Koti Uutisia Kotimaa Päivän Silakka: silakkaliike olisi estänyt kansallissosialistien valtaannousun

Päivän Silakka: silakkaliike olisi estänyt kansallissosialistien valtaannousun

8

Viimepäivien huumoriannosta yleisölle tarjonnut silakkaliike päräyttää jälleen loogisella ajattelukyvyllään. Silakkaliikkeeksi kutsuttu mielenterveyskuntoutujien, kuten Johannes Kosken, pyörittämä sosiaalisen median “kansanliike” on toistaiseksi ollut ihan vain internet-yhteisö, jossa on lähinnä keskitytty vääntämään siitä, miten rasismia voi vastustaa tykkäämällä antirasistisista sosiaalisen median kommenteista sekä laittamalla kala-emojin sinne, missä näkyy “rasistista vihapuhetta”. Emojin tarkoitus on ilmoittaa, että “parvi on paikalla”, mutta sen tarkempaa keskustelua ei “rasistien” kanssa ole tarkoitus käydä, vaikka Silakkaliike ilmoittaakin tukevansa tiedettä.

Nyt eräs silakka on keksinyt, että mikäli 1930-luvulla olisi ollut silakkaliike, eli siis Facebook-ryhmä, jossa mielenterveyskuntoutujat voivat riidellä keskenään ja blokata kaikki, joiden mielipiteet eivät miellytä, olisi NSDAP:n valtaannousu voitu välttää. Asian esille tuonut silakka ei tosin ilmeisesti ole kuullut Punaisesta rintamasta, joka otti NSDAP:n jäsenten kanssa jatkuvasti yhteen murhaten noin 500 SA-miestä vallankumousta edeltävinä vuosina. Ilmeisesti toimintatapa oli kuitenkin väärä ja NSDAP:n vihapuhe olisi pitänyt huomioida kala-emojeilla, jolloin kaikki hävityn sodan, laman ja rappion tuomat ongelmat olisi voitu lakaista pöydän alle ja näin NSDAP olisi murskattu.

Lähde: Twitter

8 KOMMENTIT

  • Tää oli hyvä! Mutta taitaa nuo kalat olla niin huumeiden ja korvikkeiden kyllästämiä että krematorio hyvällä savukaasujen puhdistuksella on oikea lopullinen ratkaisu.

 1. Eihän tuo koko silakkaleikki aiheuta mitään muuta kun valtavaa myötähäpeää, ihan niin kuin kaikki antifasistiset liikkeet muutenkin.

 2. Silakat ovat vuodenvaihteen parasta viihdettä.

  Jos tuo ns. liike (= joukko facebook-peukuttajia) pysyy oikeasti kasassa ja kasvaa (mihin en oikein jaksa uskoa), niin mahtaneeko se saada lopulta Soroksen rahoitusta ihmisoikeuksia ja demokratiaa puolustavan työn nimissä.

  Ainakin valtamedia näyttää uutisoineen touhusta ihannoivaan sävyyn, ja mitä ilmeisimmin käyttämällä lähteenään jotain Johannes Kosken mainostekstiä lähes sellaisenaan.

 3. Olihan saksassa samankaltainen liike ja siitä syntyi antifa, liikkeesen kuului kovimpia sionisteja ja kommunisteja joita ei oltu saatu kiinni/häädettyä, mutta nämä olivat perättömästi ilmiantaneet kyllä naapureita ja muita juutalaisia oman nahkansa suojelemiseksi.
  Työleireillä olleet Kapot olivat vain kiinnijääneitä sionisteja ja siellä nämä käyttivät valtaansa hyvin härskisti hyväkseen, eivät todellakaan oman uskontokuntansa jäsenien puolesta.

 4. Silakka onkin heille toimiva henkieläin ja symboli.

  Eläin joka on elääkseen täysin riippuvainen parvesta.
  Eläin joka selkärankareaktiona supersäikkynä säntää siihen suuntaan mitä vierustoveri, joka puolestaan reagoi pienimpään mahdolliseen liikkeeseen jota pelkää koska vaara voisi potentiaalisesti suuretakin ja niin loputkin tuhannet silakat tekee ja reagoi sen kummempia kyselemättä ja miettimättä täysin samoin kuin ensimmäinen säikky silakka sattumoisin reagoi.

  Hyvä puoli siinä on niiden absoluuttinen ennalta-arvattavuus.
  Eli jos haluaa ohjata johonkin suuntaan niin se onnistuu puhaltamalla kuplia spiraaliin niiden alla ja niin parvi menee paniikissaan ansaan. Kunnostautuvat muuten itsekin toistensa täydellisessä kuplattamisessa.

  Ei siis tarvita kuin pari viisasta ryhävalasta nielaisemaan tuhannet silakat parilla oikein suunnitellulla hotkaisulla.

 5. Asiaa sivuten, tietääkö kukaan suomenkielistä kirjallisuutta joka käsittelisi Saksan poliittista kenttää sotien välisenä aikana, tarkoitan siis valtataistelua kommunistien, sosiaalidemokraattien ja kansallissosialistien välillä? Mikäli suomenkielistä dokumenttiä ei ole, niin vihjeet englanninkielisistä teksteistä ja videoista otetaan vastaan. Kiitos

Comments are closed.