Koti Uutisia Pohjoismaat “Pakolaislapsen” kotiinsa majoittanutta ruotsalaisnaista syytetään raiskauksesta

“Pakolaislapsen” kotiinsa majoittanutta ruotsalaisnaista syytetään raiskauksesta

18
Maria Spendlove Carlén.

Rodunsekoittaja Maria Spendlove Carlénia (19840710-0380) syytettiin 10. heinäkuuta Attundan käräjäoikeudessa lapsen raiskauksesta. Epäilyksiä siitä, että Spendlove Carlén harrasti seksiä nuoren, Carlénin omaan kotiin Järfallaan majoittaman rotumuukalaisen kanssa, oli ollut jo jonkin aikaa. Nykyään Spendlove Carlén on kirjoilla Norrtäljessä.

Seksuaalisen kanssakäymisen kerrotaan tapahtuneen 1.12.2016–31.3.2017. Todistemateriaalina on eräs videonpätkä, jolta selviää Spendlove Carlénin ja rotumuukalaisen välillä olleen seksiä. Syyttäjä on vaatinut Spendlove Carlénia tuomiolle myös Carlénista riippuvaisessa suhteessa olleen henkilön seksuaalisesta hyväksikäytöstä, mikäli syytteet lapsen raiskauksesta eivät menisi läpi.

Tarkastellessa Spendlove Carlénin Facebook-profiilia selviää, että hänellä on takanaan pitkä historia elämää, johon kuuluu rotumuukalaisia, ulkomaista kulttuuria, ulkomaanmatkoja ja itsekeskeistä exhibitionismia, josta seuraavat kuvat kertovat. Tällaista elämäntyyliä saattaa hyvinkin rahoittaa “yksin Ruotsiin saapuneiden pakolaislasten sijaiskodin” pyörittäminen, joka on tänä päivänä erittäin tuottoisaa toimintaa.

Lähteet: Nordfront, Minfil.com, Mitt i Stockholm

18 KOMMENTIT

 1. Eipä tähän voi juuri mitään kommentoida. Päälimmäisenä on kysymys: Miksi? Eikö normaali elämä kiinnostanut vai tunsiko syntyneensä väärään ihonväriin? Vai eikö kokenyt saavansa tarpeeksi huomiota omiltaan?

  No, ehkä hän osaa joskus selittää missä vaiheessa maailma nyrjähti.

 2. Sankkerihuorat alkavat olla kauhea ongelma! Majoittaa partalapsen ja antaa tälle pesää. .. Olisiko aiheellista perustaa tuonne rajoille jonkinlainen klinikka, kun nämä ihmissyöjäneekerit ovat kertoman mukaan hyvinkin tautisia. Sankkeria hiviä ja kuppaa tuodaan nyt suomeen levitettäväksi. En voi kuvitellakkaan yhtyväni naiseen joka on antanut apinalle persettä. Päinvastoin, nämä pervot ja negroidifilit pitää poistaa. Ei mulla muuta.

 3. Tuo ämmä näyttää itsekkin hieman sekarotuiselle vai onko vain meikki + muu neekeriroina joka saa näyttämään siltä. Eikai siinä, kohtalo on lopulta yh-emäntä, paskan väriset kakarat tai puukko pillussa tai niiden kombo.

 4. Pilalle mennyt nainen saa mennä ja häipyä pois maasta. Turha porata yksilön tähden koska nämä ovat tietoisia valintoja. Kyllä näitä riittää mainittaviksi vaikka joka päivä jotka sekoittavat ja pilaavat suomalaiset naiset. Ihan jopa meillä Suomessa: On Argentaa, Lokkaa ja De Wittiä..

  • Iänikuiset lorut Lokasta, Argentasta ja De Wittistä. Mielestäni nuo haittaisänmaalliset eivät kuulu PVL:ään.

