Koti Uutisia Talous Pankkiirit myöntävät: Kreikan velkahelvetti jatkuu leikkauksista huolimatta

Pankkiirit myöntävät: Kreikan velkahelvetti jatkuu leikkauksista huolimatta

4

Kansainvälinen valuuttarahasto IMF myöntää, ettei radikaalivasemmistolaisen Syriza-puolueen johtaman hallituksen raaka leikkauspolitiikka pelasta Kreikkaa velkahelvetiltä. Vaikka Syriza petti kaikki vaalilupauksensa miellyttääkseen ulkomaalaisia pankkiireja, ei maan talouskriisille näy loppua.

Syrizan noustua valtaan osa finanssieliitistä pelkäsi, että puolue saattaisi todella toteuttaa vasemmistolaisia vaalilupauksiaan ja huolehtia kansalaisten hyvinvoinnista globaalien koronkiskojien sijaan. Tämän vuoksi monet vaativat jopa Kreikan erottamista Euroopan unionista.

Syriza on tehnyt kaikkensa miellyttääkseen koronkiskojia, mikä on Kreikan EU-jäsenyyden tärkein vaatimus. Köyhiltä kreikkalaisilta vuosien ajan leikannut pääministeri Aléxis Tsípras ylpeilikin hiljattain medialle, että “Kreikka on EU:n tasapainoa ylläpitävä pylväs”. Syriza tahtoo lisäksi vauhdittaa EU:n liittovaltiokehitystä sekä taistella nationalismin ja maahanmuuttokritiikin nousua vastaan.

Globalistien hännystely ei ole tuonut leipää rehellistä työtä tekevien kreikkalaisten pöytään. Vaikka Syriza on nostanut kansalaisten verotuksen jopa 75 prosenttiin ja lahjoittanut eläkevarat ulkomaalaisille pankeille, ei IMF usko maan selviävän veloistaan.

– Koska virallisen sektorin velka erääntyy ja se on korvattu kalliimmalla markkinavelalla, Kreikan kyky huolehtia velkaantuneisuudesta tulee vähitellen jälleen haasteellisemmaksi, IMF:n Kreikka-johtaja Peter Dohlman totesi.

Käytännössä hallituksen täytyy siis jatkaa veronkorotuksia kohti sataa prosenttia, leikattava lisää jäljelle jääneistä palveluista ja myytävä kansallisomaisuutta, jotta pankkiirit pysyisivät kylläisinä.

Seuraavissa vaaleissa Kreikka tulee valitsemaan kansallissosialismin ja orjuuden välillä. Radikaali kansallismielinen Kultainen aamunkoitto on ainut vaikutusvaltainen puolue, joka on hyökännyt koronkiskojia vastaan ja vaatinut täydellistä talousuudistusta. Muut puolueet porvareista punaisiin tahtovat mieluummin myydä maan kaiken varallisuuden ulkomaille kuin erota EU:sta.

Lähteet: MSN, The National Herald

4 KOMMENTIT

  1. Itse asiassa pankkiirit kiristävät Kreikasta otetaan. Juuri viime viikolla uutisoitiin että Troika ottaa uudet pakotteet ja painostuskeinot käyttöön koska Kreikka ei ole “osoittanut muutosta”. Höh, mistäs osoitat muutosta kun annetut “lainat” käyvät numeroina kääntymässä palaten takaisin lähettäjän tilille. Ja sen jälkeen velka jää maksettavaksi. Siinä ei synny kansantuotetta kun velka kasvaa useammalle taholle.

    Ja juuri tätä samaa agendaa ajetaan läpi Suomeenkin. Ikävä vain että suomalaiset ovat säästäväistä kansaa ja pankkitileillä on 80 miljardia euroa rahaa. Ja sekös kiukuttaa globalisteja kun se ei ole sijoitettuna jonnekkin josta se voitaisiin kupata pois. Ja Suomen vakavaraisus näyttää todella hyvältä. Ainoastaan nykynuoriso on elänyt velaksi yli omien varojensa. Niille kun kouluissa on opetettu vain “paljonko se maksaa kuussa”.

  2. Kreikka ei noita tukirahoja edes näe. Se on vain nukke siinä pelissä, jossa raha siirretään suoraan velkojapankkien taskuun.

    Rakenteellisesti sama ilmiö pienemmässä mittakaavassa on Suomen asumistukijärjestelmä. Siinä vuokralainen on vain välikappale, kun valtion rahaa siirretään vuokranantajille. — Valtava määrä virkamiehiä valvoo, että raha varmasti menee vuokranantajalle, että vuokralainen ei “hänelle” myönnetystä tuesta pääsisi hyötymään.

  3. Globalistit ja äärivasemmisto pettää kansalaiset AINA! Kansa on Kultaisen Aamunkoitto puolueen puolella kuten Pohjolassa kansa tukee Vastarintaliikettä. Kansallissosialismi onkin Euroopan tulevaisuus. Eläköön Voitto!

  4. IMF lainasi maksukyvyttömälle Kreikalle ja Kreikka ei kyennyt velkoja hoitamaan.
    Nollan arvoiset velkapaperit osti sitten Euroopan keskuspankki.

Comments are closed.