Koti Uutisia PAM-liiton valtuuston jäsen vaatii tarvittaessa tappavaa väkivaltaa “rasisteja” vastaan

PAM-liiton valtuuston jäsen vaatii tarvittaessa tappavaa väkivaltaa “rasisteja” vastaan

23

UK_Niko_Ravattinen

612-soihtukulkueen jälkipyykki jatkuu Suomen äärivasemmistolaispiireissä. Palvelualojen ammattiliitto PAM:in valtuuston jäsen Niko Ravattinen vaati MoonTV:n haastattelussa lisää poliittista väkivaltaa.

Ravattinen harmitteli haastattelussa sitä, etteivät vasemmistolaiset ja rasisminvastustajat kyenneet estämään isänmaallista soihtukulkuetta itsenäisyyspäivänä. Ravattinen ja ohjelman juontaja väittelivät siitä, onko väkivalta tehokas ja oikeutettu keino vaalia monikulttuurista Suomea. Ravattisen mukaan “natsismin” vastustaminen on niin pyhä hanke, että sen nimissä on sallittua jopa murhata ihmisiä:

“En nää sitä ongelmana [että ammutaan kansallismielisiä mielenosoituksessa]. Oikeusturvan kannalta on vähän hankala puhua tästä aiheesta enempää. […] En vastusta poliittista väkivaltaa, en missään nimessä. Se on ihan paikallaan strategian tietyssä vaiheessa, kun sitä on kuitenkin joskus pakko käyttää, kun tilanne kärjistyy tarpeeks pitkälle […] väkivaltaa on aina ollut pakko jossain vaiheessa käyttää, ja valitettavasti joku tulee aina kuolemaan jossain.”

612-kulkuetta vastaan tehtiin muutamia hyökkäysyrityksiä, vaikka siihen osallistui muun muassa lapsia, vanhuksia sekä liikuntarajoitteisia. Yhdellä videolla äärivasemmistolainen yrittää paiskata palavan hätäsoihdun kulkueen päälle, mutta ase osuukin sähkölinjoihin ja kimpoaa ilmeisesti takaisin vasemmiston päälle (ensimmäinen video, kohta 0:23).

 

 

Mikäli olet huolissasi suomalaisvastaisesta poliittisesta väkivallasta, voit ottaa yhteyttä PAM-liittoon ja kysyä heidän kantaansa Ravattisen lausuntoihin.

Puhelin: 020 774 002
Sähköposti: pam[at]pam.fi

 

Lue myös:

Tietovuoto: vasemmistopoliitikko vaati “taktista väkivaltaa” ja kaasusumuttimia
Kuka uhkailee kirjailijaa?

23 KOMMENTIT

 1. Vai että tollainen kaveri elelee liiton rahoilla ja lietsoo sivutoimisesti poliittista väkivaltaa. Mielenkiintoista.

  Olen muuten itsekin kuulunut PAM:iin ennen kuin vaihdoin alaa. Aion laittaa kyllä sähköpostia liittoon, että mitä helvettiä. Edelleen myös tuttuja kuuluu tuohon, joille aion myös kertoa tuosta asiasta.

  Kaikki laittamaan sähköpostia tai soittelemaan PAM:iin!

 2. Muuten, mielenkiintoinen habitus tällä kaverilla. Erikoinen paikka tatuoida itseään. Näkyy hyvin ja kauas.

  Psykopaatit, kuten ylläoleva ja esim. Stubido, ovat ryhmä sinänsä. En lainkaan epäile etteikö ylläoleva usko asiaansa, kuten esim. Stubido myös uskoo.

  Kauas ovat vasemmistoanarkistien pilvet karanneet, kun tatuoitu väkivaltaromantikko istuu Stubidon kanssa samassa veneessä soutamassa pakolaisia noutamaan. Ja pahin vihollinen molemmilla on isänmaallinen ihminen.

  Tuosta tyypistä pitäisi Kaurismäen tehdä filmi ja sivuosissa raiskaava somalijoukkio ja vaikkapa ISIS-eläkeläinen turvapaikkaa hakemassa. Luulisi olevan ainesta.

  Mukavaa kuitenkin olla ihan totaalisen eri porukoissa kuin nämä narsistiset psykopaatit. Kyllä kansainvälinen sionisti on kertakaikkiaan pirullisen taitava työssään. Mutta ylimielinen ja ahne myös. Voipi olla, että syö vielä sen hatullisen, jota on meille koko ajan syöttänyt….