  • Lokka on kyllä tehnyt kansallismielisen kentän eteen huomattavasti enemmän työtä kuin monet muut kantasuomalaiset “kansallismieliset” joille pelkkä Vastarintaliikkeen mielenosoitukseen osallistuminen, liikkeen rahallisesta tukemisesta puhumattakaan, on täysin ylivoimainen tehtävä.

   Arvostan myös Marcoa siitä että hän uskaltaa laittaa itsensä likoon, toisin kuin monet muut kantasuomalaiset paskahousut vaikken hänen vaahtoavasta tyylistään noin muuten pidäkään.

   Molemmat ovat joutuneet antifasistien kanssa ottamaan yhteen ihan fyysisesti eivätkä ole taipuneet niiden edessä pätkääkään. Samaa ei kyllä voi sanoa näistä kaikenmaailman nettikirjoittelijoista. “Juutalaiset pitäs tappaa ja pitäs tappaa ja pitäs tappaa”… össönsössön.

   • No Lokka tuosta kolmikosta nyt fiksuin onkin, samaa ei valitettavasti voi sanoa vaikka Marcosta, joka öyhötyksellään tuo vain hallaa. 😃

    • Marcon pitäisi lähteä itsepuolustuskurssille niin ei tulisi pataan noilta nisteiltä.🙂

     • Itsehän olen Vastarintaliikkeen tukijäsen ja osallistunut useaan PVL:n mielenosoitukseen, mutta siinä olet kyllä oikeassa, että jokaisen kansallismielisen tulisi Vähintäänkin ostaa PVL:n tukijäsenyys ja tulla mielenosoituksiin.

   • Toisaalta, Oon useasti nauttinut kun kattellut videoilta kun Marco on mennyt kiusaan kulttuurimarxisteja ja kameran kanssa naaman eteen. 😂 Monet on kovalla kiireellä lähtenyt meneen ja pyytänyt poliisia/vartijoita apuun kun pelännyt, että joutuu koko kansan pilkattavaksi MV-lehteen.😃 Propsit siitä kyllä Marcolle!

 5. Miehen voi sitten raiskata toisin kuin ruotsalaisen naiskirjailijan 1970-luvulla “ilmestyttävä” kirja antoi kertoa, joka silloisina aikoina kuullosti peräti härskiltä kirjan nimeltä kun siinä on se “raiskaus”. Lisäksi siinä oli aistitavissa feministis patologinen miesviha, joka jo tuolloisessa Ruotsissa oli aivan omassa “kastissaan” verrattuna kotoiseen Suomeemme. Toki täälläkin “möyhästivät” taistolaisvasemmisto ja siinä sivussa kommari-akat, jotka eivät löytäneet mitään hyvää etsimälläkään, vaan kaikki oli pelkkää kurjuutta imperialismin ja miesvallan alla.
  Edellinen uutinen (lue: wanhanen) ei ollut mitään uutta vaan ruotsalaisessa yhteiskunnassa on jo pitkät perinteet niin mummosta tyttäreen käyttää hyväksi lystipoikina näitä hädänalaisia partalapsia toimien “ankkuriämminä” kansalaisuuden takaamiseksi ja lahtivalaiden osalta kirpeästi kaivattua “jalkovälin täytettä” tummilta miehiltä / pojilta, jotka ovat “kaikkiruokaisia” naisten suhteen ja vaihteluksi voi lukea myös vuohet ja muut “luontokappaleet” aina “tarpeen” mukaan. Heh, heh.- Ensin vuohta sitten lahtivalasta. Yhtä kaikki “eläinkunnassa” pysytään.
  Terve valkoinen mies ei lähde pantavaksi minnekään vain siksi, että saa olla tekemättä mitään työkseen ja elannokseen. Sillä väsyneenä kotiin tullessa vielä “höystettynä” jäkättävällä sohvaperuna-akalla on jotain sellaista, mistä valkoinen mies ei voi luopua, sillä ilman sitä elämä ei olisi kuolemisen arvoista.

Comments are closed.