Koti Uutisia Pedofiilille naurettavan pieni tuomio Oulussa

Pedofiilille naurettavan pieni tuomio Oulussa

5

Pohjoissuomalaiset ovat tyrmistyneitä seksuaalirikollisten kevyistä tuomioista. Etenkin lastenraiskaajien hampaaton kohtelu on saanut monet menettämään uskonsa oikeuslaitokseen.

Viimeisin esimerkki tästä saatiin, kun sanomalehti Kaleva uutisoi hiljattain, että vuonna 1990 syntynyt mies sai käräjäoikeudessa yhden vuoden ja kymmenen kuukauden ehdollisen tuomion kahden lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Kyseinen “mies” on nimeltään Jussi Olavi Palo-oja. Toinen hänen rikoksistaan oli törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö, toinen lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö.

Käräjäoikeuden tuomiolauselman mukaan valtio korvaa Palo-ojan asianajajan palkkion. Veronmaksaja maksaa siis lähes 1 500 euroa pedofiilin puolustamisen synnyttämiä kuluja.

 

Lähde: Oulun käräjäoikeus

5 KOMMENTIT

  1. Vastenmielistä ja selkärangatonta päätöksentekoa “oikeus”järjestelmältä!

    Hyvää tutkivaa journalismia Kansalliselta Vastarinnalta.

  2. Tällaiset toistamiseen tapahtuvat “oikeuden toteutumiset” ovat omiaan siirtämään oikeuden puolustamista ja sen käsittelyä kansalaisten omiin käsiin. Siihen kannattaa asennoitua, oikeuslaitoksesta ei ole ollut aikoihin apua.

  3. Ikävä kun näille pedoille ei ole kuolemantuomiota. Kirurginen kastraatio olisi paikoillaan, ko.saastan vaarattomaksi käsittelyssä?

  4. Ei nykyään sitten oikeuslaitokseenkaan voi luottaa. Eihän tuossa auta kun ottaa ”oikeus omiin käsiin” tuolaisissa tilanteissa.

  5. Vertaa siihen että teet omaisuusrikoksen tai nimittelet jotain munatonta poliitikkoa niin tuomio nousee automaattisesti vähintään kymmeneen vuoteen ja korvauksia maksellaan vielä vapautumisen jälkeenkin.

    Ihmishenki on rahallisen menetyksen rinnalla merkityksetön sivuseikka. Tuskin menee pitkään, niin nämä raiskaajarotat päätyvät lynkkausjoukkojen kynsiin kuten vanhoina aikoina kun ihmisillä oli vielä oikeustajua.

Comments are closed.