Koti Uutisia Pakolaiset riehuivat Saarijärvellä

Pakolaiset riehuivat Saarijärvellä

5

hki268156

Keski-Suomen pakolaisfarssi sai jälleen maanantaina jatkoa, kun poliisi jouduttiin kutsumaan Saarijärven Kolkanlahdessa sijaitsevaan vastaanottokeskukseen pahoinpitelyepäilyn vuoksi.

Komisario Pauli Hurstin mukaan tapauksessa oli kyse “turvapaikanhakijoiden” välillä syntyneestä tilanteesta eikä ulkopuolisten häiriköinnistä. Yksi henkilö kuljetettiin paikalta lääkärin tarkastettavaksi.

Äänekosken tavoin myös Saarijärvelle perustettiin pakolaiskeskus paikallisten vastustuksesta huolimatta. Tällä viikolla myös Keuruulle ollaan runnomassa pakolaiskeskusta entiseen varuskuntaan, vaikka keuruulaiset ilmaisivat kielteisen kantansa jo pakolaiskeskustelun alkuvaiheessa.

Jyväskylässä puolestaan suunnitellaan vastaanottokeskuksen perustamista osittain toiminnassa olevaan vanhainkotiin. Keskisuomalainen-lehti on kirjoittanut perusteilla olevasta keskuksesta hyvin myönteiseen sävyyn, mutta sen sijaan lehti järkyttyi viime viikolla Vastarintaliikkeen aktivismista alueella. Se väitti paikalla olevien vanhusten häiriintyneen aktivismista, mutta ei ole lainkaan käsitellyt mahdollisesta vastaanottokeskuksesta aiheutuvia häiriöitä vanhusten näkökulmasta.

Lähde: Keskisuomalainen

Aiheeseen liittyen:

SPR:n pakolaisfarssi etenee Keski-Suomessa
Keski-Suomen farssi: kaksi pakolaista kelpuutti sittenkin Suolahden

5 KOMMENTIT

  1. Taitaa tulla vanhuksille kortteerin muutto jos viereen asutetaan 150 yksittäistapausta. Sen vähemmistön tuntien ei taida olla vanhuksilla näet rauhallista elämää sillä tontilla.

  2. Ettei kävis niinku Pohjoisessa missä kerrostalon asukkaat häädettiin jotta näille Sipilän sotapakolaislapsille saatiin ns turvapaikka… Voipi vielä tällä tyylillä vanhukset joutua evakkoon …pelkään pahoin

  3. Uutisoinnista päätellen aletaan tarvitsemaan jotain radikaaleja toimenpiteitä.
    Pitäjä toisensa jälkeen saa osansa maahan soluttautujista vaikka paikalliset vastustaa ja marssii tuoden kantansa selkeästi esille.
    Ei taida enää pelkästä marssimisesta olla hyötyä. Arkadianmäellä kaadetaan lisää kahvia hymyillen ja mutustetaan kampaviineriä tyytyväisenä kun kansalaiset marssivat ja harrastavat liikuntaa.
    Kateellisena puolalaisten suuresta mielenosoituksesta. Tuollaisella ryhmällä saattaisi jo jotain saada aikaan. Enkä nyt tarkoita että Helsingissä pidettäisiin kristalliyä.

  4. Törkeää.Näin suomea pakko mamutetaan ns.”hyvien ihmisten” toimesta.

Comments are closed.