Koti Uutisia Ulkomaat Pegida osoitti Dresdenissä mieltään 200. kerran

Pegida osoitti Dresdenissä mieltään 200. kerran

4

Islamisaation vastainen kansanliike Pegida osoitti mieltään 200. kerran Dresdenissä maanantai-iltana. Tapahtumaan osallistui useita tuhansia ihmisiä.

Pegida syntyi Dresdenissä vastauksena Euroopan ja Saksan islamisoitumiselle. Maanantaisin järjestettävät mielenosoitukset levisivät nopeasti myös muihin Saksan kaupunkeihin. Etenkin Dresdenissä tapahtuma on pitänyt pintansa.

Koska kyseessä oli normaalia juhlavampi tapahtuma, osallistui siihen myös tunnettuja poliitikkoja AfD:n riveistä. Tämä innosti myös vastamielenosoittajia panostamaan omaan tapahtumaansa enemmän. Aikaisemmin vastamielenosoituksissa on ollut noin 50 henkeä, mutta nyt mukaan saatiin järjestäjäksi muita puolueita, kuten Angela Merkelin edustama CDU. Vastamielenosoitukseen osallistui Saksan valtavirtaisen median mukaan noin 2500 henkeä.

Dresdenissä oli edeltävänä torstaina sekä lauantaina suuria kansallismielisiä tapahtumia liittoutuneiden terroripommitusten vuoksi, joten maanantain Pegida-tapahtumassa oli riski kisaväsymykseen. Se ei kuitenkaan näkynyt osallistujien määrässä, sillä se oli suurin tapahtuma vähään aikaan.

4 KOMMENTIT

 1. Lakanassa on tuttu kuva, jossa roskakoriin menee hakaristi-symboli. Aikoinaan juutalaisrahoitteinen koshernationalistiliike SIOE (jonka jatkoa PEGIGA on) käytti samaa kuvaa ja roduista puhuminen ja anti-semitismi kiellettiin ehdottomasti. Se on selvää, että PEGIDA vastustaa islamisaatiota ja liberaalia politiikkaa, mutta mitä lopputulosta se toiminnallaan todella ajaa?

  – se kohdistaa kritiikin politikkoihin ja islamiin. Ei lainkaan finanssikapitalismiin ja sitä kautta tulevaan todelliseen ohjailuun.

  Valkoisten kansanmurha ei pääty islamia ja poliitikkoja vastustamalla.

  -se ajaa Saksaa kohti sisällissotaa, joka on ei horjuta piirun vertaa eliitin valtaa. Moskeijoiden ja huivien kieltäminen on puuhastelua, joka ainoastaan kiristää tilannetta ruohonjuuritasolla.

  Se, että järjestö saa väkeä liikkeelle ja tuo tietämystä Saksan maahanmuuttotilanteesta, on toki hyvä asia, mutta itse näen, että liike haluaa vallankumouksen sijaan sisällissodan, mikä ei johda suureen ja tarvittavaan muutokseen, jonka koko Eurooppa tarvitsee. Liikkeen juutalaiset rahoittajat eivät tule itse kyseiseen sisällissotaan osallistumaan.

 2. https://mvlehti.net/2020/02/25/naton-massiivinen-defender-europe-20-alkaa-washington-valmistautuu-sotaan-venajaa-vastaan/

  »Saksan parlamentissa vasemmistopuolueen (Die Linke) kansanedustajat antoivat vetoomuksen Saksan hallitukselle. Asiakirjassa vaaditaan keskeyttämään osallistuminen joukkojen keskityksiin Venäjän rajoille osana USA:n johtamaa Defender-Europe 20 sotaharjoitusta.

  Saksalaispoliitikot ovat huolissaan viranomaisten antamasta tuesta Yhdysvaltojen joukkojen keskityksille itään ja ulottamalla valtavat sotaharjoitukset Baltian alueelle sekä Puolaan, eikä ryhtymisestä askeliin jännitteiden lieventämiseksi.

  ”Tosiasia siitä, että NATO pelaa sotilaallisella tasapainolla Euroopassa tarkalleen samaan aikaan kun vietetään 75-vuotispäiviä natsien fasismin voittamisesta on loukkaus Venäjän kansaa ja monia muita ihmisiä vastaan toisissa maissa. Heidän isovanhemmat tekivät suurimmat uhraukset ja suorittivat suurimmat pyrkimykset vapauttaa Eurooppa fasismista toisessa maailmansodassa,” saksalaispoliitikkojen vetoomuksessa kirjoitetaan.»

  Hyvät voittivat sodan? No, eipä kovin hyvin ole maailmalla pyyhkinyt II maailmansodan jälkeen. Onkohan ollut yhtäkään sodatonta päivää vuoden ’45 jälkeenkään?

Comments are closed.