Koti Uutisia Pariisi: verilöyly juutalais- ja maahanmuuttovastaiseksi syytetyn lehden toimituksessa

Pariisi: verilöyly juutalais- ja maahanmuuttovastaiseksi syytetyn lehden toimituksessa

29

une-charlie-hebdo1-1

Ainakin 11 ihmistä on kuollut ja useita loukkaantunut, kun aseistetut miehet avasivat tulen satiirilehti Charlie Hebdon toimitusta vastaan.

Kaksi kuolleista on poliiseja. Hyökkääjät käyttivät rynnäkkökiväärejä. Lisäksi myös Pariisin kaupungintalolla on kuultu laukauksia, ja uutistoimistot ovat kertoneet useista loukkaantuneista.

Charlie Hebdo on jo kauan ollut maahanmuuttajien vihan kohteena, sillä se julkaisi esimerkiksi takavuosien karikatyyreja muslimien profeetta Muhammedista. Twitteriin lehden toimitus on puolestaan ladannut tänään pilapiirroksen IS-muslimiterroristijärjestön johtajasta.

Lehteä on syytetty myös juutalaisvastaisuudesta. Erään numeron kannessa on pilapiirros, jossa ääri-islamistit ja juutalaiset rinnastetaan toisiinsa.

Lähteet: AFP, BBC, HS

29 KOMMENTIT

 1. Tässä nähdään taas tämä “rauhan uskonto” vauhdissa. Ja silti meidän kotosuomeenkin jotkut haluavat lisää tälläisiä.

  Kuinkahan kauan menee ennen kuin suvakit saavat käännettyä tämänkin verilöylyn jotenkin Ranskan kansallismielisten syyksi?

 2. Yksi ammutuista oli kommunistisen puolueen (PCF) pitkäaikainen kannattaja ja antirasistisiin kampanjoihin osaaottanut “Stéphane Charbonnier”. Taisi tulla kerrankin rikkautta tarpeeksi.

 3. Nyt vain odottelemaan että mikä lehti kehtaa ensimmäisenä kääntää huomion “oikeaa, rauhanomaista islamia” harjoittaviin, rasismista kärsiviin maahanmuuttajamuslimiraukkoihin…

 4. Allahu Ackbaria siellä huudeltiin. Netissä liikkuu myös videoita kun hyökkääjät ampuivat haavoittuneen poliisin teloitustyyliin

 5. Islam on rauhan ja rakkauden uskonto!
  Ja näitä vihervasurit kovaa tahtia haluaa tänne!
  Suvaitkaa ja ymmärtäkää!
  (sarkasmia)

 6. Ah, Islam – tuo rauhan ja rakkauden uskonto!
  Tämäkään ei tule toimimaan varoittavana esimerkkinä holtittomasta maahanmuutosta, vaan kaikki on valkoisen kantaväestön rasismin syytä 😉

 7. Sitten kun nämä tekijät tunnistetaan, otetaan Suomen ulkoministeriöstä välittömästi yhteyttä paikallisiin viranomaisiin – heidät on saatava tänne ja pian! Nauttimaan työttömyys-, kotoutus- ym. etuuksista. Lisäksi voidaan pari miljoonaa ottaa taas leikkaamalla vaikkapa kantaväestön lapsilisiä ja nostamalla verotusta. Niillä rahoilla voikin sitten perustaa useita suojatyöpaikkoja kuten erinäisiä kotoutuskoordinaattoreita, kulttuuritulkkeja yms.

 8. Isku saattaa olla Mossadin falseflag. Olihan lehti myös kielletyllä alueella eli myös juutalaisia oli pilkattu.

  • Tätä vaihtoehtoa ei voi pois sulkea.

   Videon perusteella toimivat erittäin ammattimaisesti eivätkä sekoilleet niinkuin muslimeilla on tapana.

   Lehti tosiaan kritisoi myös juutalaisuutta, mikä on nykymaailmassa vaarallista. Vaarallisempaa kuin islamin kritisointi.

   • Voivat toisaalta ihan piruillessaan syöttää väärennettyä videota. Ehkäpä salaliittoteorioitakin halutaan kontrolloida ja jopa luoda – jotta saataisiin joitain niiden esittäjiä naurunalaisiksi tai hämmennettäisiin ihmisiä jne.

 9. Ja me vain katselemme, kun nuo virnuilevat voitonmerkkejä väläyttelevät muukalaiset marssivat meidän maahamme, elämään meidän työmme tuloksilla, vaatimaan kaikkea heti mulle nyt! Ne nauravat meille, meidän suvatsevaisuudellemme ja myötätunnollemme.

 10. Sairas eliitti ja vihervasemmisto sai taas mitä halusi. Ruumiita.

  Tämä paskasysteemi pitää kaataa. Se ei puolusta meitä, vaan haluaa tappaa meidät.

  Uhrit olivat tällä kertaa kuitenkin ilmeisesti kommunisteja ja anti-rasisteja. Yksi näytti aivan juutalaiselta valtavan nenänsä kera. Saivat siis mitä tilasivat. Toinen tapetuista poliiseistakin oli muslimi.

