Koti Uutisia Pakolaissirkus: sisäministeriö harkitsee kerrosvalvojia vastaanottokeskuksiin

Pakolaissirkus: sisäministeriö harkitsee kerrosvalvojia vastaanottokeskuksiin

5

UK_Petteri_Orpo

Vastaanottokeskuksissa ympäri Suomea tapahtuvat järjestyshäiriöt ja turvapaikanhakijoiden keskinäiset joukkotappelut ovat saaneet sisäministeriön harkitsemaan kerrosvalvojien palkkaamista vastaanottokeskuksiin.

Sisäministeriön harkinnassa on velvoittaa keskukset palkkaamaan valvojia, jotka toimisivat vastaanottokeskusten sisätiloissa ennaltaehkäisemässä järjestyshäiriöitä ja tekemässä havaintoja mahdollisista ristiriitatilanteista.

Ympäri Suomea tulee lähes päivittäin uutisia turvapaikanhakijoiden häiriökäyttäytymisestä. Tällä viikolla on ehditty julkisuuteen tulleiden tietojen mukaan aloittaa joukkotappelu ainakin Helsingin Pitäjänmäen keskuksessa maanantaina ja Kuusamon vastaanottokeskuksessa tiistaina. Molemmissa tapauksissa poliisi vei kolme henkilöä putkaan.

Todennäköisesti häiriökäyttäytyminen vastaanottokeskuksissa on vielä huomattavasti yleisempää kuin mitä julkisesti kerrotaan, koska sisäministeriö on joutunut harkitsemaan toimenpiteitä.

Lähteet: Helsingin Sanomat, Kaleva

5 KOMMENTIT

  1. Ja taas lisää kustannuksia tähän hölmöilyyn. Koskahan hallitus lopettaa valehtelun tässä asiassa? Integroituminen ja muu työvoima löpinä saisi loppua pikaisesti! Nämä “kulttuurinrikastajat” eivät tule koskaan maksamaan jo nytkin menetettyjä verorahojamme takaisin!

    Kokoajan lisää ja lisää suomalaisten rahoja palaa tähän touhuun…

  2. No nyt on asiaa. BKT:n kasvua ei voi pysäyttää, kun valtio joutuu verovaroin työllistämään lisää ihmisiä! Hieno juttu. Tästä voidaan mahdollisesti jopa saada matuille työllistämistilaisuuksia, saadaan tilastot näyttämään nätimmiltä yhdellä iskulla. Kyllä Suomessa osataan.

  3. Sama toimiva ratkaisu kuin “lagereissa” ennenvanhaan, “kapot” valitaan vankien anteeksi asiakkaiden riveistä.

  4. Miksi nähdä vaivaa? Oman kertomansa mukaan he “pakenevat” väkivaltaa mutta jostain kumman syystä väkivalta seuraa heitä, menivät he sitten minne hyvänsä. Paras ja toimivin ratkaisu on hommata jumalaton määrä veneitä, ruuhia, yhden matkan romutusaluksia sun muuta sen sellaista ja mättää nämä väkivallan uhreiksi joutuneet niihin. Sitten vain kokka kohti Pakistanin romurannikkoa missä he voivat sulautua paikallisiin.
    Vakavasti puhuen tilanne on sietämätön. Suomen vahtipuudeli ei kerro kansalle mitään relevanttia. Aleksanteri insti(idiootti)tuutti on yliedustettuna joka ainoassa ns. “kriisissä” suoltaen sontaa suut silmät täyteen. Heidän mukaansa venäjä on se joka lietsoo aggressioita; on Ukrainan tilanne, on Syyrian konflikti. on kauppasaarto jne. Mutta ja kun; on partalapset, on anarkistiset markettien hävittämiset, kotiin tunkeutumiset, jonoraiskaukset ja jääkarhupelit. Malmön mellakoista ei kuultu puolta sanaa ja Tornion tilanne ikään kuin “yllätti”. Lügenpressen tosiaan. Meille annetaan hienoja vinkkejä turvallisuuden takaamiseksi kuten “pitäkää avaimet kädessä” ja olkaa turvallisin mielin. Suomessa raiskaajaterroristi saa EHDONALAISTA! Seurakunta myy saaren mossadille ja kas se irtautuu lain ja asetuksen piiristä. Sinne ei ole menemistä ainakaan ilman kivääriä. Suomeen äänestettiin petturihallitus joka parissa viikossa ajoi suomineidon myymään takalistoaan ihan globaalisti. Ja nyt ollaan tässä. Ainoa rajaviranomainen joka esti laittoman maahan tunkeutumisen oli venäläinen rajavartija Venäjällä(sic). Minä nostan hattua ja kunnioitan näitä katupartioita, mutta se ei riitä. Mikä nyt neuvoksi? Jokainen tahollaan harkitkoon sillä rauhan aika on ohi. Hyvää auringon päivää kaikille.

  5. Nämä lapadot päättäjät eivät saa mitään ajalliseksi “vaan seuraavat tilannetta” huuli pyöreänä

Comments are closed.