Koti Uutisia Sionismi Pankkiskandaalin vaivaaman Australian seitsemästä rikkaimmasta viisi on juutalaisia

Pankkiskandaalin vaivaaman Australian seitsemästä rikkaimmasta viisi on juutalaisia

1
Anthony Pratt.

Jewish Telegraphic Agency (JTA) uutisoi, että viisi Australian seitsemästä rikkaimmasta kansalaisesta on juutalaisia. Kaksi Australian rikkainta ovat juutalainen Anthony Pratt sekä juutalainen Harry Triguboff. Listan tunnetuimmat juutalaiset ovat aktiivisia sionisteja.

JTA:n mukaan Yhdysvaltoihin investoinut Pratt sai hiljattain 100 miljoonan dollarin vuotuiset lisätulot, kun sionisti Donald Trump päätti leikata veroja finanssieliitiltä. Valtaosa listan juutalaisista toimii finanssi- ja raaka-ainekeinottelun parissa. Listalle kuuluva Ivan Glasenberg johtaa Glencorea, joka on maailman suurin raaka-ainevälittäjä. Glencoren perusti tuomittu juutalainen talousrikollinen ja vakooja Marc Rich.

Australian finanssieliitti on ollut viime viikon ajan kansainvälisen huomion kohteena, sillä maassa on meneillään historiallinen pankkiskandaali, joka käsittää valtavan laajan rikoskokonaisuuden.

Harry Triguboff.

Pääministeri Malcolm Turnbullin teettämän tutkimuksen mukaan Australian pankit ovat syyllistyneet järjestelmällisesti muun muassa korkojen manipulointiin, epäasialliseen luotonantoon, palvelumaksujen laskuttamiseen kuolleilta asiakkailta sekä viranomaisille valehteluun.

Australia & New Zealand Banking Group -pankkia syytetään lisäksi kartellitoiminnasta. Pankin hallituksen puheenjohtaja on juutalainen David Gonski.

Australialainen Commonwealth Bank -pankki sai puolestaan 530 miljoonan dollarin sakot terrorismin rahoittamisesta. Australian suurin pankki välitti tuhansia dollareita miehelle, joka tuomittiin Libanonissa terrorismista. Juutalaisvaltio Israelin tiedetään tukevan alueen sunniterroristeja, jotka taistelevat Libanonin hallitukseen kuuluvaa antisionistista Hizbollah-järjestöä vastaan.

Lähteet: JTA, The Wall Street Journal

1 KOMMENTTI

  1. Se että Australia on ollut sionistien otteessa jo pitkään on ollut yleinen tieto. Mutta se miten tiukasti maan on mädätetty oli minulle yllätys. Toisaalta, sinnehän lähetettiin euroopan rikollinen eliitti. Joten miksikäs se olisi muuttanut toimintatapojaan.

Comments are closed.