Koti Uutisia Ulkomaat Parempaa väkivaltaa Saksassa: Antifasistit pahoinpitelivät 19 poliisia, kiinteistövälittäjän ja polttivat 2 nosturia

Parempaa väkivaltaa Saksassa: Antifasistit pahoinpitelivät 19 poliisia, kiinteistövälittäjän ja polttivat 2 nosturia

5

19 poliisia loukkaantui antifasistien heiteltyä heitä katukivillä ja pulloilla mielenosoituksessa, jossa vastustettiin äärivasemmistolaisten häätämistä heidän valtaamastaan talosta Berliinissä. Rajusta väkivallasta huolimatta poliisi antoi antifasistien vetäytyä valtaamaansa taloon, eivätkä he ajaneet näitä ulos johtuen Berliinin vasemmistolaisen senaatin “eskalaationestämiskäytännöstä.”

Pari päivää aiemmin antifasistit Leipzigissä olivat tunkeutuneet naispuolisen kiinteistönvälittäjän kotiin ja pahoinpidelleet tämän johtuen hänen osuudestaan kaupunkiin rakenteilla olevista hienostotaloista. Lokakuussa antifasistit myös polttivat kaksi nosturia, jotka kuuluivat samalle yritykselle, jossa kyseinen nainen työskentelee aiheuttaen arviolta 10 miljoonan euron vahingot.

Lähteet: breitbart.com (1,2)

5 KOMMENTIT

  1. “Pari päivää aiemmin antifasistit Leipzigissä olivat tunkeutuneet naispuolisen kiinteistönvälittäjän kotiin ja pahoinpidelleet tämän…”

    Ja sitten nämä samat nilkit huutelee kansallismielisille miehille jostain naistenhakkaamisesta ja naisvihasta.

  2. Jos merkit pitävät paikkansa, oli Anetta Kahanella sormensa pelissä tuossa operaatiossa?

  3. Saksan poliisi on näköjään myös ihan munatonta porukkaa. Jos poliisit joutuivat välittömään hengenvaaraan ja vielä 19 poliisia loukkaantui, niin olisivat vastanneet vaikka ampumalla tätä roskajoukko. Varmasti olisivat ampuneet jos mielenosoittajat olisivat olleet kansallissosialisteja.

    Anarkisti, antifa – Rahavallan kassara!

    • Poliisit tietävät sen että antifaan ja anarkisteihin kuuluu rikkaiden sekä vallassa olevien vasemmistopoliitikkojen kakaroita joten ei se voi eliitin omia pentuja käsitellä niinkuin tavallista köyhää kansalaista. Poliisi kun on kuintekin eliitin suojelija aina ensimmäisenä.

Comments are closed.