Koti Uutisia Pakolaiset hyökkäävät Calais’n asukkaiden kimppuun

Pakolaiset hyökkäävät Calais’n asukkaiden kimppuun

7

UK_Calais_poliisi_pakolaiset

Puolalaisen RMF 24 -radion mukaan tilanne Ranskan Calais’ssa on kärjistynyt viime päivinä, kun tunkeutujat purkavat raivoaan paikallisiin epäonnistuttuaan Britanniaan pääsyssä. Ranskan ja Britannian kontrolloitu media on hiljaa rikoksista, mutta Puolassa RMF 24 on tarkasti dokumentoinut ei-valkoisten väkivaltaa.

Radion mukaan “puukoin ja sorkkaraudoin aseistautuneet maahanmuuttajajoukot Viidakosta ovat alkaneet hyökätä paikallisten asukkaiden taloihin”, kertoi kaupungin viranomainen.

“Pakolaiset ovat alkaneet tunkeutua taloihin etsiessään ruokaa ja rahaa. He ovat myös vandalisoineet autoja kaduilla sen jälkeen, kun asukkaat ovat joutuneet telkeämään itsensä taloihinsa rakentamalla esteitä. […] Raivostuneet kansalaiset valittavat, ettei pakolaisia rangaista, mikä saa vain heitä jatkamaan samaa käytöstä”, raportti jatkuu.

Läheisessä Marckin kunnassa suuri ei-valkoisten joukko tunkeutui lastentarhaan ja ryösti paikan. Rakennuksen ympärille rakennetaan miljoonan euron arvoinen aita, jottei tämä tapahtuisi uudelleen.

Poliisi on myöntänyt, että samanlaisia ongelmia on kaikkialla ympäri Calais’ta ja läheisiä kyliä.

 

 

Lähde: The New Observer

7 KOMMENTIT

 1. Poliitikot tilasivat tämän. Onneksi Suomeen ja moneen muuhunkin maahan on perustettu Soldiers of Odin.

 2. Oliskohan jo Suomen päättäjillä ja kuoliaaksisuvaitsevaisella kansanosalla ja etenkin valtamedialla aika alkaa ajatella aivoillaan, sillä presidentin puhe (3.2.)oli selkokieltä (oli pakko olla – yleisön vuoksi) ja vaati häneltä suurta rohkeutta avata suu ja vielä sellaisen yleisön edessä, joka pääsääntiösesti toimii täysin järjenvastaisesti. Eittämättä presidentin täytyy myös lukeutua blogini lukijoihin, koska hän ymmärtää nyt, mitä meillä on edessä jollemme ryhdy radikaaleihin ja nopeisiin toimiin: islamisaatio, alistminen, tuho. Presidentin puhe jää historiaan, sillä se oli harvinaisen avoin ja järkevä puhe http://annelindell.blogspot.com

 3. Pitäiskö alkaa vaatia Presidentille valtaoikeuksia. Järjen käyttö on muilla jäissä.

 4. Kyllä heillä järki on, mutta he käyttävät sitä vihollisen eduksi. Myös Niinistö. Niinistö on syönyt ikänsä Suomea. Hänen puheitaan ei saa kuunnella, vaikka hän puhuisi mitä hyvänsä. Pitäisi ennemmin miettiä, kuinka hänet saadaan vastuuseen toistaan. Ei enää yhtään siimaa Orpoille ja Niinistöille tai Merkeleille jne. Linnaan vain ja ensin maanpetosoikeudenkäyntiin.

 5. Tämä todellakin ON tulossa Suomeen. Siitä ei ole pienintäkään epäselvyyttä.

  Valtaeliitti tietää sen ja odottaa sitä, koska silloin “kansa nousee” ja sitten kansa voidaan tukahduttaa, väkivalloin.

  Ihmiset eivät ymmärrä, että tämä “pakolaisten” ja kantaväestön keskinäinen väkivalta on näytelmän käsikirjoituksesta. Riidankylväjät eli juutalaiset saivat vuonna 1948 palestiinalaisten maan väkivalloin ja sen jälkeen ennen rauhallinen Lähi-Itä palaa, ja palaa, ja palaa… Kirjaimellisesti miljoonia ihmisiä on murhattu sionistien ja heidän lakeijoidensa aloittamissa sodissa. Riidankylväjät tulivat ja tekivät työnsä: ei rauhaa, vain sotaa, kurjuutta, kärsimystä. Loputtomiin.

  Nyt kun Lähi-Itä on jo kypsä ja pitkälti tuhottu, tarvitaan lisää väkivaltaa ja nyt se tuodaan valkoisiin maihin. Valkoiset ovat seuraava tuhottava väestöryhmä. Ja sen jälkeen loput muslimit. Kuka uskoo, että sionisti rakastaa muslimia? Sallikaa minun nauraa.

  Riidankylväjän opit. Riidankylväjän lääkkeet.

  Tauti on riidankylväjä. Tauti ei parane helposti. Mutta jos sitä aletaan hoitamaan oikeilla lääkkeillä niin potilas paranee. Molemmat potilaat.

  Tätä tautia levittävät media ja valtaeliitti.

  Olen juuri lukenut Anne-Marie ja Armas Salosen 1950-luvun alussa julkaistua kirjaa “Bismillahi” ja kristityt ja muslimit elivät aivan rauhassa mm. Lähi-Idän Pariisissa eli Beirutissa. Sitten tulivat demonit. Lopulta tuli Ariel Sharon, Beirutin teurastaja. Tuli juutalaiskansa.

  Loppu on hävitystä, terroria, kurjuutta, kärsimystä, maiden ryöstöä, lasten tappamista ohjuksilla, muureja, aitoja, leirejä. Sanalla sanoen: Maanpäällinen helvetti.

  Riidankylväjä saapui.

Comments are closed.