Koti Uutisia Pakolaiset pahoinpitelevät ja syyttävät viranomaisia rasismista Saksassa

Pakolaiset pahoinpitelevät ja syyttävät viranomaisia rasismista Saksassa

1

Lipuntarkastajat joutuivat pahoinpidellyiksi U7-linjalla Berliinissä viime viikon perjantaina. Tarkastajat olivat estäneet joukkoa liputtomia turvapaikanhakijoita matkustamasta metrolla, minkä seurauksena pakolaisista ja saksalaisista äärivasemmistolaisista koostunut joukko hyökkäsi heidän päälleen.

Paikalle saapuneet poliisit eivät onnistuneet rauhoittamaan tilannetta. Välikohtauksessa loukkaantui useita viranomaisia, ja osaa heistä jouduttiin hoitamaan puremahaavojen vuoksi. Tapahtumien vuoksi metrolinja suljettiin, sillä pakenevasta joukosta yksi jäi makaamaan raiteille estäen junaliikenteen. Kahta kiinniotettua syytetään törkeästä pahoinpitelystä ja virkavallan vastustamisesta.

UK_Pakolaiset_Saksa

Vain hetki tapahtuman jälkeen Saksan sosiaalidemokraattisen puolueen ministeri, Dilek Kolat, vastaanotti turvapaikanhakijoita keskustelemaan kanssaan laittomasta pakolaisleiristä Kreuzbergissä. Oranienplazin aukiolla sijaitseva leiri on aiheuttanut lähiaikoina useita järjestyshäiriöitä muutenkin värikkäällä Kreuzbergin alueella. Aiemmin perjantaina viranomaisia pahoinpidelleet pakolaiset olivat myös olleet matkalla tapaamaan Kolatia.

Nyt lipuntarkastajien päälle hyökänneet turvapaikanhakijat syyttävät lipuntarkastajia ja paikalle saapunutta poliisia rasismista.

 

Lähde: Junge Freiheit

1 KOMMENTTI

  1. Kauan kestää tajuta, että ainoa keino estää kuvatunkaltainen toiminta on palauttaa nämä “turvapaikanhakijat” sinne mistä ovat tulleet. Jollei hyvällä, niin sitten pahalla.

Comments are closed.