Koti Uutisia Ulkomaat Pariisissa antisemitistinen hyökkäys – naisen nenä murtui

Pariisissa antisemitistinen hyökkäys – naisen nenä murtui

11

20-vuotias juutalaisnainen ryöstettiin maanantaina vahvasti juutalaisten asuttamalla alueella Pariisin pohjoisosassa. Naisen mukaan hyökkääjät olivat mustia. Ilmeisesti ei ole rasistista mainita rotua, kun uhrina on juutalaistaustainen henkilö.

Mustat ryöstäjät olivat kysyneet naiselta pahoinpitelyn aikana: ”Pelottaako sinua, juutalaisnainen?” He veivät naisen puhelimen. Väliin tullut ohikulkija keskeytti ryöstön. Nainen joutui käymään sairaalassa tutkimuksissa.

Maailman juutalaisneuvosto (World Jewish Congress, WJC) tuomitsi hyökkäyksen. WJC tukee Ranskassa asuvaa ”yhteisöään” ja pahoittelee vakavaa iskua viatonta naista kohtaan. Ranskan pääministeri totesi viime kuussa antisemitististen hyökkäysten lisääntyneen 69 prosenttia vuoden 2018 aikana. Ranskan juutalaiset ovat raportoineet myös enemmän ryöstöjä kuin aiemmin.

Lähde: The Times of Israel

11 KOMMENTIT

 1. Niin kauan, kun nämä “rikokset” kohdistuu juutalaisiin, ei ole syytä huolestua.

 2. Tässä se nähdään, ettei kannattaisi nenäänsä joka paikkaan tunkea.

 3. WJC saisi pohtia mikä osuus viihdeteollisuudella ja massamedialla on juutalaisvastaisuuden nousuun. Ehkä ne ovat heikentäneet eurooppalaisten kykyä puolustaa itseään ja tätä heikennystä muslimit ovat käyttäneet hyväkseen maailman alistamispyrkimyksessään. Tässä prosessissa juutalaisille käy huonosti.

  Eli lyhyesti. WJC:n tulisi lobbailla median omistajien ja muiden vaikuttajien suuntaan.

 4. Kyseessä on uusnatsien provokaatio ja ns. False flag isku. Yritetään saada rauhaa rakastavat kunniakansalaiset ja valittu kansa tappelemaan keskenään. Todennäköisesti rikastajat on palkattu tai uhkailtu tekemään antisemitistinen isku.

  • Siis uusnatsit tekivät provokaation käyttämällä false flag iskua? Ei mene jakeluun. Onko tämä sitä loogista dialektiikkaa by piffi.

   • Nämä ovat näitä PVL:n ÄO<100-jaoston "miehiä". Aina kun näkyy nimimerkki

    • Jussi
    • juha. [ennen juhaL]
    • Leo (se hintti Leo) tai
    • Flyin' Finn

    niin kannattaa suosiolla ohittaa löpinät. Järkeä et löydä noista jutuista. Pelkkää tyhjänpäiväistä, typerää turvanrepimistä. Ovat siinäkin niin saatanan huonoja, kun ei ole järkeä siunattu raasuille.

    • Puhuu vastaanottokeskuksen polttaja. 😂😆 Hei Sun heiluvilles. Meneekö Joulu kovaa Niuvanniemessä?

    • Moneskos nimimerkki tämä jo sulla on? Kuudestoista? Wie viele Aufnahmezentren haben Sie heute verbrannt?

 5. Minut tuo pahoinpitely jättää kyllä täysin kylmäksi, roskasakin jäsentenvälinen ottelu.

Comments are closed.