Koti Uutisia Ulkomaat Pankki jäädytti transseksuaalin tilin

Pankki jäädytti transseksuaalin tilin

6
reis.jpg

Isossa-Britanniassa asuva 47-vuotias transseksuaali Sophia Reis järkyttyi, kun pankin turvatoimet olivat liian tiukat. Reis yritti siirtää tuttavalleen 72 puntaa, mutta pankin mobiilisovellus ei tunnistanut ääntä naiseksi. Seuraavana päivänä pankki jäädytti koko tilin.

Reis kertoo itse, että hän häpeää nyt ensimmäistä kertaa itseään. Nyt Reis haluaa varmistaa, ettei kenelläkään muulle transseksuaalille käy samoin.

Syntyykö vastaavia tilanteita tulevaisuudessa enemmänkin? Kerro kommenteissa, mitä mieltä olet uutisesta.

Lähde: Daily Mail

6 KOMMENTIT

  1. Siis ihan hirveää “syrjintää”! Tuollaisilla kunmajaisilla ei pitäisi mitään ihmisoikeuksia ollakaan saati oikeuksia peruspalveluihin. Mielisairaala on oikea paikka noille, vanhan kunnon sähköshokkihoitoa. 🙂

  2. Miksi hinteillä ovat suolisyövät ja varsinkin peräsuolen syöpä niin yleisiä? No, Siltstut ja muut fantsut pojat nussivat ja kusevat toistensa reikiä ja suolistossahan on se ihmisen immuniteetin ydin. Ei kovin monimutkainen ongelma ollut tämäkään. Eli HI-V injektoidaan suoraan sinne pelimestoille persereiän kautta. Rankka biletys (huumeet+alkoholi) pitävät myös pakin ruikulilla taatusti ja immuunijärjestelmä tuhoutuu helposti.

Comments are closed.