Koti Artikkelit Parodiahorisontti ylittyy: valtamedia painosti ravintoloita päästämään sisälle pakolaisen- raiskasi päästyään

Parodiahorisontti ylittyy: valtamedia painosti ravintoloita päästämään sisälle pakolaisen- raiskasi päästyään

8
Hayder Kadhim Abed työskenteli Irakissa asianajajana ennen kuin hän pakeni maasta syksyllä 2015..

Valtamedia tekee yhä kiihtyvällä tahdilla jopa parodiamaiseksi laskettavia propagandavirheitä levittäessään unelman ilosanomaa ja tuomitessaan “rasismia.” Esimerkiksi viime vuoden lopulla otsikoihin nousseet Oulun raiskaukset oli osittain tehty valtamedian ja paikallisten monikulttuurisuusjärjestöjen aikaisemmin ylistämien maahantunkeutujien toimesta. Syyllisiä oli haastateltu lehtiin osoituksena siitä, että unelma elää ja voi hyvin. Myöhemmin samat henkilöt syyllistyivät törkeisiin seksuaalirikoksiin.

Tällä kertaa Åbo Underrättelser -lehti kirjoitti kaksi vuotta sitten tarinan irakilaisesta Hayder Kadhim Abedista, jota ei päästetty ravintoloihin oletettavasti rasismin vuoksi. Lehden toiveeseen kuitenkin vastattiin ja Abed pääsi kuin pääsikin lopulta sisälle ravintoloihin. Monikulttuurisin seurauksin.

Vain puolta vuotta lehtijutun jälkeen nyt ravintoloihin sisälle päässyt tunkeutuja syyllistyi raiskaukseen ravintolan WC-tilassa. Tapahtuma-aikaan 33-vuotias irakilainen raiskasi vasta 18-vuotta täyttäneen teinitytön tunkeutumalla suuhun, vaginaan sekä anaaliin vasten tytön tahtoa. Tyttö oli suusanallisesti yrittänyt kieltää tekijää, jota ei ilmeisesti kiellot kiinnostaneet. Lopulta uhri lamaantui eikä uskaltanut vastustaa monikulttuurista raiskausta.

Raiskaaja sai teostaan ehdollista sekä yhdyskuntapalvelua. Hänelle tuomittiin myös korvauksia maksettavaksi, mikä jäänee veronmaksajien haitaksi.

Åbo Underrättelser-lehti on asian tultua ilmi poistanut alkuperäisen juttunsa jostain syystä. Paikallislehti Turkulainen kuitenkin referoi sitä aikoinaan ja se on ainakin toistaiseksi pysynyt linjoilla.

Turkulainen
Åbo Underrättelser

8 KOMMENTIT

 1. Mikseivät tytön sukulaiset ota hengiltä tuota pienen käsittelyn jälkeen, jos minun läheiseni joutuisi kärsimään noiden niljakkeiden toimesta nämä saisivat tupla kärsimyksen.Ei mitään armoa noille

 2. Mitenköhän liberaalit toimittajat perustelevat itselleen omien näkemystensä oikeellisuuden?

  Tai no ei vissiin mitenkään, kun on niin kova tarve sensuurille.

 3. Aivan ihanaa! Kiva että nämä monikulttuurisuuden-maskotit purevat ruokkivaa kättä. Ja taas razzizmit pääsevät sanomaan -Mitä mä sanoin! Ja niin minä sanoin.

 4. Eikä tämä ole mitään uutta: sama ilmiö toistui jo 2000- luvun alussa monikulttuurisilla alueilla yökerhoissa. Neekerit ja ählämit oli alituiseen väijymässä juurikin siellä yökerhon naistenvessassa. Ei niitä ainakaan joraaminen kiinnostanut.

  • Olin kuskina kaverille tuossa pari kesää sitten eräässä pikkukaupungissa, kun tämä meni paikalliseen yökerhoon. Voi Jeesus Kristus sitä lakupekkojen määrää, joka lappasi sisään siinä hetken auton ulkopuolella seisoskellessani. Ja kyseessä siis aivan mitätön pikkukaupunki.

   • Ei pidä mennä noihin paikkoihin. Piste. Ja mieluiten kertoa syykin sille vaikkapa netin tai portsarin kautta. Yksinkertaisesti liian turvatonta olla tuolla, etenkin naisihmisen. En minä mene yöllä moottoritiellekään kekkuloimaan vaikka eihän minun päälleni nyt aivan välttämättä joku aja ja todennäköisesti usea voisi minut huomatakin ajoissa. Mutta olisi tosi tyhmää ottaa se riski. Se on voi voi kun jää jokunen yökerho nyt menemättä, rahat ja mielenrauha vaan säästyy.

Comments are closed.