Koti Uutisia Pakolaiset riehuvat Lesbos-saarella – Kultaisen aamunkoiton kannatus räjähti

Pakolaiset riehuvat Lesbos-saarella – Kultaisen aamunkoiton kannatus räjähti

4

 

Yhdeksän kuukautta sitten Lesbos-saaren asukkaista 32,97 prosenttia äänesti innokkaasti vasemmistolaista Syriza puoluetta, joka päästi mielellään sisään pakolaiset. Tänään 30 000 pakolaista on miehittänyt saaren aiheuttaen ryöstöjä ja mellakointia.

Kreikkalaisnaista puukotettiin saarella, mutta uutinen ei kiinnostanut vasemmistolaismedioita. Vasemmistolaisäänestäjät ovat nyt nähneet, mitä tapahtui, kun he äänestivät vasemmistopuoluetta. Nyt iso joukko ihmisiä on kääntynyt Kultaisen aamunkoiton puoleen, koska vasemmistopuolueiden vastuuton pakolaispolitiikka on tuhonnut saaren.

Puolalainen journalisti pääsi saarelle ja haastatteli paikallisia, jotka sanoivat: “Me olemme täällä uhreja, eivät he [pakolaiset].” “En tiedä mikä v*tun ongelma heillä on, mutta meillä on lapsiakin täällä, olemme hengenvaarassa.”

 

 

Lähde: Xaameriki

4 KOMMENTIT

  1. Ja suvakit haluaa tätä meininkiä Suomeen, kyllä ne suvakit on s******n hulluja! Ne vois ite mennä tonne sekamelskaan!

  2. On nämä kyllä käsittämättömiä. Ensin äänestetään suu vaahdossa oman kuoleman puolesta, ja sitten itketään kun se maistuukin paskalta.

  3. Meillä on unelma. monikulttuurisuus on rikkaus…… en tiennytkään että monikulttuurisuus on naisten hakkaamista ja raiskaamista. miksi me ei tapella takas veljet valkoiset?

Comments are closed.