Koti Uutisia Ulkomaat Pariisin poliisi nahistellut jo ainakin 4 yötä rakastamansa monikulttuurisuuden kanssa

Pariisin poliisi nahistellut jo ainakin 4 yötä rakastamansa monikulttuurisuuden kanssa

9
Poliisit ympäri länttä tunnetusti rakastavat monikulttuurisuutta.

Poliisi on jo 4 yötä ottanut yhteen “paikallisten” kanssa pariisilaisessa Argenteuilin lähiössä 18-vuotiaan Sabri Choubin kuoltua moottoripyöräonnettomuudessa aiemmin viikolla.

Asukkaiden mielestä poliisi on syyllinen tämän kuolemaan vaikka poliisi on moneen otteeseen kiistänyt syyllisyytensä kertoen, että alueella kulkenut poliisiajoneuvo ei sillä hetkellä edes jahdannut Choubia. Tästä huolimatta asukkaat ovat purkaneet vihaansa sytyttämällä tulipaloja sekä ampumalla poliisia ilotulitteilla. Ainakin kolme poliisia on loukkaantunut yhteenotoissa.

Lähde: rt

9 KOMMENTIT

  1. No, tästä vissiin alkoi se sisällissota joka leviää koko maahan. Uus-ranskalaiset kokevat olevansa jo niin vahvoja että uskaltavat haastaa viranomaiset. Nyt on kesä ja lämpimt yöt. Joten, siitä se lähtee…

  2. Suomi on vielä välttynyt tällaisilta mellakoilta mutta sama tulee vielä tännekin matujen mukana.

  3. jolloin näiden on ollut pakko puolustautua. Mutta ei se mitään,poliisikouluun vaan räjähteet vyötäisillä,sillä “tekee se oppi hyvää terroristillekin”.Maailman kuva avartuu ja suvaitsevaisuus lisääntyy.

  4. “Islam on sosialismia sen tehokkaassa muodossa. Se ei ole uskonto ja siksi me sosialistit emme vihaa sitä kuten kristinuskoa joka on uskonto. Islam on itämainen stalinismi ja meidän sukulaisaate. Siksi me levitämme sitä kun Venäläinen stalinismi on paljon vaikeampi levittää vielä tässä vaiheessa kansanmuistin kehitystä”

    -Anna-Maja Henriksson

  5. Missä ovat ne ranskalaiset patriootit joidenka pitäs alkaa toimimaan.
    Menis asutus alueille ja ajais noi matut ulos maastaan.

Comments are closed.