 3. Jos jokin täyttää vihapuheen määritelmät niin tämä. Suositellaan käyttämään väkivaltaa ihmisiä kohtaan jotka haluavat turvata Suomen itsenäisyyden, sen kansan toimeentulon ja turvallisuuden, uskonvapauden säilymisen (islam syrjii kaikkia muita uskontoja), naisten tasa-arvon sekä kieltää eläinten kidutuksen jne. jne.
  Suosittelisin siirtämään hra Ravattisen muihin tehtäviin, mieluiten Suomen rajojen ulkopuolelle ennen kuin hän tahraa PAM:in mainetta vielä enemmän.

 4. Laitettu pam:n fb sivulle ihan oma mielipide aiheesta =D On tämä hassumaa.

  • Tuollainen pitäisi laittaa pyöreään huoneeseen ja sanoa että nurkan takana on natsi.

 5. Tyyppihän on ollut mukana hare krishna -liikkeessä. Luulin että ne ei kannata väkivaltaa..

  • Mikä rauhan juttu toi hare Krishna sitten on? Sekopää uskonto. Ei ehkä katko kauloja mutta samaa pimeää sekoilua kuin joku äiti ämmä.

 6. Käsittämättömiä idiootteja. Jos vastustavat natseja, mikseivät sitten etsi niitä oikeita natseja sen sijaan että hyökkäävät tällaisen isänmaallisen kulkuern kimppuun. Jos ja kun vastustavat natseja, tarkoittavatko kansallissosialisteja? Kansallissosialistista puoluetta? Ja miksi vastustavat? Tietävätkö mitä nämä natsit sitten edustavat ja ajavat? Onko natsien ideologiassa jotain mätää? Onko se vaarallista? Vaarallisempaa kuin mitä eräs rauhanuskonto julistaa? Tuskin, ja mikseivät siihen puutu?

  • Koska kaljupäät pistää pataan sen enempää ihmettelemättä.
   Rauhallista isänmaallista kulkuetta vastaan on kiva ja helppo öykkäröidä.

   Eli ns. “soft target”, niitä vastaan hyökkää kaikki sairaat ja heikot.

   • Olihan näillä öykkäreillä kiukkua siitä kun eivät päässeet pysäyttämään kulkuetta. Ensinnäkin täysin laitonta hommaa ja toisekseen jos nämä raivoavat kivien heittelijät olisivat pääseet kulkueen kimppuun niin turpaan olisi tullut ja kovaa. Ei pidä kuvitella että tuollaisia kukaan terve suomalainen kunnioittaa ja antaa hakata itseään ilmaiseksi. Itseään saa puolustaa. Jos joskus nämä suvaitsevaiset alkavat oikeasti jopa päättäjien hiljaisella suostumuksella käyttää aseita kansallismielisiä oikeutta hakevia kansalaisia vastaa seuraa automaattisesti sisällissota. Kansa on niin katkeroitunut jo nyt eikä syyttä että kun viha pääsee valloilleen niin tuollaiset murhilla hekumoivat saavat ansionsa mukaan ensimmäisinä. En halua väkivaltaa enkä kenenkään kuolemaa mutta tuollainen murhalla uhkailija ja vielä syyttömiä kansalaisia kohtaan tuollaista saastaa suoltava kuuluu erottaa tehtävistään ja laittaa hoitoon.

 7. Oikein. natsit pitääkin tappaa.

  Viesti tullut ip-osoitteesta: 85.76.162.1 –Toimitus

 8. Henkilöllisyys selvitetty nimimerkki Pekka paska, kannattaa varoa missä liikkuu uutena-vuotena ?

 9. todella sairas tyyppi, näköjään noi komukat voi sanoa mitä tahansa paskaa ilman seuraamuksia, vaadin Pamilta pikaisia toimia asiassa.

 10. Niko ei ole PAMin palkkalistoilla eli “ei elele PAMin rahoilla”. Hän tekee ihan normaalia työtä.

  Ite vastustan kaikkea väkivaltaa. Kuulun PAMiin, teen töitä pamilaisella alalla.

  Toi on siis yksilön mielipide.

 11. Katselin eilen elokuvan “Hitlerjunge Quex” (eng. tekstityksellä https://www.youtube.com/watch?v=HlPAfx1mAJ8)
  Oli ihan silmiin pistävä huomata, että “vasemmistolaiset” eivät muuttuneet yhtään 82 vuodessa, ajasta tai paikasta riippumatta. Ihan kuin ne olisi erilainen biologinen laji.

 12. Ompa todellakin hyvä etten enää kuulu Pamiin missään muodossa.Enkä ole koskaan luojan kiitos kuulunutkaan.Kyllä on sielläkin näemmä porukkaa…

Comments are closed.