Koti Uutisia Pakolaisten uhriksi joutunut äärivasemmistolainen pyytää anteeksi

Pakolaisten uhriksi joutunut äärivasemmistolainen pyytää anteeksi

5

UK_Koln_marssi

Äärivasemmistolaisen Linksjugend Solidin jäsen Selin Gören joutui pakolaisten seksuaalisen hyökkäyksen kohteeksi tammikuun 27. päivä. Sen jälkeen, kun hän oli korjannut virheellisen raporttinsa, jossa hän väitti, että “saksalaiset ja ulkomaalaiset molemmat” olivat käyneet hänen päälleen, hän pyysi Facebookissa anteeksi “rasismia”, jota hänen paljastuksensa saattaa aiheuttaa pakolaisia kohtaan.

Alla Facebook-viesti käännettynä ja hieman lyhennettynä:

“Hyvä miespuolinen pakolainen.

Olen iloinen ja onnellinen, että pääsitte tänne – että jätitte Isisin taaksenne ettekä hukkuneet mereen. Pelkään kuitenkin, ettette ole turvassa täällä. Palavia pakolaisten asumuksia, fyysisiä hyökkäyksiä pakolaisten kimppuun ja ruskeapaitojen laumoja kadulla. Sitä vastaan minä olen aina taistellut.

Halusin avoimen, ystävällisen Euroopan. Sellaisen, jossa voin elää iloisena ja jossa me molemmat voimme tuntea itsemme turvallisiksi. Olen pahoillani. Olen hyvin pahoillani meidän molempien puolesta.

Sinä et ole turvassa täällä, koska elämme rasistisessa yhteiskunnassa. Minä en ole turvassa täällä, koska elämme seksistisessä yhteiskunnassa.

Se, mikä saa minut hyvin surulliseksi, on kuitenkin se, että olosuhteet, joissa seksistiset ja rajat ylittävät teot tapahtuivat minulle, johtavat siihen, että sinä joudut yhä lisääntyvän ja aggressiivisemman rasismin kohteeksi.

Lupaan sinulle, että tulen huutamaan. Minä en salli sitä, että tämä jatkuu. En aio seistä paikallani ja katsoa, kuinka rasistit ja huolestuneet kansalaiset kutsuvat sinua ongelmaksi.

Sinä et ole ongelma. Sinä et ole ongelma millään tavalla. Useimmiten sinä olet ihana ihminen, joka ansaitsee olla vapaa ja turvassa. Kiitos, että olet olemassa, ja mukavaa, että olet täällä.

#‎refugeeswelcome‬ ‪#sexismknowsnoplaceofbirth”

Görenin mukaan “sosiaaliset ongelmat” ja pelko rasististen mielenilmausten lisääntymisestä saivat hänet aluksi virheellisesti kertomaan, että hyökkääjät olivat ulkomaalaisia ja saksalaisia molempia. Vasta myöhemmin erään ystävänsä kehotuksesta ja tämän tuella hän myöhemmin palasi korjaamaan lausuntoa: hyökkääjät olivat kaikki ulkomaalaisia.

Lähde: Breitbart

5 KOMMENTIT

  1. Siinä on kulttuurimarxistien teoriat ja käytännön todellisuus jälleen törmäyskurssilla keskenään.

  2. Nämä suvakkifemakot ovat seinähulluja. Täysin pilalle mädätettyjä zombeja. Tästä näemme että suvaitsevaiset eivät tule koskaan muuttamaan mieltään, vaikka koko maa hukkuisi tuleen ja vereen ja oma perhe raiskattaisiin ja häpäistäisiin ali-ihmisten toimesta. Nämä itsetuhoiset hyysäripsykopaatit on revittävä pois vallankahvasta ja pantava karanteeniin.

    • Jep. Ja raiskaajat tulee sulkea mielisairaalaan kidutettavaksi, jossa heille syötetään sellaiset mömmöt, ettei heidän kullinsa enää ikinä seiso.

    • Suvakit vois karkottaa Lähi-itään ja Afrikkaan niiden ihailemiansa matujen luokse. Ja Suomeen paluuta suvakeilla ei enään sen jälkeen ole!

      Suvakit ovat maanpettureita ja Suomen kansan sekä koko valkoisen rodun vihollisia!

  3. Kaikki suvakit pois Suomesta tuhoamasta veteraanien perintöä. Jos noin moni suvakki pitää raiskatuksi tulemisesta, sellaista saa afrikassa joka päivä. Onnekkaimmat jopa raiskataan kuoliaaksi. Kyllä ne neekerit ja kamelikuskit on niin ihania.

Comments are closed.