Koti Uutisia Paperittomille maahanmuuttajille klinikka Ouluun

Paperittomille maahanmuuttajille klinikka Ouluun

3

 

Kesäkuun alusta avattiin Ouluun klinikka paperittomille maahanmuuttajille. Oulun Diakonissalaitoksen ylläpitämä klinikka toimii Kidutettujen kuntoutuspalveluitten yhteydessä Oulun Isokadulla. Klinikka on tarkoitettu ilman asianmukaisia papereita oleville ulkomaalaisille, ja palveluja tarjoaa neljä lääkäriä, kaksi hoitajaa ja juristi.

Julkisuuteen ei ole annettu tietoa, maksavatko laittomasti maassa oleskelevat klinikan palveluista itse vai maksavatko ne suomalainen veronmaksaja tai Oulun Diakonissalaitoksen maksullisia palveluita käyttävät potilaat. “Ilmaisia lounaita ei ole”, sanoo amerikkalainen sananlasku. Joku klinikan kustannukset maksaa, ja jos se ei ole klinikan asiakas, niin kuka?

Poliisi on antanut julkisen hyväksyntänsä paperittomien klinikan toiminnalle, eikä aio mitenkään puuttua siihen. On aiheellista kysyä, mitä klinikka tekee, jos asiakkaaksi tulee esimerkiksi etsitty rikollinen. Koska klinikan toiminta on luottamuksellista, voi se antaa entisestään potkua laittoman siirtolaisuuden mukanaan tuomille rikollisille ilmiöille.

3 KOMMENTIT

 1. Paperiton maahanmuuttaja = laiton maahanmuuttaja ja ainoa oikea tapa reagoida tällaisiin on käännyttää välittömästi takaisin. Täysin järjetöntä kaksinaismoralismia poliittisilta päättäjiltämme sekä viranomaisilta hyväksyä tällainen rikollinen toiminta. Miten voi olla mahdollista, että maahanmuuttajilta sallitaan lähtökohtaisesti rikollinen toiminta (tässäkin asiassa)? Eikö Suomessa pitäisi lähtökohtaisesti viranomaisten ja kansalaisten noudattaa voimassa olevaa lainsäädäntöä, eikä rikkoa sitä?

 2. Diakonissalaitos taitaa saada varansa lahjoituksin ja kirkollisveron kautta.

  Sinänsä auttaminen mitä tekevät ”päivätyönä” on ok.
  Mutta nyt sinne on myös tarttunut ”kansan tauti = hyysääminen”, jolla tarkoitan pakolaisia, jotka tulevat ansaitsemaan suomeen suomen hyvien tukijärjestelmien eduista, kuten ankkurilapset ”perheidensä” kanssa.
  Paperit on helppo hävittää rajalla.
  Päivä työllä tarkoitan ruuan jakelua vähävaraisille, päihdetyötä, lapsiperheiden avustamista yms. kantaväestöä auttavaa ja nostattavaan toimintaa.

  On hyvä, että paperittomat henkilöt saavat avun, eteenkin siinä tapauksessa, jos heillä on joku herkästi tarttuva tauti, jolla voi olla vielä arvaamattomat seuraukset kantaväestössä.

  Mutta hoidon yhteydessä tulisi tällaisten henkilöiden mahanolo edellytykset selvittää ja tehdä tarpeelliset viranomaistoimet onko edellytystä jäädä maahan, vai palauttaa takaisin lähtömaahan. Näin sairauksia hoitaen osa tietysti menee maan alle, mutta hekin ovat löydettävissä, kunhan halutaan.

  Ongelmana näissä hoidoissa ja palauttamisissa on kustannukset.
  Jo nyt maahanmuuttajilla on omat hoitajat, lääkärit ja jonot, jotka sortaa sitä väestön osaa, joka on maksumiehenä / naisena nykyisessä systeemissä. Siitä ja monikulttuurisuuden rikollisesta edistämisestä tässä on kyse.
  Ne jotka haluu, niin maksakoot veroissa -voisi maksajien halut kadota, kun toisten rahaa on kivempi jakaa…

  Monikulttuurisuuden rikollisesta edistämisestä voidaan puhua esim. kun tänne tehdään kahden, jopa kolmen kerroksen työmarkkinoita ja sen palkoja vaikuttavasta tekijästä. Aina löytyy ”paskatyön” tekijöitä halvemmalla ja halvemmalla, vaikka elinkustannukset nousevat. Revi siitä sitten todellista taloudellista kasvua.

  Tällä hetkellä vallassa olevat puolueet suorastaa hajottavat suomen yhteiskunta järjestystä omaa etuaan tavoitellessaan. Äänten (tulevia äänestäjiä??) toivossa hyväksytään ja suvaitaan kaikki mahdollinen maahanmuutto, jolla loppujen lopuksi on vain yksi vaikutus suomen kansaan – rodun sekoittuminen, vieraitten väkivaltaisten uskontojen rantautuminen, orjuuden takaisin tulo ja isänmaan tuho.

  Juutalaisten rahanvaltiaiden edestä tehdään kaikki mitä voidaan ja omalle kansalle käännetään selkä. Sitten kehutaan –me tienataan tällä…

 3. Suomen pitää elättää kaikki ei-suomalaiset, diakonialaitos voisi kohdistaa rahansa vaikka vanhuksiimme, jotka jätetään heitteille.

Comments are closed.