Koti Uutisia Pariisin iskujen suunnittelija tuli pakolaisena Eurooppaan

Pariisin iskujen suunnittelija tuli pakolaisena Eurooppaan

10

UK_Abdelhamid_Abaaoud

On paljastunut, että Pariisin iskujen suunnittelija tuli Eurooppaan esiintyen syyrialaisena pakolaisena. Ainakin kaksi muuta iskuihin osallistunutta tulivat myös Eurooppaan pakolaislaumojen mukana, ja ranskalaisviranomaisten mukaan Euroopan raja “vuotaa kuin seula”.

Abdelhamid Abaaoud oli yksi yli 5 000:sta Euroopasta Syyrian lähteneestä jihadistista. Mutta Europol on myöntänyt, että vain noin 2 000 jihadistia on onnistuttu tunnistamaan ja tallentamaan Euroopan laajuisiin tietokantoihin. Euroopan viranomaisilla ei ole mitään keinoa tunnistaa yli 3 000 jihadistia, kun he päättävät palata.

Abaaoud ja ainakin hänen kaksi jihadistikumppaniaan tulivat Eurooppaan Kreikan kautta. Pakolaisten massaliike tarjosi täydellisen suojan terroristeille, ja he pystyivät ylittämään rajat käyttämällä syyrialaisia passejaan.

Europolin johtaja ja entinen MI5-tiedustelu-upseeri Rob Wainwright myönsi, että vain muutama maa tekee yhteistyötä ja jakaa tietoja jihadistien toimien estämiseksi.

Tällä hetkellä passien omistajat tutkitaan vain nopeasti ja päällispuolisesti, jotta heidän “liikkumisvapauttaan” ei loukata.

Ranskan sisäministeri Bernard Cazeneuve sanoi, että Ranskan tiedustelulla ei ollut edes tietoa siitä, että Abaaoud oli maassa ennen kuin iskut tapahtuivat.

Lähde: Breitbart

10 KOMMENTIT

 1. Juuri näin. He pakenevat, heillä on hätä. Heillä on tietotaito rakennella pommeja ja tahtoa käyttää näitä välineitä. He haluavat että hätä leviää. Saksassa hävitetään kauppoja, tunkeudutaan ihmisten koteihin; imaami möykkää muslimimiesten “hedelmällisyyttä”. Kuinka ja kauan tämän maan valtamedialla on varaa toimia itsensä kansasta eristäneiden poliitikkojej, virkamiesten ja kulttuuriroskaväen äänitorvena. No pelkkiä torvia toki koko popula, mutta entä me muut. HE ASUVAT meidän naapureinamme; HE KÄYTTÄVÄT väkivaltaa meitä kohtaan, HE SYÖVÄT, ELÄVÄT JA LOISIVAT MEIDÄN MAASSAMME. Surkuhupaisinta asiassa on se että että ainoa taho joka esti tässä taannoin suomeen tunkeutumisen oli Venäjän rajaviranomainen. Orwelilainen kielenkäyttö, pään pistäminen tiukasti pensaaseen, kummallinen kaksoisbudjetointi (omilta pois, vieraille lisää) ja täysin sensuroimaton matu myönteisyys tuottavat juuri sen tuloksen mitä ollaan hakemassa. Suomi suomena ja suomalaiset siinä sivussa tullaan lakaisemaan historian roskapönttöön. Jos koskaan niin nyt on aika nousta ja päästää perkeleellinen parku kirves kourassa ja VAATIA vallanpitäjiltä muutakin kuin paskapuheita. TAI OTTAA VALTA itselle. Ps. terviisiä sinne suopoon, minähän se näin valkoihosena metsurina ilenkin suurin uhka kansakunnan turvallisuudelle.

 2. Itse olen ainakin lukenut monesta lähteestä että kyseiset miehet olivat Ranskan kansalaisia jotka radikalisoituivat Ranskassa, osa heistä matkasi Syyriaan taistelemaan ja tulivat takaisin tekemään terrori-iskuja. Joten en näe että heitä voi laskea pakolaisiksi, olisivat päässeet takaisin eurooppaan ihan muutenkin koska heillä oli vielä Ranskan kansalaisuus. Ja se että mm. terroripaikalta löytyi turvapaikanhakijaksi rekisteröity syyrialainen passi (joka muuten oli väärennetty) oli taas vain hyvin ovela taktinen veto jolla yritetään saada länsimaiset yhteiskunnat hylkimään muslimeja joka taas entisestään lisää ISIS:n kannatusta ja antaa heille uusia taistelijoita.

  Että kannattaa nyt miettiä kaksi kertaa kenen pussiin pelaa kun alkaa omaa toimintaansa ja käyttäytymistä suunnittelemaan.

  En kiistä etteikö asiassa olisi epäkohtia, mm. tarkempaa valvontaa tarvitaan ja ehkä voisi olla syytä miettiä esim. kansalaisuuden kumoamista ja porttkieltoa jos on todisteita siitä että henkilö on lähtenyt esim. Syyriaan sotimaan jihadistien riveihin. Toki tässäkin herää sitten se ongelma että periaatteessa sitten pitäisi kieltää esim. kurdijoukkoihin meneminen, ukrainan sisällisotaan lähtijät, muukalaislegioona, yms. paikat jossa henkilö todennäköisesti osallistuisi sotatoimiin.

