Koti Uutisia Ulkomaat Pakolaisrikolliset elävät Saksassa “turvapaikanhakijoina”

Pakolaisrikolliset elävät Saksassa “turvapaikanhakijoina”

4
Saksalainen iltapäivälehti Bild on tutkinut Saksan maahanmuutto- ja pakolaisviraston asiakirjoja sekä kirjeitä, joita kenttävalvojat eri puolilta maata ovat lähettäneet varoittaakseen turvapaikanhakijoista, joilla on vakavia rikostaustoja.

Tutkinnassa paljastui järkyttäviä tapauksia pakolaisrikollisista, joilla on pitkiä rikosrekistereitä muun muassa huumausainerikoksista, raiskauksista ja murhista. Nämä rikolliset ovat saaneet turvapaikan Saksasta ja pysyvät näin suojassa maasta karkottamiselta ja mahdolliselta kidutukselta tai kuolemantuomiolta kotimaassaan.

Eräässä Bildin tutkimassa tapauksessa viraston turvallisuusyksikköä oli varoitettu turkkilaisesta “turvapaikanhakijasta”, jolla oli 85 rikossyytettä sekä pidätysmääräys Turkissa, mistä hakija oli itse tietoinen tullessaan Saksaan.

Viime vuosien tapauksia käsittelevissä kirjeissä kerrotaan muun muassa ghanalaisesta turvapaikanhakijasta nimeltä Baba M., joka väitti tappaneensa ainakin 40 ihmistä. Myös eräs bangladeshilainen turvapaikanhakija tiesi olevansa etsintäkuulutettuna murhasta kotimaassaan. Pakistanilainen turvapaikkaa hakenut biseksuaalinen mies taas myönsi raiskanneensa miehen. Kirjeet sisälsivät myös mainintoja sotarikollisista; esimerkiksi lapsisotilas Sierra Leonesta kertoi “teurastaneensa” miehiä, naisia ja lapsia.

https://www.vastarinta.com/tuhansien-pakolaisten-epaillaan-saaneen-turvapaikan-vaarin-perustein-saksassa/Julkaistut kirjeet eivät tule ainakaan hiljentämään virkarikosskandaalia, jossa saksalaiset viranomaiset ovat tehneet vuosien varrella tuhansia myönteisiä turvapaikkapäätöksiä ilman päteviä perusteita. Myönteisen turvapaikkapäätöksen suojassa elävien rikollisten tarkkaa määrää ei kuitenkaan tiedetä.

Lähde: Breibart

4 KOMMENTIT

  1. Ne ovat vain meriittejä joista Soros ja Merkel palkitsevat kunniamerkein ja rikkaalla loppuelämällä. 🙂

  2. Kaksi lausetta ja järkytyin todella pahasti. Uskomatonta soppaa! Hyvä että päiväni on jo melkein eletyt.

Comments are closed.