Koti Uutisia Pakolainen raiskasi kulttuurikurssin jälkeen

Pakolainen raiskasi kulttuurikurssin jälkeen

2

Tunkeutuja raiskasi valkoisen naisen pakolaiskeskuksessa Belgiassa vain kaksi viikkoa sen jälkeen, kun tämä oli osallistunut “Kuinka kohdella länsimaista naista” -kurssille, jollaisia maan hallitus tarjoaa pakolaisille, kertoi belgialainen VTM-uutiskanava.

UK_PR_Flanderi

Uutisen mukaan afgaani, joka väitti olevansa 16-vuotias, raiskasi naisen Punaisen Ristin pakolaiskeskuksessa Menenissä. Hänet pidätettiin pian raiskauksen jälkeen ja häntä pidetään Everbergissä odottamassa oikeudenkäyntiä.

Uhri oli töissä pitopalvelussa, joka ruokki keskuksen pakolaisia. Kun uhri meni kellariin hakemaan lisää tarvikkeita, afgaani hyökkäsi hänen kimppuunsa ja raiskasi hänet.

Punaisen Ristin mukaan raiskausta ennen “ei ollut ongelmia” ja ei-valkoiset olivat juuri tullet kurssilta, jolla käsiteltiin kanssakäymistä eurooppalaisten naisten kanssa. Kyseisellä kurssilla Belgian liberaalit valtaapitävät uskovat saavansa tunkeutujat lopettamaan raiskaamisen.

Koska tunkeutuja väittää olevansa alaikäinen, tapaus käsitellään nuoriso-oikeudessa. VTM:n mukaan ei ole edes varmaa, että rikos päätyy rikostuomioistuimen käsiteltäväksi.

Itä-Flanderin viranomaiset tutkivat tällä hetkellä, onko “alaikäistä yksin saapunutta” mahdollista käsitellä aikuisena oikeudessa ja johtaako raiskaus edes karkotukseen. Karkotus tapahtuu VTM:n mukaan vain “äärimmäisissä tapauksissa”.

Lähde: The New Observer

2 KOMMENTIT

  1. Kansannousu pitäisi tehdä pikimmiten ennekuin Naton joukot kerkeää tulla pelastamaan meidän IsänMaamme petturit.
    He ovat kutsuneet Naton tänne kevääksi ja nää arabisotilaat on täällä samallaasialla,Nato tulee aseistamaan myös nämä saastaisethirviönsä jotka Nato on lähettänyt tänne länsieurooppaan suorittamaan heille määrättyätehtävää.Jollemme pian tee ongelmalle jotain radikaalia niin sitten meillä vasta onkin PIRUIRTI.Meidän on hyökättävä sananvoimalla sss ja heidän takapirujansa vastaan.Vaihtoehtoja on hyökätä heidän kimppuunsa ja ottaa valtapois.

  2. Selkeästi rasistien syytä, sillä kotoutukseen ei laitettu riittävästi kyhnynpaskaa. Mahtoikohan tuokin 16v partajaakko olla 45v, kuten Alvestassa 12v (oikeasti?) pojan raiskannut oli? Muslimeilla mahtaa olla hieman laajempi ikäkäsitys kuin vääräuskoisilla, en toki väitä…

Comments are closed.