Koti Uutisia Rikos Paljastus: Wall Streetin juutalaiseliitti ei hylännyt Epsteiniä pedofiilituomion jälkeen

Paljastus: Wall Streetin juutalaiseliitti ei hylännyt Epsteiniä pedofiilituomion jälkeen

1
Leon Black ja Jeffrey Epstein.

Talousjulkaisu Financial Timesin (FT) mukaan juutalaisen pedofiilijohtaja Jeffrey Epsteinin “siteet Wall Streetin eliittiin” ovat viimein selvinneet. Lehti kirjoittaa, että Epsteinin rikkauksien lähde on ollut pitkään hämärän peitossa, sillä juutalainen on pyrkinyt piilottamaan raha-asiansa mahdollisimman tehokkaasti.

Epsteinin yhteistyökumppanit ovat pyrkineet pitämään viime päivinä mahdollisimman matalaa profiilia. Kuten uutisoimme aiemmin, poliisi on pidättänyt Epsteinin epäiltynä lasten parittamisesta pedofiileille. Koronkiskonnalla rikastunut juutalainen raiskaaja on saanut suurta huomiota, koska hän on verkostoitunut Amerikan, Israelin ja Britannian korkeimman poliittisen eliitin kanssa.

Epstein ei ole ensimmäistä kertaa tekemisissä poliisin kanssa. Hän pääsi 2010 vankilasta istuttuaan vaivaiset 13 kuukautta lukemattomien lasten raiskaamisesta ja ihmiskaupasta. Yksi Epsteinin järjestämien ”raiskauslentojen” säännöllisistä asiakkaista oli Yhdysvaltojen presidentti Bill Clinton. Keskusrikospoliisi FBI:n mukaan Epstein paritti alkuperäisessä rikosvyyhdissä jopa 40 tyttöä.

Mikä törkeintä, virkavalta teki Epsteinin kanssa sopimuksen, jossa ”oikeuslaitos” sitoutui ”olemaan nostamatta syytteitä ketään Epsteinin mahdollisia rikoskumppaneita vastaan”. Raiskauslennoille osallistuneet eliittipoliitikot pääsivät kuin koirat veräjästä.

FT nostaa Epsteinin salatuista rahoittajista esiin erityisesti finanssiyhtiö Apollo Global Managementin, jonka johtaja on juutalainen Leon Black. Epsteinin oma Financial Trust Company -sijoitusyhtiö on tehnyt Apollon kanssa yhteistyötä myös sen jälkeen, kun juutalaispedofiili sai ensimmäisen tuomionsa.

Juutalainen Black ei ole tukenut Epsteiniä ainoastaan Apollon kautta. Epstein toimi myös suurta korvausta vastaan Blackin perherahaston johtajana vuoteen 2012 asti. Toisin sanoen Black tuki heimoveljeään useita eri reittejä rahallisesti vielä senkin jälkeen, kun Epstein oli jo saanut ensimmäisen tuomionsa kymmenien lasten raiskaamisesta sekä kauppaamisesta pedofiileille.

Black on yksi Amerikan rahoitusmaailman kärkinimistä. Tapaus osoittaa, kuinka tiukkoja rodulliset siteet Amerikan poliittisen eliitin huipulla ovat. Juutalaiset finanssimiehet eivät pitäneet edes koko maailmaa kuohuttanutta pedofiiliskandaalia esteenä yhteistyön jatkumiselle.

Lähde: Financial Times

1 KOMMENTTI

  1. Raha, valta ja pedofilia ovat juutalaisten, sionistien ja finanssielitistien pyhä kolminaisuus.

Comments are closed.