Koti Uutisia PAM-liiton johtaja: väkivaltaan kehottaminen on “näkemys”

PAM-liiton johtaja: väkivaltaan kehottaminen on “näkemys”

5

Suosittelemme lukijoita olemaan yhteydessä äärivasemmistolaisen Niko Ravattisen edustamaan ammattiosastoon, sillä PAM-liitto siirtää asiassa vastuun ammattiosastolle.

UK_Niko_Ravattinen

Väkivaltaskandaalin keskellä rypevä PAM-liitto on joutunut irtisanoutumaan Niko Ravattisen puheista. Liiton johtaja kuitenkin toivoo, että valtuuston jäsenen ympärillä vellova kohu painettaisiin villaisella.

Ilta-Sanomien haastattelema PAM:in puheenjohtaja Ann Selin välitti julkisuuteen Ravattisen toiveen kohun laantumisesta. “[…] kyllä minä olen häneen [Ravattiseen] jo ollut yhteydessä sähköisesti viime päivinä. Hän itsekin toivoo, että kohu laantuisi”, Selin kommentoi.

Aiemmin Twitterissä Selin kommentoi Ravattisen väkivalta- ja henkirikospuheita viitaten niihin “yksittäisen jäsenen näkemyksinä”. Tämä siitäkin huolimatta, että kohuhaastattelussa Ravattinen esiintyy nimenomaan PAM:in valtuuston jäsenenä.

Uusi Suomi haastatteli keskiviikkona PAM-järjestöjohtaja Niina Koivuniemeä, jonka mukaan Ravattinen on pyydellyt tappopuheitaan anteeksi. Liitossa on keskusteltu myös miehen erottamisesta. Koivuniemi kuitenkin epäilee, ettei asiasta päättävä ammattiosasto tule erottamaan Ravattista.

Magneettimedia kertoo, että Ravattisen kohtalosta päättävä ammattiosasto on Helsingin Kauppatyöntekijät ry. Ammattiosastoon voi ottaa yhteyttä ja kysyä, miten poliittisesta väkivallasta ja henkirikoksista julkisuudessa vaahtoava äärivasemmistolainen voi edustaa osastoa. Kuten todettua, Ravattinen itse on ilmoittanut tavoitteekseen ay-liikkeen “radikalisoimisen”.

Helsingin Kauppatyöntekijät ry

Toimisto: Säästöpankinranta 4 c 21 00530 Helsinki
Ovisummerissa: Tietoranta
Puhelin: 040 525 3978
Email: info[at]kauppatyontekijat.fi

5 KOMMENTIT

 1. Suomi on kerran aiemminkin historiansa aikana jakautunut kahteen ryhmään.
  Oliskohan historian aika toistaa itseään ?

 2. Mietin useita vuosia PAM:iin liittymistä – tosin sangen epäsäännöllisesti. Onneksi en sitä kuunaan tehnyt. Liitot ovat pelkkiä kusettajia: siis siinä mielessä, että nehän vain polkevat palkkoja, jotta Euroopan ulkopuoliset maahantunkeutujat pääsisivät työmarkkinoille.

  En ole laisin pahoillani siitä, etten PAM:iin liittynyt.

  Erityisen tyytyväinen olen valintaani nyt.

  Erinomaisen hyvää vuotta Suomen vastarintalikkeelle! Enemmän tosin toivon omaan aktivismiin nojaavaa uutisointia. Ei MV-lehti voi olla uutistenne pilari. Nimittäin yksikin journalistinen MV-lehden moka voi viedä hienoiltakin kansallismielisiltä aatteilta pohjan.

  14/88

 3. “… Ravattinen on pyydellyt tappopuheitaan anteeksi.”

  Ja villaisella pitäisi asiasta päästä? Miksi? Miten tämä nyt loppupeleissä eroaa esim. Immosen ajojahdista?
  Ai niin, vasemmistohan se määrittelikin mikä on oikein ja väärin, nykyään.

  Siihen asiaan on tuleva muutos. Tiedä se, Ravattinen ja kumppanit.

 4. Työväenliike on aivan perseestä ja suurin sortaja Suomessa nm. 30 v. sorrettuna ollut ja nyt onnellisesti työtön, mutta ei työnhakija koskaan enää.

Comments are closed.