Koti Uutisia Pakolainen raiskasi suomalaisnaisen Italiassa

Pakolainen raiskasi suomalaisnaisen Italiassa

2
(Kuvituskuva)

Parikymppinen suomalaisnainen hakattiin, raiskattiin ja ryöstettiin lauantaiaamuna Terminin rautatieaseman lähellä Roomassa. Uhri oli saapunut Roomaan muutamaa päivää aikaisemmin työskennelläkseen lastenhoitajana. Hän oli ollut lauantaina viettämässä iltaa ystävänsä kanssa.

Naisen etsiessä yöllä taksia oli kohteliaasti käyttäytynyt bangladeshilainen maahanmuuttaja tarjonnut kyytiä. Nainen suostui ystävälliseltä vaikuttavaan tarjoukseen, mutta päätyi lopulta raiskatuksi ja ryöstetyksi.

Mies pidätettiin muutamaa tuntia myöhemmin. Pidätetty on 23-vuotias bangladeshilainen mies, joka tuli Italiaan turvapaikanhakijana vuonna 2014. Hän sai oleskeluluvan humanitaarisin perustein.

 

Lähde: MV-lehti

2 KOMMENTIT

  1. Laajamittainen maahantunkeutujien likvidointi alkaa olla kohta ainoa vaihtoehto yleiseurooppalaisella tasolla. Valkoiset eurooppalaiset eivät ole turvassa, ennen kuin poliittinen eliitti on laitettu maksamaan teoistaan (seinää vasten) ja pohjoisafrikkalaiset, lähi-itäiset, sekä entisen NL:n alueelta tulleet tunkeutujat on kompostoitu asianmukaisesti. Mutta aito muutos tapahtuu vasta, kun toimenpiteet kohdistetaan (mm.Suomessa) poliittisiin päättäjiin. Niin kauan, kun suomalaiset purnaavat vain pienissä porukoissa käsi taskussa, ei poliitikoilla ole mitään syytä lopettaa oman kansansa suunniteltua joukkotuhoa. Pelko ja kauhu tulisi viedä päättäjien, sekä heidän perheittensä elämään. Tähän ei tarvittaisi, kuin muutama “diagnoosin omaava, tai ulosottohelvetissä elävä”. Olemme tilanteessa, jossa demokraattisesti ei voida maata ja kansaa pelastaa. Mutta mistä löytyy se rohkea, jolla ei enää menetettävää, tai rakkaus maata kohtaan ylittää oman edun?

Comments are closed.