 11. Maltti on valttia. Tällaisina aikoina täytyy säilyttää järki ja pidettävä pää kylmänä. Muistaakahan nyt, että eivät kaikki muslimit ole samanlaisia kuin nämä kolme säälittävää pelkuria, jotka tämän veriteon tekivät. Pelaamme vain näiden jihadistirähinöitsijöiden pussiin, jos tuomitsemme kaikki muslimit heidän kaltaisikseen.

  • Se on muistettava, tosin kun salafistit eivät kulje univormussa. Väkivaltainen yksilö voi kulkea missä vaan ja milloin vaan ja täysin näkymättömänä. Uskallatko ottaa riskin? Missä paukkuu seuraavaksi?

 12. Mikä ihmeen lehti tämä Charli Hebdon oikein on? Wikipediassa mainittiin että kyseessä olisi “anarkistinen” ja “vasemmistolainen” lehti ja silti tulilinjalla ovat lähes poikkeuksetta juutalaiset ja äärimuslimit. “Natseista” ei löytynyt ainuttakaan CH pilakuvaa vaikka koitin ihan uteliaisuuttani etsiä. Ei ole hyviä anarkisteja nämä 😀

  Seurataan mitä tapahtuu. Oli sitten Is-real terroristin false-flag tai ISIS tai vastaavien äärimuslimien isku, ei kumpikaan vaihtehto ole ainakaan parempi…

  • Wikipediassa lukee myös, että ovat saaneet tappouhkauksia Jewish Defence Leaguelta.

  • Kyllä natsi-kuviakin löytyy, tässä vain muutama esimerkiksi:
   http://p0.storage.canalblog.com/08/29/177230/64897269.jpg
   http://p9.storage.canalblog.com/90/57/177230/70140371.jpg
   http://p1.storage.canalblog.com/13/69/177230/90231261_p.jpg
   http://p2.storage.canalblog.com/29/14/177230/45218722.gif
   Etsi sanoilla “charlie hebdo nazi”.

   Luulenpa, että on hyvin todennäköistä että kyseessä on jälleen kerran False Flag Operation ja tekijänä on Mossad. Heillä on motiivi ja mahdollisuus. Muslimit toimivat ihanteellisean ukkosenjohdattimena – ne on röyhkeitä ja kausanäkyviä katukuvassa. Hyvin moni pelästynyt tavallinen goj pitää juutalaisia liittolaisena joka on “barrikaadin samalla puolella”. Täten valkoisten gojimien maihin levinneet huomaamattomat juutalaiset ovat täydellisessä turvassa ja saavat tehdä mitä tahansa gescheftejä miehitetyissä maissa.

   • Ihme juttu, juuri noilla sanoilla hain mutta ei silloin tärpännyt :/

    Todennäköisimpänä näkisin että tässä ei ole kyseessä mitkään muslimeiksi naamioituneet mossadin agentit tai siionistien ja jihadistien yhdessä suunnitteleman operaatio. Ennemmin uskoisin kyseessä olevan samanlainen false-flag kuin mitä Ameriikka suoritti Pearl Harboriin: Pakotetaan vastustaja (Kauppasaarrossa ollut Japani/Ranskan näkyvä osuus taistelussa ISIStä vastaan) tilanteeseen jossa se hyökkäys on tulossa, pimitetään tiedustelutiedot tulevasta hyökkäyksestä (F. Roosenvelt vaikeni kaapatuista tiedusteluviesteistä/Ranskan tapauksesta ampujien tausta tiedettiin mm. ko. henkilöillä ei ollut lentolupaa USA:n) annetaan hyökkäyksen tapahtua ja sitten käytetään sitä vipuvartena omalle agendalleen (USA mukaan II Maailmansotaan/Eurooppa tukemaan is-realia). Missään vaiheessa en usko että siionistit sekä ääri-islamistit olisivat minkäänlaisessa liitossa.

 13. Isku haiskahtaa vahvasti kv-Jutsku mafian False flagilta. Katsokaa iskun päivämääriä, ilmoitettuja uhrilukuja, kaikkialla vilisee juutalaisluvut ja koodikieli. Koko orjuutettu Eu:n poliittinen broilerieliitti huutaa kuin taikaiskusta samaa mantraa ja ennalta selvästi organisoidut massiiviset ja teatterimaiset mielenilmaukset sekä muu median oheistarjonta.

  Mitä iskulla siten haetaan? islamvihaa EU:hun, aselaki- ja terrorilakikiristyksiä, jännitteen strategiaa, yms. kaaosta…

  Tuosta iskusta vielä, onko edes todisteita onko ketään ammuttu oikeasti vai taas näyttelijät asialla?

 14. Eivätpä tulleet allahin lähettiläät miettineeksi, että ne pilakuvat vasta nyt on suurjaossa ympäri maailmaa.

 15. Suhtaudun tähän ja vastaaviin oletusarvoisesti false flageina kunnes toisin todistetaan. Uhrit taitavat olla oikeita joten surunvalittelu omaisille.

 16. Eläköön suuri Allah.Eläköön jihadisti taistelijat.Eläköön Isis.Raivatkaa tieltänne suurta Allahia vastustavat ihmiset älkää enää hyväksykö uskontonne lokaan polkemista.Allah Akbar Allah on suuri.

Comments are closed.