Koti Uutisia “Pakolaiset” tuovat harvinaisia tartuntatauteja myös Suomeen

“Pakolaiset” tuovat harvinaisia tartuntatauteja myös Suomeen

5

Viime aikoina niin sanottujen turvapaikanhakijoiden häiriökäyttäytyminen ja rikollisuus ovat puhuttaneet suomalaisia. Turvapaikanhakijat ovat tuoneet tullessaan Suomeen muun muassa uudenlaisen seksuaalisen ahdistelun ilmiön. Lisäksi vastaanottokeskuksissa tapahtuvat nujakat ja palohälytykset työllistävät viranomaisia säännöllisesti.

Torstaina uutisoitiin, että turvapaikanhakijat tuovat mukanaan myös tartuntatauteja, joista osa on saatu jo aikoja sitten pääosin kitkettyä Suomesta pois. “Tuberkuloosia, B-hepatiittia, HIViä, kuppaa ja suolistoloisia. Satoja tapauksia on ollut. Hieman useammalla kuin joka sadannella on ollut joku näistä sairauksista”, kertoo Terveystalon johtaja, ylilääkäri Juha Tuominen.

Kyseiset sairaudet on luokiteltu yleisvaarallisiksi tartuntataudeiksi. Tuomisen mukaan määrä on vielä maltillinen, mutta kuitenkin merkittävä. Hän pitää huolestuttavana riskinä erityisesti sitä, että tuberkuloosi voi alkaa uudelleen yleistyä pakolaistulvan myötä.

Lähde: Iltalehti

5 KOMMENTIT

  1. Pakkomonikulttuuri – lahja, joka jatkaa antamistaan. Kiitos Sipilä! Kiitos EU! Kiitos juutalaiset!

  2. Ja valtio hoidattaa nuo yksityksellä sektorilla ja Terveystalon omistajat käärii rahat. Pitäisi tutkia, että ketkä Terveystalon omistaa.

  3. Voitettiin lintuinfluenssa, ja sikainfluessa… nyt sitten mamuinfluenssa

    • Sillä erolla että yhtäkään noista influenssista ei ole voitettu… Toki lintuinfluenssa voisi ratkaista mamuinfluenssan

Comments are closed.