Koti Artikkelit Kansanmurha Pedofiliaa, HIV:tä ja farmihyökkäyksiä Sateenkaarivaltiossa

Pedofiliaa, HIV:tä ja farmihyökkäyksiä Sateenkaarivaltiossa

2

Eteläafrikkalaisen KwaZulu-Natalin maakunnan ongelmat ylittivät taannoin jopa kansainvälisen valtamedian uutiskynnyksen. Joillain alueilla jopa yli neljäsosa koulutytöistä kantaa HIV-virusta. Myös farmihyökkäykset leviävät maassa.

Iltalehti uutisoi lauantaina, että joillakin alueilla Etelä-Afrikassa jopa 28 prosenttia koulutytöistä on saanut HIV-viruksen. Maan terveysministeri Aaron Motsoaledin, jota Iltalehti kutsui virheellisesti pääministeriksi, mukaan tilanne on huonoin KwaZulu-Natalin maakunnassa. Ministerin Sowetan-lehdelle antamasta lausunnosta voi päätellä, että myös pedofilia kukoistaa maassa.

“On selvää, etteivät nuoret miehet ole niitä, jotka makaavat näiden tyttöjen kanssa. Niin tekevät vanhat miehet”, kertoi Motsoaledi.

Perjantaina sateenkaarivaltioksikin kutsutussa Etelä-Afrikassa uutisoitiin jälleen uudesta farmihyökkäyksestä. Vanhan miehen kimppuun oli hyökätty tämän kotona, hänen ollessa yhä nukkumassa. Mies pahoinpideltiin ja ryöstettiin, eikä tekijöitä ole vielä tavoitettu.

Hyökkäys tapahtui niin ikään KwaZulu-Natalin maakunnassa ja se herätti paikallisten turvallisuustyöntekijöiden huolen farmihyökkäysten jatkuvasta leviämisestä provinssissa.

 

Aiheesta muualla:

Iltalehti.fi

News24.com

 

Aiheeseen liittyen:

Vanhus ampui hyökkääjän Etelä-Afrikassa

 

2 KOMMENTIT

  1. Monikultturistin logiikalla HIV:n tahallinenkin levittäminen on eräänlainen tasa-arvoa edistävä teko, sillä asettaahan se väkisinkin ihmiset keskenään eriarvoiseen asemaan, jos toisella on HIV ja toisella ei.

Comments are closed.