Koti Uutisia Kotimaa Päivän Byrokraatti lopettaa vasemmiston uhkailujen vuoksi

Päivän Byrokraatti lopettaa vasemmiston uhkailujen vuoksi

2

Satiirisena nettiblogina tunnettu Päivän Byrokraatti lopettaa. Syyksi he ilmoittavat vasemmistolaisten suunnalta tulleen häiriköinnin.

“Vihervasemmiston nettikiusaamista, puhelinhäiriköintiä, uhkailua ja öyhötystä ei enää jaksa. Olemme yrittäneet puhua asiallisen debatin puolesta, turhaan”, kirjoitetaan PB:n sosiaalisen median kanavilla.

Tilanne on absurdi, sillä PB on useita kertoja ottanut kantaa kulttuurimarxismin puolesta esimerkiksi homokysymyksissä. Syy vasemmiston häiriköinnille lieneekin se, etteivät häiriköt itse edes todellisuudessa ole koskaan lukeneet koko julkaisua, vaan he ovat tehneet johtopäätöksensä muiden sosiaalisen median vasemmistolaisten hysteriasta, joka on saanut alkunsa väärintulkitusta lauseesta tai muusta vastaavasta asiasta.

Blogin taustalla tiedetään olevan esimerkiksi kokoomusaktiiveja, jotka ilmoittavat kannattavansa “klassista liberalismia sekä vapausaatetta.”

2 KOMMENTIT

  1. Noloa luovuttaa muutaman puhelun vuoksi. Tai sitten nämä vaan uhriutuvat kun ovat ensin itse kyllästyneet omaan blogiinsa.

    Ajatelkaa kansallissosialisti kertomassa lopettaneensa aktivismin siksi, että vassarit kiusaa. Hänethän naurettaisiin pihalle jo omienkin toimesta.

  2. Kyllähän tuon ymmärtää vihervasemmistolaiset ovat ihan oikeasti hulluja samoin tavoin fanaattisia kuin ählämit jopa pahempia.

Comments are closed.