Koti Uutisia Palestiinalaiset vapaustaistelijat nostivat hakaristilipun salkoon

Palestiinalaiset vapaustaistelijat nostivat hakaristilipun salkoon

17

Taistelut juutalaisten miehittämässä Palestiinassa ovat kärjistyneet viime viikkoina, sillä sionistit ovat päättäneet raaistaa konfliktia murhaamalla ei-juutalaisia siviilejä. Merkittävä syy sionistien raivolle on se, ettei Israelin kannattama vallanvaihto Syyriassa lopulta onnistunut.

Sionistit ovat tappaneet jo yhdeksän ei-juutalaista viimeisimmän yhteenoton aikana. Tuorein uhri oli palestiinalainen journalisti. Lisäksi lähes 500 ei-juutalaista on myös haavoittunut Israelin tulituksessa. Väkivaltaisuuksia on puhjennut säännöllisesti viime viikon perjantaista lähtien, ja yhteensä ei-juutalaisia kuolonuhreja on jo kymmeniä.

Protestit ovat keskittyneet Gazan ja Israelin rajalle, mutta väkivalta on roihahtanut myös useissa kaupungeissa. Palestiinalaiset vastustavat sionistista miehitysvaltaa, joka on sortanut alueen ei-juutalaisia jo vuodesta 1948 asti. Tuhannet palestiinalaiset ovat leiriytyneet juutalaisten miehittämän alueen rajalle osoittamaan mieltään.

Mielenosoitukset muuttuivat sotatantereiksi, kun Israel pyrki tapansa mukaan hajottamaan ne väkivaltaisesti. Mielenosoitusleireissä on jouduttu polttamaan esimerkiksi autonrenkaita, jotta paksut savupilvet suojaisivat ei-juutalaisia juutalaisten tarkka-ampujien luodeilta.

Tuoreen vastarinnan symboliksi nousi video, jossa Palestiinan lippu liehui yhdessä kansallissosialistien käyttämän hakaristilipun kanssa. Liputusvideo on järkyttänyt sionistisia lobbausjärjestöjä paljon perusteellisemmin kuin ei-juutalaisten siviilien summittainen murhaaminen.

 

Lue myös: Syitä tukea Palestiinaa

17 KOMMENTIT

  • Wiina Tiik / Monokulttuuri / Vihapuhe fm / Kuru / FDL / Suomen Sisu / MV / Hommafoorumi ovat toista mieltä. He *rakastavat* Israelia enemmän kuin valkoihoisia suomalaisia.

   • Tuskinpa, Hommafoorumilla ehkä jotkut idiootit ovat tuota mieltä, ei todellakaan kaikki, Vihapuhe FM ja Monokulttuuri ovat useaan otteeseen kritisoineet Israelia ja juutalaisia. No Suomen Sisu taas, siinä on kyllä sellainen sirkuksesta tullut porukka, että ihan sama mitä he ovat mieltä.🙂

    • Samoin MV-lehdessä kritisoidaan jatkuvasti Israelia ja juutalaisia, että ihan höpöpuheita suollat.🙂

   • Näinhan moni nk. kristitty tekee Suomessa, joka onkin kaikkein kovin kansakunta mitattuna Israel -fanittaja, joka suorastaan palvoo unohtaen kristinuskon sanoman eli oman uskontonsa harjoittamisen sen pyhimpien sakramenttien kunnioittamisen. Yhdysvalloista lähtöisin sikäläisten juutalaisten onnistumisen merkkinä on kristinuskon korruptoiminen harhaopiksi siten, että siitä on muodostunut itse asiassa juutalaisten palvontauskonto itsetarkoituksellisesti, jopa siinä määrin, että voidaan puhua epäjumalan palvonnasta, joka on kiellettyjen listalla 10-Käskyn joukossa.
    Ne, jotka eivät oivalla ja ymmärrä juutalaisten osuutta nk. monikulttuurisuuspolitiikan, kulttuurimarxismin ja “Open Society” (George Soros) -säätion toimissa Euroopan ja Yhdysvaltain surkeaa pakolaisvyöryyn, jonka tähtäimenä on tuhota valkoinen rotu. Jos syyllisiksi ei osoiteta kuin NWO, Bilderberg -kokoustajat, EU, globalistit, kommunistit, vihreät, yltiö liberaalit etc., mutta samalla jätetään juutalaisten hyvin aktiivien osa tässä vahingollisessa prosessissa, se merkitsee samaa kuin sitä, ettei pöydän kaikki “jalat” ole yhtä pitkiä tai yhtä jalkaa ei ole ollenkaan. Siinä tapauksessa pöytä klenkkuu tai kaatuu kokonaan kolmella jalalla.

