lantut, sellerit ja muut juurekset myös!

     Käärmeet ja vaskitsat ovat erittäin sympaattisia eläimiä. Käärmeentappajat vituttavat minua suunnattomasti. Täällä metsä- ja hiekkateillä näkee paljon molempia otuksia, kunhan kevätaurinko alkaa lämmittää. Ne tulevat mieluusti nauttimaan auringosta tien laitaan. Joskus jäävät tielle niin, että kepillä ajan hellästi ne pois – jäävät muutoin kovin helposti auton alle.

     Vaskitsaa voi vaikka silittää, jos uskaltaa. Se ei pure, kun ei sillä oikein ole hampaitakaan. Häntäpäätä kannattaa varoa ettei se tiputa sitä! Pihalle voi laitaa jonkin mustan pellin, kiven tmv. jonka päälle vaskitsat ja sisiliskot tulevat mieluusti paistattelemaan päivää. Laitan kesäisin myös juomista pikkuotuksille ja hyönteisille. Mehiläisbaarin voi tehdä laakeasta astiasta, johon laittaa sopivia latteita kiviä, joiden päältä pörriäiset voivat käydä hörppimässä vettä.

  • Caj-Göran Alexander Stubb on ollut SeTassa myöskin korkeassa virassa.

   “Ei SeTa yhtä miestä kaipaa?”, on Alexin kuultu kyselevän ohikulkevilta pojilta.

   Alexin auto? Se on tietysti Ford sedan.

Comments are closed.