  • No jos kerran olet monesta lähteestä lukenut, niin mitäpä jos linkittäisit ne lähteet? Vai onko niin, että tiedät lähteittesi olevan suvakkien propagandakoneiston osia ja valehtelevan härskisti Euroopan turvallisuuden kustannuksella, jotta ei vaan tarvitsisi myöntää että taas olivat väärässä ja kusivat asioita?!?

  • “Itse olen ainakin lukenut monesta lähteestä että kyseiset miehet olivat Ranskan kansalaisia jotka radikalisoituivat Ranskassa, osa heistä matkasi Syyriaan taistelemaan ja tulivat takaisin tekemään terrori-iskuja.”

   Ihme pätemistä. Kumositko nyt siis jonkun väitteen vai mikä tässä oli se pointti? Uutisessa lukee:

   “On paljastunut että Pariisin iskujen suunnittelija tuli Eurooppaan esiintyen syyrialaisena pakolaisena. Ainakin kaksi muuta iskuihin osallistunutta tulivat myös Eurooppaan pakolaislaumojen mukana, ja ranskalaisviranomaisten mukaan Euroopan raja ”vuotaa kuin seula”.

   Abdelhamid Abaaoud oli yksi yli 5000 Euroopasta Syyrian lähteneestä jihadistista. Mutta Europol on myöntänyt että vain noin 2000 jihadistia ollaan onnistuttu tunnistamaan ja tallentamaan Euroopan laajuisiin tietokantoihin. Euroopan viranomaisilla ei ole mitään keinoa tunnistaa yli 3000 jihadistia kun he päättävät palata.”

   • Pointti oli se että pakolaisvirtoja tai ei, kaveri ois päässy eurooppaan koska sillä on Ranskan passi. Ja täällä menee monella se fakta ohi että juu se esiintyi pakolaisena, mutta sen takia koska nämä hermannit haluaa että me eurooppalaiset pidettäis kaikkia pakolaisia ja muslimeja terroristeina ja uhkana. Sehän se koko pointti noilla iskuilla on. Jos ei olis pakolaisvirtoja niin yhä edelleen ne tekis niitä iskuja sillä euroopassa on paljon muslimeja jotka on ihan täällä syntyny ja ne nimenomaan haluaa radikalisoida ja pelottaa tätä porukkaa.

    Ja me pelataan suoraan näiden “pahisten” pussiin jos aletaan lyömään rajat täysin kiinni ja ajamaan muslimeja ahtaalle täällä.

    Asiat ei ole aina sitä miltä näyttää. En ole kenraali tai ammattisotilas mutta sen verran mulla on järkeä päässä että mä näen mikä ton noiden pelin tarkoitus on ja on surullista että moni kansalainen menee tohon lankaan ja toimii niinkuin nää ääriporukat haluaakin.

    • Ja mikä on motiivina jihadisteilla saada pakolaisten virtaus loppumaan?
     Vaikka Euroopassa olisi monta EU-passin omaavaa radikalistia, pakolaisvirta on helpoin kanava soluttaa lisää väkeä.

     Kerro mulle mitä hyötyä terroristit saavuttavat jos Eurooppa ilmoittaa, että kaikki arabit, tummaihoiset ja muslimit karkoitetaan Euroopasta. Sekä rajoja ei ylitä kuin EU-passin omaavat, jotka eivät kuulu em. ryhmiin?

    • Mistä sä sen tiedät, että mitkä hänen motiivinsa olivat pakolaisena esiintymiselle? Luit jonkun toimittajan analyysin aiheesta?

     Tuossa uutisessa sanotaan, että Euroopasta on lähtenyt 5000 jihadistia, joista 2000 on onnistuttu tunnistamaan. Ehkä Abaaoud esiintyi pakolaisena sen vuoksi, että epäili kuuluvansa noihin 2000 viranomaisten tunnistamaan terroristiin, jolloin varmuuden vuoksi kannatti esiintyä pakolaisena. Osoittaa järjestelmän toimimattomuuden.

     Pontti siinä, että viime kuukausien aikana monet “asiantuntijat” ovat kertoneet kuinka pakolaisten seassa matkaavat terroristit ovat vain rasistien kuvitelmaa. Jotkuthan jopa oikeasti luulevat, että kaikki joita tänne on kesän jälkeen tullut, ovat joitain hädänalaisia sodan jaloista viimeisillä voimillaan paenneita reppanoita. 😀 Naiivimpaa jengiä saa hakea, eikä helposti löydy.

     Surullista, että moni kansalainen on mennyt lankaan tuohon monikulttuuri-intoiluun.

     Monikultturistien perustelut aina vaihtuvat tilanteen mukaan: vierastyöläisiä, työvoimapulanpaikkaajia, pakolaisia tai väestön kasvun ylläpitäjiä.

     Tavoite kuitenkin säilyy samana: Eurooppa pitää täyttää ei-valkoisilla.

 3. Lex Ultimalle; kansalaisuus ei tarkoita sitä että kuulut kansaan. Jos minä (hahhahhaa) muutan kiinaan, saan kiinan passin ja kansalaisuuden niin en silti ole kiinalainen. Eikä se tee minua oikeutetuksi vaatimaan kiinalaisia mukautumaan minun tapoihini. Minun kodissani eletään minun säännöilläni ja Suomi on minun kotini.

  • Lain silmissä kansalaisuus tarkoittaa sitä että kuulut sen maan kansaan jonka kansalaisuus sinulla on, oli etninen taustasi mikä tahansa.

Comments are closed.