 1. Eikos pohjoismaisen vastarintaliikkeen pitanyt taistella matu-terroria ja hyvaksikayttoa vastaan? Nyt huomaan, etta olette puolustamassa naita terroristeja, jotka haluavat tulla tappamaan israelilaisia.
  Miten vastustuksenne onkin lipsahtanut israelin vastustamiseen? Israelilaiset ovat hyvia kansalaisia kaikissa maissa ja nostavat sen kansan elintasoa, jossa asuvat.
  Olette sahaamassa sita oksaa, jola istutte. Yrittakaa reppanat loytaa jotain rakentavaa sisaltoa elamallenne.

  • “…huomaan, etta olette puolustamassa naita terroristeja, jotka haluavat tulla tappamaan israelilaisia.” > Niin kumpi tulikaan ja kenen maalle tappamaan toisia 😀

   Taas vaiheeksi joku Mähö McMähö kommentoi autistiseen sävyyn ripulia. Miten suomessa jutkut ovat nostaneet suomalaisten elintasoa? Ellet sitten pidä mamutusta ja shekelivirtaa schlomoille jotenkin suomalaisten etuna? Israel/jutkut ovat alinta saastaa mitä maailmassa on.

   • Joo, kyllä noin kovia väittämiä esittävälle lankeaa vastuu myös aukottomasti osoittaa niiden paikkaansapitävyys -muuten ne laitetaan “sairaat salaliittoteoriat” kansioon.

  • Lennun kannattaa pitää ne pienet sinisilmänsä ja hörökorvansa avoinna sillä totuuden rattaat ovat vihdoin pyörähtäneet liikkeelle ympäri maailmaa ja seuraavien kuukausien aikana paljastuu asioita joita “virallista totuutta” pakkosyöttävä valtamediakaan ei pysty valkopesemään. Jos vastaanotin vielä toimii ja itsenäinen ajattelu luonnistuu niin paluu todellisuuteen on mahdollista -sen jälkeen voidaan keskustella sairaista salaliittoteorioista, niiden taustalta paljastuneista (((tahoista))) ja erityisesti niihin sokeasti uskoneista hyödyllisistä idiooteista.

   -Kävisikö Lennulle väliaikakatsaus tasan vuoden päästä?

 2. Israelissa tiivistyy juutalainen valta.

  Juutalainen valta ei ole salaliittoteoria. Se on fakta. Se on ns. uusi maailmanjärjestys.

  Se näkyy siinä, että juutalaiset voivat tehdä mitä vain ilman, että heitä siitä aidosti kritisoitaisiin, puhumattakaan, että joku uskaltaisi ehdottaa heitä kohtaan rangaistuksia.

  Se näkyy siinä, että kaikki mahtavat juutalaisjärjestöt ovat “Jews for refugees” meidän maissamme, mutta samaan aikaan Israel käännyttää afrikkalaiset Israelista – tietenkin meidän maanpettureidemme hyväksynnällä – meidän maihimme.

  Se näkyy siinä, että juutalaisten Hollywood ylistää mustia ja toisaalla kaikissa mainoksissa valkoiset naiset oleilevat mustien kanssa. Mutta onko Israelissa tai ylipäätänsä missään juutalaista naista, joka nai mustan? Ei tietenkään. Juutalaisten kaksinaismoralismilla ei ole mitään rajaa. Heillä ei ole moraalia, on vain yksi dimensio: mikä on hyväksi juutalaisille.

  Jos aseettomien palestiinalaisten ampuminen on hyväksi juutalaisille, se on oikein. Siinä kaikki. Siinä on juutalaisuus tiivistettynä.

  Jos näin vielä jatkuu, me olemme kohta kaikki palestiinalaisia. Etelä-Afrikan valkoiset ovat olleet palestiinalaisia jo kauan…

 3. Miksei hakaristilippu kelpaa Vastarintaliikkeelle? Palaisitte juurillenne.

  • Miks sä tuut tänne säännöllisesti jankuttaa samoja juttuja? Kärsitkö mielenterveysongelmista?

Comments are closed.